"Дързост и красота"- тема 67:"Да поиграем Swing "

• 31 871
  • 742
  •   1
Отговори
# 420
Цитат
Все по-упорито се твърди, че и  CBS смята да остане с един сериал и да заложи на The Young and the Restless     и шели да кажат " сбогом" на Дързост и Красота
В такъв случай аз ще кажа сбогом на БНТ.....   Mr. Green
Само ДиК гледам  по нея...

# 421
Ох, тъп не тъп, не ми се иска да свършва ДиК  Confused
Вече не си спомням времето отпреди да почна да го гледам, била съм съвсем малка, откакто се помня все го гледам  Crossing Arms
Искам си ДиК  Crazy

# 422
Още по-гадното е, че като ги спират тези 30-40-50-годишни сапунки, ги заменят с предавания стил "На кафе" и "Риск печели", с каквито американския ефир е претрупан. Голямо неуважение е по подобен начин да кръцват такива дългогодишни сериали с милиони фенове.
Дано ДиК да не е следващият отрязан, макар че не бих се изненадал като го гледам как върви напоследък откъм истории (в американските серии). А ако трябва да се избира кой сериал да остане- той или "Младите и неспокойните"- несъмнено ще е вторият с далеч по-високия рейтинг и повечето години на излъчване.
Сценаристите на Дързост да се стягат и да започнат да измислят по-вълнуващи и разнообразни истории, за да вдигнат рейтинга. #Cussing out

Последна редакция: пт, 15 апр 2011, 21:04 от SuperGeorgi

# 423
Aма sgeorgi дик е най-гледания в световен мащаб от години така че според мен той трябва да остане.макар че съм чел че са по-важни американските рейтинги дик би трябвало да носи повече пари като го дават в много повече страни.

а някой гледал ли е богати и жестоки(така преведоха young and restless) преди няколко години по нова? даваха му само един сезон аз учех по това време.чел сам за него и за мене дик е по-бляскав макар че биж не въртят около едни и същи герои като дик както каза актрисата дето играеше ашли в дик.Ама в глобален мащаб знам че само във франция биж е много по-гледан иначе в много от държавите където дик се е наложил биж изобщо не е имал успех(швеция,норвегия,полша) в други пък след години е бил спрян и сега го дават в около 30 страни а дик в над 100.Може би защото дик почна от еп1 навсякъде.
както и да е бях чел че джон маккук(ерик)очаква именно заради феноменалния успех на дик по света(най-вече в италия) тя да е последната сапунена опера.
ето едно клипче дето дик чества 20 г в италия и издават специални дискове с епизоди заради феноменалния успех там
 http://www.youtube.com/watch?v=aU_a8sor4pU

# 424
Aма sgeorgi дик е най-гледания в световен мащаб от години така че според мен той трябва да остане.макар че съм чел че са по-важни американските рейтинги дик би трябвало да носи повече пари като го дават в много повече страни.

а някой гледал ли е богати и жестоки(така преведоха young and restless) преди няколко години по нова? даваха му само един сезон аз учех по това време.чел сам за него и за мене дик е по-бляскав макар че биж не въртят около едни и същи герои като дик както каза актрисата дето играеше ашли в дик.Ама в глобален мащаб знам че само във франция биж е много по-гледан иначе в много от държавите където дик се е наложил биж изобщо не е имал успех(швеция,норвегия,полша) в други пък след години е бил спрян и сега го дават в около 30 страни а дик в над 100.Може би защото дик почна от еп1 навсякъде.
както и да е бях чел че джон маккук(ерик)очаква именно заради феноменалния успех на дик по света(най-вече в италия) тя да е последната сапунена опера.
ето едно клипче дето дик чества 20 г в италия и издават специални дискове с епизоди заради феноменалния успех там
 http://www.youtube.com/watch?v=aU_a8sor4pU

Здравей, аз следя Богати и Жестоки от 2007 насам редовно. Не мога да кажа кой от двата е по-интересен. Но и в Богати и Жестоки и в Дързост и Красота действията са около едни и същи лица,другите лица са само за пълнеж, появяват се нови, а старите изчезват без обяснение.
В Богати и Жестоки се дразня на смяната на актьорите които играят например имаше една Колин Каярълтън която роля беше играна от 5 актриси, докато решха да убият героинята през 2009 .

# 425
Е на мене ми харесва блясъка на дик в модната индустрия.В богати и жестоки са две козметични компании и го няма този блясък според мене.И акторите в дик са по-красиви според мен.

# 426
Аз няколко пъти съм гледал "Богати и жестоки" (или "Младите и неспокойните") и съм на мнение, че единственият му плюс пред ДиК напоследък е, че показват доста сюжети, били те с по-утвърдени герои или с някакви, които са се появили наскоро. И ДиК имаше такъв период, но това беше преди години. Новите епизоди в Америка са си центрирани главно върху Лоугън (Брук, Дона, Кейти и Хоуп), а всичко останало остава някак си по-малко показано и недовършено (например връзките на Томас с Мадисън, Самър и Дейзи, които можеха да бъдат по-стабилно изградени).
За радост, от края на другата седмица, в САЩ най-накрая се задава един много обещаващ и различен сюжет стил "Изгубени"- ББ Брук и Томас ще катастрофират с частния самолет на път за Австралия и ще се наложи да ги издирват. Говори се, че Брук щяла частично да си изгуби паметта и да си мисли, че още е женена за Ерик. Щяла да помисли Томас за Ридж и... сещате се. Laughing Брукини работи. Но това за амнезията са си все още предположения какво ще стане докато Брук и Томас са 'изгубени'.

# 427
Определено е така. Тази Дейзи изобщо не знам от какъв зор е контакт статус в ДиК та чак и в интрото са я праснали. Първо беше влюбена в Маркъс (и него вече 3та година го забиват в 10 глуха) сега пък Томас,а и тяхното не е ясно връзка лли е що е Crazy За Амбър,Оливър,Хоул и Лиам, този 4риъгълник да не коментирам  ooooh! ooooh!
ЕДИт-Това с Томас и Брук ми писна вече, полвин година зяпаме едно и също,сега какво ще им падне самолета нейде в нейдето и ще има голямото влюбване....до към август когато Брук отново ще изтича при Ридж, ще му каже,че той е съдбата й и към януари 2012 ще се оженят  Crazy Crazy Crazy Crazy

# 428
БлагодАрим за милите честитки  bouquet
Разбира се на първо място благодарЯ на Сега,която е както винаги по френски галантна Crazy  bouquet   mrstraetz
Също на тези на ЛС,както и на онези,които не ги е фанАла квотата поради пълна поща Crazy
И не на последно място благодАрим на най-интелигентните от НЕправилния отбор Crazy /Сузито,Красито и Гошко/ Crazy Crazy
Сега ще ви уважА с едно много еротично клипче Crazy Crazy и 2 снимки Crazy Crazy
Специално за вас  bouquet

http://www.youtube.com/watch?v=DE3ZNQX-ULA&feature=related

# 429
Oх, Джакиту е направо убийствена с това синьо и с тази къса пола и ботушките  Crazy
Силно се надявам да имам такова тяло на нейните години  Praynig

# 430
Поредното голямо паденине за Квазимодото ooooh!
Сега ще я слушаме да се вайка 69 дни кък не е разбрала,че рич я е ***,защото е пил хапчета smile3532 smile3532 smile3532
Ама и тя нали е голямата психиатърка-интересно кък не е разбрала smile3532 smile3532 smile3532

# 431
Охх, Брукасита с тази рокля е като патица с раздърпана перушина  Crazy Crazy Crazy hahaha hahaha hahaha

# 432
Както и за Ридж секса с упоената брук беше най-хубавият в живота му  Mr. Green
Роклята на брук беше супер смешна с тия пришити парцалчета  Crazy

# 433
  • somewhere near the sea

Между целувките Ник казва на Бриджит, че е намислил изненада за нея през медения месец. Тя го моли да ѝ разкрие , за да знае какво да облече. Ник я успокоява, че ще има грижата за всичко.
Бриджит споделя, че родителите ѝ са споделили радостта ѝ  и с удоволствие ще присъстват на сватбата им. Ник казва, че и майка му би трябвало да бъде там, стига да не домъкне и Оуен-той категорично ѝ е дал да разбере, че не го иска.
Бриджит: „Какво ще стане, ако той дойде все пак?”
Ник: „Ще го убия.”
Бриджит: „Точно така!”

Оуен е притеснен заради забраната да стъпва на сватбата, но Джаки е решена последната дума да бъде нейна. Решена е да говори по този въпрос със сина си. Ник ѝ повтаря, че не го иска да му се мерне дори в  църквата. Не желае хората да се подиграват на майка му, когато тя се появи на сватбата с увиснал на ръката ѝ млад мъж.
Дона се появява и подканва Ерик за креватни изпълнения. Ерик с досада я отхвърля: „О, скъпа, не. Не тази вечер, не тази вечер.”
Стефани все още недоумява какво се е случило през нощта, че Тейлър изглежда толкова разстроена.
Оуен се оплаква на Бриджит , че Ник се отнася с него като с боклук.
Джаки умолява сина си да даде шанс на Оуен и да се опита да го опознае.
Ник: „Е, какво знаем за него, майко? Искам да кажа, сериозно. Знаем ли нещо за семейството му? Кой е този човек преди да дойде в L.A.? Има ли някой, който да извърши всякакъв вид цялостна проверка за него?”
Джеки: „Вярвам на Оуен. Искам да кажа, че това, че не е говорил за семейството си, не означава, че крие нещо.”
Ник: „Или означава.”

Спорът продължава и нито един от двамата не приема гледната точка на другия.
Бриджит: „Отговори ми, Оуен.”
Оуен е ядосан: „Просто кажи на твоя годеник, че  не съм изтривалка.”
Бриджит: „Тоест какво?”
Оуен: „Тоест не знам, но  има граници, Бриджит, Ник преминава всички от тях,  а това би било грешка. Много голяма грешка.”
Ник приближава и хваща последните му думи. Двамата се гледат намръщено.

Дона бръщолеви успокоения, в които Ерик не може да повярва.
Стефани все още не може да разбере защо след като са прекарали нощта заедно, Тейлър не е на седмото небе, държи се резервирано и казва, че с него ще останат приятели.
Джаки изненадва Биджит с масаж за сватбата от най-известния масажист в Бевърли хилс.  После с въздишка добавя, че Ник все още не приема Оуен. Бриджит подхвърля, че може би ще е най-добре...
Джаки: „О, не. Не, Бриджит, не и ти.”

Бриджит: „Виж,  просто не искам да видя нещата да излязат извън контрол.”
Джаки: „Е, нито аз, но Оуен е моят годеник. Искам да кажа, знам, че годежът ни е лудост и  е неочакван, но моля те и ти  преди два месеца не  си представяше, че ще се ожениш за сина ми за трети път утре, нали?”
Бриджит: „Добре.”
Джаки: „Скъпа, ние не сме се втурнали към брака. Но да слушам Ники да нарича Оуен някакъв женкар, който не може да чака да ожени за мен и ми изцежда всеки цент, просто не е истина. Как да го убедя? Как да ви убедя?”

Ник обижда Оуен, че е златотърсач, че е намерил жена, която да му осигурява лукс, но това ще свърши, щом се върнат от меден месец. Зарича се, че докато диша, те с майка му няма да минат по пътеката към олтара. Блъска го, почти се сбиват.
Ник: „ Няма да стигнеш до олтара. Не казвай, че не си бил предупреден.”

Моментът на сватбата наближава, Ник се шегува, че ергенският му живот е на път завинаги да прекъсне и отива да вземе студен душ.
Ерик помага на Дона с нова рокля, тя се е разчувствала колко обича сватбите и как  си спомня за тяхната.
Ridge и Стефани си говорят за сватби. Той я пита защо е отказала да се върне в компанията, дали не е заради Дона. Тя потвърждава, но допълва, че не съжалява-там, където е, се чувства добре.
Ridge: „Не сме добре, майко. Имаме нужда от теб обратно в компанията.”

Стефани се опитва да смени темата за предната нощ, но и Ридж се сепва и не иска да отговори.
Тейлър е сама и е тъжна: „Какво? Ridge, мислех, че свързването ни снощи е на  едно наистина духовно ниво. Ето защо си бил толкова спокоен? Правенето на любов снощи не е било реално.”
На външната врата се звъни и Брук нахълтва: "Хванах те"
Оуен е облечен като за сватба и заявява, че мястото му е до Джаки щом са годеници, а мнението на Ник няма значение. Джаки е във възторг.

Кейти идва да предложи помощ на Бриджит за обличането.(боже, тия ме изумяват)Казва на Бриджит, че сияе, че изглежда като обичаща жена и двете се прегръщат.
Ник моли Рик да наблюдава дали Оуен няма да се появи с  майка му и да го прогони. Рик с ентусиазъм приема задачата.
Брук: „Разбирам, това може да изглежда като една възможност за теб.”
Тейлър: „Ще съм на сватбата в подкрепа на Ник и Бриджит. Не отивам там, за да видя Ридж.”
Брук: „Добре, ти му помагаш да се справи с болката си, и аз оценявам това. Оценявам това, че не се възползваш от него.  Предполагам, че това, което  се опитвам да кажа е, благодаря ти.”

Ridge се опитва да се измъкне, но Стефани е безпрекословна: „Не ти ще седиш и ще говориш с мен.”
Ridge: „Тейлър прекара нощта в къщата за гости. Няма нищо друго да кажа.”
Стефани изсумтява, че ако няма нищо за казване, няма да се противи толкова. Ридж отново не казва нищо.
Докато жените се суетят около Бриджит, Ник влиза ядосан, казва, че е налетял на Оуен, който бил облечен като за сватба. Джаки му казва, че иска да говори с него по този въпрос. Той сменя бързо темата и казва да стои до Бриджит и да има грижата тя да стигне до църквата.
Ridge и Тейлър се срещат, той я предупреждава да не говори с майка му. Тейлър му казва, че тя вече се е опитала да ѝ зададе много въпроси, но не е получила отговори. И двамата са съгласни, че каквото и да ѝ кажат, Стефани веднага ще го занесе на Брук.
Стефани: "Я кого е довлякла котката?"-тези думи се отнасят до Бил Спенсър.
Дона: „Булката е пристигнала.”
Ерик: „Да? Как е тя?”
Дона: „Невероятна и е готова да се омъжи.”
Ерик: „Добре.”
Дона: „Кой е поканил Бил Спенсър?”
Felicia: „ Не знам, но това е последното нещо, което е нужно на баща ми.”

Бил: „Кейти,  надявах се че ще те срещна. Как си?”
Кейти: „Много щастлива съм за Ник и Бриджит.”
Бил: „Да. Добре. Бях загрижен дали не трябва да кажа  да заключат джина.” кейти се нацупва.
Мъж: "Готови ли сте да заемете мястото си пред олтара?"
Сватбата е на път да започне, но се чува гласът на Рик: „ Ник, Ник. Стоп. Стоп. Позволете ми  - нека справим с това, нали? Оуен, моля, тук е само за поканени.”
Джаки: „Аз съм майка на младоженеца. Той ме ескортира.”
Рик: „Джаки, съжалявам. Трябва да му се махне от тук.”
Джеки: „ Оуен е моят годеник.”
Джаки: „Ники, моля те, не го прави  трудно. Искам да споделя този ден с теб, но искам да го споделя с Оуен, също. Той е част от живота ми сега. Моля те, не се сърди.”
Ник: „Не съм ядосан на теб, майко.”
Торн им напомня, че трябва да започват. Ник е принуден да остави всичко за по-късно.
Сватбата започва…., една от многобройните сватби в света на "Дързост и красота"

# 434
Както и за Ридж секса с упоената брук беше най-хубавият в живота му  Mr. Green

ИзмъкнА ми думите изпод клавиатурата  Crossing Arms Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт