"Дързост и красота"- тема 67:"Да поиграем Swing "

• 31 780
  • 742
  •   1
Отговори
# 510
  • България
Това вчера ли са го давали?

# 511
много ясно че не що не четеш назаде.А такива неща вече са давали в сапунки-да речем в сънсет бийч(там имаше и земетресение) дето се преобърна кораба или в страсти дето му даваха само един сезон преди години.Събсет бийч между другото също почна от еп1 навсъкъде и беше хит в много държави най-гледаната сапунка за всички времена в англия да речем.което ми потвърждава тезата че част от успеха на дик е че почна от еп1 и освен това е единствената сапунка в много държави.
Как иначе ще се обясни факта че young and restless е двойно по-гледан в щатите и е абсолютния номер едно там над 20 години а в глобален мащаб го дават в пъти,пъти по малко страни и е по-слабо гледан почти навсякъде.
Фена ти да си чувал колко е популярен young and restless (les feux de lámour)в франция?само там е култов хит пъти по-гледан от дик.

# 512
Божееей,все едно Титаник гледах. Самолетът на Томас и Брук се разби в океана, Томас издърпа Брук на едно от крилата на самотела...буди я там, масажира я...и.н. тя зе да се събуди ле ле ле какви неща измислят  Shocked

Поне поразнообразиха малко, че вече ми беше дотегнало от това еднообразно провлачено развитие в последните месеци.
Аз нямам търпение да разбера дали скоро ще си имаме секс между Брук и сина на Ридж. Laughing

# 513
СуперГеорги  Naughty
Трябваше да кажеш между Брук и внука й  Joy Joy Joy

# 514
  • somewhere near the sea
На мен ми СТАНА интересно кък уж аз най-много се вживявам у филма,живея в него,прехвърлям омразата си от Джуклица върху нейните "фенове" и т.н. ooooh! пък откък Сега пише прекрасните си предстоящи,никой не се включва да ни разтяга локуми,как видиш ли,някУЙ хора четяли темата само заради предстоящото ooooh! Как пък нито един не й благодари веднаж поне ooooh! Въпрос на възпитание Naughty
Неблагодарно нещо си ти, фенчето ooooh! Преди аз преписвах от вестника, кък пък нито веднъж не каза благодаря като си толкова обективен И безпристрастен. И нали не ме четеш, откъде знаеш коя програма ми превежда? И коя е тя, моля да ме светнеш?
ВЪПРОС НА ВЪЗПИТАНИЕ И КАВАЛЕРСТВО Naughty

# 515
Освен тУЙ е твърде елементарно да се сравнява ПРЕПИСВАНЕ веднъж в седмицата с ПРЕВЕЖДАНЕ всеки ден  Naughty

# 516
на мен пък ми е чудно кой неразбрал още чете тия преразкази. Във вбокса си качват редовно сериите не виждам никакъв смисъл от тия преразкази.

# 517
на мен пък ми е чудно кой неразбрал още чете тия преразкази. Във вбокса си качват редовно сериите не виждам никакъв смисъл от тия преразкази.

Де го този линк?  newsm78 Само че от дъжд на вятър май ги качват. Тук в темата си имаме традиции и без Марси не можем  Hug

# 518
Освен това vbox не се отваря от чужбина  Naughty
Неведнъж хора, които не пишат в темата, казват, че влизат само, за да четат разказите на Марси  Naughty
Освен това не всеки има време да гледа в нета, а преразказите се четат за 5 мин - хем си в час какво се случва, хем пестиш време

# 519
много ясно че не що не четеш назаде.А такива неща вече са давали в сапунки-да речем в сънсет бийч(там имаше и земетресение) дето се преобърна кораба или в страсти дето му даваха само един сезон преди години.Събсет бийч между другото също почна от еп1 навсъкъде и беше хит в много държави най-гледаната сапунка за всички времена в англия да речем.което ми потвърждава тезата че част от успеха на дик е че почна от еп1 и освен това е единствената сапунка в много държави.
Как иначе ще се обясни факта че young and restless е двойно по-гледан в щатите и е абсолютния номер едно там над 20 години а в глобален мащаб го дават в пъти,пъти по малко страни и е по-слабо гледан почти навсякъде.
Фена ти да си чувал колко е популярен young and restless (les feux de lámour)в франция?само там е култов хит пъти по-гледан от дик.

Мани,мани самата интереснУсТ е и той  Whistling от 4 месеца ме занимават да гледам глупостите им. Сега с това дето обвиняват Шарън за смъртта на Скай и тя дето уж избяга и я обявиxа за умряла, и Кейн,дето уж умря пък е жив....луда станах Crazy Crazy и като сложим и глупостите на Дързост и Красота нощем не мога да заспя ЛОЛ  Laughing

# 520
http://www.vbox7.com/byuser:oknevenko е линка редовно ги качва човека.както и да е.
anastasja аз лично съм казвал че предпочитам дик една идея по-бляскав е за мене ако и да въртят брук-ридж-тейлър до безкрай и стефани и ерик да се повтаря същата история.
Ама все пак ми е чудно защо богати и жестоки е толкова по-гледан в щатите а навън изобщо не може да се мери с дик.и едното обяснение за мене е именно това-дик почна от еп1 и в много държави е единствената сапунка.
мене лично много ми се ще да пуснат и богати и жестоки в бг. 

# 521
не виждам никакъв смисъл от тия преразкази.
Определено това е едно от най-хубавите мнения в темата Crazy
Поздравления,да си жив и здрав Crazy

# 522
http://www.vbox7.com/byuser:oknevenko е линка редовно ги качва човека.както и да е.
anastasja аз лично съм казвал че предпочитам дик една идея по-бляскав е за мене ако и да въртят брук-ридж-тейлър до безкрай и стефани и ерик да се повтаря същата история.
Ама все пак ми е чудно защо богати и жестоки е толкова по-гледан в щатите а навън изобщо не може да се мери с дик.и едното обяснение за мене е именно това-дик почна от еп1 и в много държави е единствената сапунка.

Аз от доста време имам голямо желание да пуснат в БГ и останалите американски сапунки от последните години, ама те почти всичките са започнали още от черно-белите телевизори и не виждам как телевизиите ни биха се захванали да излъчват отначало сериали с толкова древно качество, да не говорим, че сигурно биха стрували доста скъпо ако въобще телевизиите си пазят всичките архиви с епизодите. Виж, Богати и жестоки (Младите и неспокойните) вече са друго нещо- горе-долу по-нови са и са от 'цветния' период на телевизията- могат да започнат да ги излъчват от епизод 1 от 1973. Но ще трябва дълги години да ги дават, за да стигнем 2011. Laughing Но пък ако сега в БГ наистина спират ДиК след края на епизодите от 2009... защо да не пуснат неговият сериал-сестра, поне докато се понатрупат още епизоди за Дързост за излъчване?

Последна редакция: сб, 23 апр 2011, 23:35 от SuperGeorgi

# 523
По-гледан е защото се излъчва от 5 слетобят по СиБиЕс и каналите 5,8 и Глобал ТВ също в 5 съобразено с часовото време, а ДиК е от 15.30 до 16.00 централно време, а на западния бряг е 13.30 до 14.оо-смятай колко хора ще го гледат(и все пак събира доста зрители)
Богати и Жестоки е в разработка на Сони Пикчърс заедно с Белл Филмс, така че няма шанс да го почнат в България още по-малко по БНТ. Първо те са силна компания държаща на продукцията си и няма туку така да дадат продукта си за едните пари. ДиК в Англия вървеше по Дива ТВ, обаче една компания дъщерна на ЕнБиСи купи пакета акции, и спря ДиК и почна да пробутва техните сапунки дето имат там нулева гледаемост.
БНТ според мен ще издава и сериите от 2010 през втората полвина на годината и може да започне по една серия да дава, и да бъдем с една година назад...както много други държави направиха Wink
ЕДИТ-Ние обаче доста сме дръпнали със сериите Румъния бяха по-напред от нас сега гледам, че дават как Бриджит е мадам екс, съшо Полша е доста по-назад там Фийби е още жива.

# 524
По кой румънски канал го дават newsm78
В нета пише Prima,аз го имам тоя канал,обаче не го дават там newsm78

Общи условия

Активация на акаунт