"Дързост и красота"- тема 67:"Да поиграем Swing "

• 31 760
  • 742
  •   1
Отговори
# 555
  • somewhere near the sea
И от мен Даже го пишех почти същото в момента

# 556
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Само аз ли забелязЪх,че на Бабето й е мъчно за Брук Naughty Naughty
Даже си го помисли предишната серия Naughty
тУЙ защо не се коментира #Sniper #Sniper #Sniper #Sniper #Sniper
Напротив!!! Като съм на работа следя дискусията,ама не мога да пиша надълго и нашироко,освен някой имотикон... Laughing Мисля,че наистина Стефка беше искрена...Провидя в ситуацията изживяни и от нея случки...Тя го и каза...Липсваха обичайните за нея мимики на недоверие и злорадство... thumbsup
А това, което каза брук ми прозвуча като "Пратих Рич на психиатър(безплатно!) и като му мине пак шъ го зема...'' Whistling
Хич и не забелязЪ,това което ние с теб, Фен, забелязАхме... Mr. Green

Последна редакция: вт, 26 апр 2011, 19:34 от susy

# 557
"аз по принцип не се меся в чужди спорове" ooooh! обаче пак ми СТАНА интересно кък някУЙ персони забелязЪли,че момчето е писАло "слетобят" и аджАба рядко се срещал толкова неграмотен,пък същите те не са забелязЪли,че преди него някУЙ други персони не само че са писАли "слетобят",ами в едно мнение са направили всички възможни грешки на света + още няколко ooooh! Ето това наистина е най-неграмотно написаното нещо,което съм срещАл,но не съм се обадИл,защото както всички ще се съгласите,аз съм безкрайно възпитан Човечец Crazy
После кък да водиш нормален разговор с персони,които забелязвЪт избирателно ooooh!

И все пак после той е писАл "обяд" Naughty
Това защо не е забелязЪно?

А ти защо тъй яростно защитаваш туй момче /момиче/?  Mr. Green Раздвояване на личността ли имаш?  Crazy

# 558
Бъркаш сА нещо Naughty Хич никУЙ не защитавам Naughty
Грешно си забелязЪла Naughty
Нека все пак да се придържами към главната тема Naughty
А коя е тя-Главната Героиня Naughty
Която е----Бруууууууууук Crazy
Колко възбуждаща сцена с мократа Брук в окена  mrstraetz
Толкова е сладка и с личице на ангелче,въпреки че е без никакъв грим txtloves
Надявам се да е изгубИла някоя дреха в океана Crazy
ЗабелязЪх,че съвсем "случайно" до тях се оказва некъф остров братче Crazy
Виж ти какви работи стават Crazy
Маргарин Томи намаза с това секси момиче на самотен остров,но се надам,че няма да спи с нея Naughty

# 559
Маргарин Томи намаза с това секси момиче на самотен остров,но се надам,че няма да спи с нея Naughty
И аз се нАдам....че иначе направо....    Shocked И с децата си не беше спала,и тях подхвана!
И не ме контрирай ,че не й бил син.   Naughty
Доведен син й е ,повече от 10 години го гледа като свой син!   Peace
На 7-8 годинки му бършеш дупето,пък после го събличаш за секс...Гнусота!    Mr. Green

# 560
Ще ме извиняваш,обаче Маргарин Томи е този,който неистово драпа за Брук,а не тя за него Naughty Naughty
Ще ме извиняваш Naughty Naughty

# 561
На мене Ридж и Бриджит ми беше по-противно.Толкова време смятаха че е баща й и като се разкри-айде.
И айде стига с оня цитат.Фактите са че y&r го дават 12.30 преди дик по cbs
 http://en.wikipedia.org/wiki/CBS_Daytime
туй че на някой не им изнася че съфорумник е сбъркал си е техен проблем.аз лично бих се извинил за грешката.USA не е България да ти дават сапунка 5 pm(По cbs,nbc,abc) туй си е направо виц.

# 562
Брук наистина е много секси като е мокра, жалко само че беше мокра заради подобна ситуация. Същото важи и за Томи. А те двамата заедно са още по-горещи, когато са целите мръсни и с разкъсани дрехи. Уверете се сами:

Извратени, ама със страшна химия помежду си. Laughing

Форестър, относно един твой стар въпрос- от вбокс е онова клипче.
А ти само можеш да си се надяваш Бруки да не си хапне агнешкото докато е сама с него на този остров. hahaha Според мен е 99% сигурно, че ще си стане нещо между тях (разбира се, винаги има 1% за всеки случай).
Това е като в Сървайвър... Ще имаме ли секс на острова? Crazy Хайде да залагаме. Laughing

Не мога да повярвам, че ДиК най-накрая стана толкова различен и интересен. А бях на път да се отказвам да го гледам.

# 563
Гльодам, гльодам и не намирам за особено секси бабата с раздърпана коса  newsm78
Инак за мен този сюжет, който подхващат сценариститИ е крайно досаден и даже противен  Sick
Баба и внуче  Sick ooooh!

# 564
  • В средата на времето
Това Томи, като Томас на Тейлър ли трябва да е?!

# 565

Да, същия  Wink

# 566
Гльодам, гльодам и не намирам за особено секси бабата с раздърпана коса  newsm78
Инак за мен този сюжет, който подхващат сценариститИ е крайно досаден и даже противен  Sick
Баба и внуче  Sick ooooh!

Не знам, може и донякъде да съм заслепен за сексапила на Брук в този сюжет, но това сигурно е поради факта, че с Томи попринцип ме кефят като са заедно. tooth
Иначе и преди съм казвал, че смятам, че ККЛ като цяло си е хубава жена, с някое и друго изключение. Naughty
Е, не е като... тази:

Като ще споменаваме хубави жени, няма как да не споменем и нея, красавицата на сериала. Heart Eyes

# 567
  • В средата на времето

Да, същия  Wink

Shocked ooooh! е това вече са безумия. Егати, явно имат страхотна дупка в идеите и въображението ooooh!...

# 568
  • somewhere near the sea
Тя с какво е "облечена"?  Как така само този парцал се е надрал толкова? Сутиенът й си е здрав и читав. И потникът на Томас не е чак толкова на дупки... ooooh!

# 569
Ох, сега ще гледаме ред сълзи, ред сополи  ooooh!
Тази Брукасита друго може ли изобщЕ  Crazy

Брей, каква любовна драма  ooooh! Whistling

Общи условия

Активация на акаунт