"Дързост и красота"- тема 67:"Да поиграем Swing "

• 31 771
  • 742
  •   1
Отговори
# 540
По-гледан е защото се излъчва от 5 слеТобяТ .....
господин форестър чел съм и некоЙ предни теми знам ти ника.

ooooh! ooooh! Whistling

Мдааа, рядко може да срещне човек толкова неграмотен потребител, едва му се разбира  Whistling ooooh!

В отговор на питанката на госпожЪтЪ, да не се чувства пренебрегната:
Не знам какво имаш ВВВВВВВ предвид под "точат лиги", но аз като една видна ценителка на мъжката красота, която за съжаление е голяма рядкост  Crazy веднагиШ заявявам, че аз просто оценявам очевАдното, но тУЙ не значи, че съм си представяла да правя тУЙ и онУЙ с Дикън  Naughty Whistling ooooh!
Как аджАба тогава да го броя за изневяра  Naughty
А случката с Брукасита, възседнала НичУ, за която идеше реч по-нагоре, щеше да се развие и до много повече, ако пишман съблазнителката не беше наритана от НичУ  hahaha hahaha
Надявам се хванА  Crazy разликата  Crazy

Последна редакция: пн, 25 апр 2011, 14:22 от Nenna

# 541
Фена,изневярата не е само секс.
Ще ме извиняваш,обаче тУЙ са празни приказки Peace Peace Peace
Кой обвързан ще ми каже,че видиш ли нивга не е изневерил мисловно,айде стига...........

При бруклата хич не беше МИСЛОВНО!Баш реално се метна върху Ничуту..... 
И аз давам примери с РЕАЛНО СТАНАЛИ СЪБИТИЯ,а не кой кво си мислел.....НАЛИ?!    Laughing

Цитат
Въпрос:  като в темата се "точат лиги" за някои от ДиК мъжете  - например на красавеца Дийкън, това изневяра ли е на обвързаните съфорумки, след като изневярата не е само реален секс

Първо,Дикън не ми харесва!   Mr. Green  Малко селски бек ми идва...не е мой тип!   Peace
Но не съм разбрала някоя от пишещите тук съфорумки да е литнАла до ЛА,да се мята на врата на Дикън.... Joy
Колкото до несексуалната изневяра,НИКЪДЕ НЕ ВИЗИРАХ МЕЧТИ,ЖЕЛАНИЯ,ХИМЕРИ....   Mr. Green
А реални постъпки,без значение дали са довели до секс или не...
При брук обикновено се стига до секс,значи си е реална изневяра.

# 542
"аз по принцип не се меся в чужди спорове" ooooh! обаче пак ми СТАНА интересно кък някУЙ персони забелязЪли,че момчето е писАло "слетобят" и аджАба рядко се срещал толкова неграмотен,пък същите те не са забелязЪли,че преди него някУЙ други персони не само че са писАли "слетобят",ами в едно мнение са направили всички възможни грешки на света + още няколко ooooh! Ето това наистина е най-неграмотно написаното нещо,което съм срещАл,но не съм се обадИл,защото както всички ще се съгласите,аз съм безкрайно възпитан Човечец Crazy
После кък да водиш нормален разговор с персони,които забелязвЪт избирателно ooooh!

И все пак после той е писАл "обяд" Naughty
Това защо не е забелязЪно?

# 543
"аз по принцип не се меся в чужди спорове"
  smile3532 smile3532 smile3532

# 544
"аз по принцип не се меся в чужди спорове" ooooh! обаче пак ми СТАНА интересно кък някУЙ персони забелязЪли,че момчето е писАло "слетобят" и аджАба рядко се срещал толкова неграмотен,пък същите те не са забелязЪли,че преди него някУЙ други персони не само че са писАли "слетобят",ами в едно мнение са направили всички възможни грешки на света + още няколко ooooh! Ето това наистина е най-неграмотно написаното нещо,което съм срещАл,но не съм се обадИл,защото както всички ще се съгласите,аз съм безкрайно възпитан Човечец Crazy
После кък да водиш нормален разговор с персони,които забелязвЪт избирателно ooooh!

И все пак после той е писАл "обяд" Naughty
Това защо не е забелязЪно?
Искам да кажа, че той беше цитирал мен аз бях писала слетобят  Sunglasses Казвала съм го и друг път, но явно хората намират грешките и се подиграват на тях  Sunglasses аз съм рускиня и живея в България от 2006 година, българският ми все още не е много добър, но за няма и 5 години си мисля, че е на топ ниво....Ако някой българин ми научи руски за 5 години перфектно аз лично ще му стисна ръката Simple Smile Не искам да нараня никого, но понякога е хубаво да сме по-позитивно настроени

# 545
Аna ти си интелигентен потребител за мене просто се издразних щото няма такова нещо като дейтайм сапунка в 5pm, поне не и по CBS,NBC,ABC дават ги всички по обяд оттам иде дейтайм.
Иначе един познат ми е казвал че са давали биж(молодие и дерзкие) в Русия от 2003 от 2ам(2 сутринта!)-пълна тъпотия като скапания му 'дублаж' с извинение:
http://www.youtube.com/watch?v=XzuuP8zwQXc
Иначе Русия е една от малкото държави дето дик не е имал успех давали са го на два пъти по един-два сезона.Там култовия хит е бил Санта Барбара и после Сънсет Бийч.
А Дик го дават-March 23, 1987–present: 1:30–2:00pm (12:30–1:00pm Central)
И тука си в грешка.
http://en.wikipedia.org/wiki/CBS_Daytime
Ей ти линк с часовете на дейтайма както виждаш биж даже го дават по-рано тъй че туй оправдание отпада дейтаима им нa CBS е до 4pm.

Последна редакция: пн, 25 апр 2011, 16:15 от bbfan

# 546
"аз по принцип не се меся в чужди спорове" .........
И аз реагирах като Нена на първо четене...     Mr. Green
Та щях и да питам КОГА?    Shocked
Ама после видОх ,че си го ...сложИл в скоби.
Та ясно ,де....     Joy
"Не се месиш нивгаж в чужди спорове...!"     Peace
 Joy Joy Joy

# 547
понякога е хубаво да сме по-позитивно настроени
Спокойно Naughty Не можеш да кажеш,че съм бил негативно или позитивно настроен към теб,просто защото за тези няколко години никога не сме влизали в диалог Naughty Naughty
Знам,че си от русия,така че не го приемай лично Naughty Исках да покажа на други персони,че и друг е писАл "слетобят",пък те са забелязЪли само едното ooooh! Чудно защо ли ooooh! Явно някУЙ персони са свикнАли цял живот да забелязвЪт избирателно нещата ooooh! Аз такиви персони не уважавам Naughty А ти внимавай да не заучиш някои от диалектите на които се пише в темата Laughing Laughing

Та щях и да питам КОГА?    Shocked
Ама после видОх ,че си го ...сложИл в скоби.
Та ясно ,де....     Joy
Виж Сега Naughty Naughty СложИл съм го..........в кавички,оти кандидат-госпожЪтЪ често го ползува,но въпреки тУЙ се меси навсякъде,оти във всичко е "веща" ooooh!
Но ето Сега примера с анастасия Naughty Нивга не закачам някУЙ,който не ме е закачил Naughty
Така че за мен си се отнася,че не се меся в чуждити рабочи Naughty Naughty

# 548
Zdrawejte
Христос Възкресе
Желая на всички ви Божието благословение
Колкото до ДИК някой може ли да каже какво стана в петък
Марсия не е разказала за съжаление Cry надявах се на нейния цветен и страхотен преразказ

# 549
Виж Сега Naughty Naughty СложИл съм го..........в кавички,оти кандидат-госпожЪтЪ често го ползува,но въпреки тУЙ се меси навсякъде,оти във всичко е "веща" ooooh!
Но ето Сега примера с анастасия Naughty Нивга не закачам някУЙ,който не ме е закачил Naughty
Така че за мен си се отнася,че не се меся в чуждити рабочи Naughty Naughty

Тъй, тъй за момент помислИх, че гуспудинчиту може и да е имАло мен ВВВВВВВВ предвид  Crazy
Но разбира се не съм аз, защото не съм кандидат госпожЪ  Crazy
тУЙ го изяснихме  Naughty

За червеничкото - На гуспудинчиту явно му е много малка  Crazy паметта  Crazy защото не помни аджАба как се заяде с мен, когато се появих У форума, без изобщЕ да съм го почвАла аз  Crazy
Ама все пак с напредването на възрастта паметта започва да се губи  Naughty
Тъй че като една видна добра душа, ще го подмина тУЙ с пренебрежение  Naughty

# 550
Виж ти,неннка пак е разтворила насреща ни своята широка и бездънна ooooh! уста ooooh!
Спокойно,виждАли сме и по-широки Naughty

Белгия Naughty
След като за пореден път рич избира Брук пред Джуклица/на сватбата им hahaha/Джуклица остава на сухо и си търси принца на белия кон в интернет smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

# 551
  • somewhere near the sea

Тейлър е сама на балкона си. Спомня си  за нощта с  Ridge и правенето на любов в  къщата за гости.
Ridge е в кабинета си, където гледа замислено към снимка на него и Брук.
Брук слиза по стълбите. Лицето ѝ е мокро от сълзи. Също си спомня за деня на плажа, когато тя и Ridge обмениха клетви.
 Трима души, изгубени в собствените си мисли ... ..
На Хавай Джаки не може да повярва, че Оуен иска да се оженят днес. Той държи ръката ѝ и я целува. Тя не може да повярва, че е сериозно. Оуен казва, че никога не е бил по-сериозно. Джаки се съгласява.

Ник и Бриджит са в хотелската си стая. Тя седи в леглото и чете  книга за Хавай. Ник  полира  стиковете си за голф. Бриджит го изпитва и е изненадана от неговите знания.
Тейлър е прекъсната от децата си, които са били на басейна. Томас ѝ казва, че изглежда сякаш е на друга планета. Тейлър признава, че е мислела за Брук и Ридж. Децата са изненадани. Тя им обяснява как Брук е казала наRidge, че трябва да бъдат заедно. Тейлър не е сигурна дали Ридж го иска.

Стефани заварва сина си мрачен. На въпроса ѝ какво прави отговаря, че мисли за Брук. Не може да повярва, че го е изоставила. Стефани предполага, че Брук е разбрала, че Тейлър му дава спокойствие.Добавя нещо, което изненадва Ридж-знае, че Брук го обича, но с Тейлър е различно. Тя и децата им са първото му семейство. Стефани го насърчава да отиде и да види Тейлър. Нека не губи нито секунда повече от живота си. Той излиза, но Стефани е загрижена.
Децата се опитват да убедят майка си, че Ридж е готов да се върне при тях. Тейлър не е сигурна, че е готов за още един ангажимент. 
На плажа в Хавай, Оуен и Джаки се подготвят за сватбата си. Джаки си слага венец и го целува по бузата. Оуен я дразни, че не било целувка. Тя обещава повече след сватбата.
 Брук казва на Рик за  раздялата. Рик се обвинява.(нима?) Брук му казва, че е започнало в нощта, когато Фийби умря, вината не била негова. Мислила е, че всички те биха могли да се излекуват от това сега. На външната врата се позвънява. Рик предлага да отвори, но Брук му казва, че може да се справи. На вратата е Стефани. „Два пъти за един ден”- възмутена е Брук.

Стефани казва на Брук, че е притеснена за нещо, което е казала по-рано. Брук я гледа въпросително. Стефани ѝ напомня, че е казала, че никога няма да има друг мъж за нея. Пита Брук дали Ridge се е върнал към Тейлър. Брук е разстроена.
Ник кани Бриджит да играят голф, но тя отказва. Предпочита да чете книга и да се разходи. Изведнъж забелязва традиционни сватбени приготовления на плажа и се втрещява. Ник не забелязва изумлението ѝ.
Тейлър предупреждава децата да не таят излишни  надежди, че баща им ще се върне у дома. Прекъснати са от Ridge, който влиза.
Томас и Стефи скачат  да поздравят баща си. Ridge е доволен и казва на всички, че иска да се върне у дома. Поглежда към Тейлър. Иска да знае дали тя ще го приеме. Тейлър не знае какво да отговори.

На брега на морето Джаки и Оуен обменят клетви. Джаки капризничи, защото разбира, че  не разполагат с пръстени. Оуен изважда два и казва, че си е  позволил да ги купи без нея. Джаки изглежда доволна.
В хотелската стая Бриджит е безмълвна. Ник се чуди какво ѝ има.  Казва му, че е за нещо, което е видяла тази сутрин. Майка му е там в Хавай с Оуен. Тя продължава, че е видяла Оуен и той е разглеждал  сватбени букети. Ник изглежда готов да се взриви и изтичва навън.
Джаки и Оуен приключват сватбената церемония на брега на морето. Джеки гледа Оуен с възхищение. Смесват две бурканчета с пясък. Точно както пясъка никога не могат да бъдат разделени отново докато са живи. Целуват се няколко пъти със страст.
Тейлър казва, че най-щастливият човек в момента е Фийби. Тя ги искаше всички да бъдат едно семейство. Тейлър прегръща Томас, а Steffy прегръща баща си. Всички се усмихват.
Ник търси майка си. Бриджит изостава от него.
Оуен и Джаки се качат  в автомобила си и заминават.
Ник достига до мястото, където Джеки и Оуен се ожениха, но е твърде късно. Той забелязва  колата и вика името на майка си. Бриджит е до него. Те гледат как младоженците заминават.
Брук  казва на Стефани, че знае, че това е искала в продължение на години. Стефани не го отрича. Битката е била яростна и е взела жертви. Винаги е искала да има, това, което има Стефани. Разби името Форестър и мъжете. На каква цена? Нека види какво се случи с Рик. Той е ядосан на Брук заради непрекъснатата въртележка от мъже в живота ѝ. Навлече  си гнева му, разочарованието на Ридж. Брук изглежда разстроена, но слуша. Стефани ѝ  казва, че сега е  по-възрастна  и по-улегнала. Плаща се  за всичко. Преди 10 години е щяла да танцува от радост за случилото се с Брук. Сега чувства жалост за нея. Изгубила е любовта на живота си, точно като нея. Разбира я какво чувства, но също разбира, че Ridge е на мястото, където  трябва да бъде. Брук слуша със сълзи. Тя вижда, че това, което казва Стефани е истина.

Стефани казва на Брук, че  просто трябва да приеме това. Времето ѝ с Ridge е приключило. Нека той отиде при Тейлър и да се наслади на щастието и спокойствието, което заслужава. Брук казва, че тя изслуша всичко, каза Стефани, а сега е ред на нея, Стефани да слуша.

Заявява ѝ, че тяхната история не е приключила. Не е така. Животът им се преплита. Той просто се нуждае от време да се лекува и Тейлър и децата могат да направят това за него. Но нека не се заблуждават, историята ѝ с  Ридж не свършва и никога няма да свърши. Тя знае, че е единствената жена, която Ridge никога няма да спре да обича.
Ник избухва, че  са дошли твърде късно. Оуен вече е женен за майка му. Тази невестулка е използвач и прибързаната им сватба го доказва. Администраторът му показва сметката на Оуен и майка му. Когато изпуска единия край, Бриджит възкликва от изненада- сметката е дълга повече от три метра. Ник е вбесен.

Разбира, че дори не са подписали предбрачен договор. Събира багажа и настоява да  се върнат в Лос Анджелис довечера. Иска да се консултират с неговия счетоводител и да се увери, че той ще направи първия ход преди Оуен.

Felicia и Торн влизат при  баща си и му заявяват, че трябва да говорят насаме. Уведомяват го официално, че напускат компанията. Donna се намесва и ги моли да  забравят и да мислят за баща си. Той не заслужава да бъде изоставен от децата си.
Ерик пита какво искат да направи. Майка им няма да бъде върната в компанията. Така че, ако те са решени да го наранят и да се махнат от  живота му, нека го направят. Той съжалява, че трябва да свърши по този начин.Но след като има Ридж, Брук и жена си до себе си, няма да им се моли и знае, че ще се справят. Наблюдава как излизат.
На всичкото отгоре Брук идва и му казва, че знае, че времето е неподходящо, но  трябва да напусне компанията за малко и иска да получи отпуск. Не може да  каже колко дълъг ще бъде, но обещава да се върне. Дона пита какво става. Брук им съобщава, че с Ридж са приключили, защото Ридж не е могъл да преодолее смъртта на дъщеря си. Ерик се хвърля да ѝ съчувства. 
Джаки казва, че  мечтата ѝ се сбъдна. Оуен си мисли за Ник. Сигурен е, че синът ѝ ще се бори. Моли я да не разбива сърцето му. Джаки промърморва, че това е нейна реплика. Тази вечер те са единствените, които съществуват.

Ник е твърдо решен да забрави за майка си, за да направи нощта за Бриджит тук, в Хавай незабравима.

# 552
Странно как всички се оневиняват в този филм...    Mr. Green
Никой за нищо не се чувства виновен.
Рик не се чувства виновен,че Фийби умря по негова вина.
Баба брук не се чувства виновна ,че окепази децата си.
Ерик пък хич не се чувства виновен ,че прогони децата си ,жена си,съсипа компанията си заради един женски задник...
А наглата буля дона пък се опитва да изкара децата му виновни....   Shocked  Защо не мислели за баща си?!    Shocked
А татко Ерик колко пъти помисли за децата си ,напускайки майка им заради всяко въртящо се пред очите му дупе?   Mr. Green
Значи той може да угажда на всеки свой каприз и похот,а децата му нямат право да помислят за себе си....
Ами ,хак да му е!
Да се поливат с мед с буля донка и да си гледат табелите на фирмата!    Joy Joy Joy
И да се убеждават един друг как другите са им виновни ,че не ги оставят да се кълчат на воля,че другите съсипват компанията,че другите не щат да работят....    hahaha

# 553
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Странно как всички се оневиняват в този филм...    Mr. Green
Никой за нищо не се чувства виновен.
Рик не се чувства виновен,че Фийби умря по негова вина.
Баба брук не се чувства виновна ,че окепази децата си.
Ерик пък хич не се чувства виновен ,че прогони децата си ,жена си,съсипа компанията си заради един женски задник...
А наглата буля дона пък се опитва да изкара децата му виновни....   Shocked  Защо не мислели за баща си?!    Shocked
А татко Ерик колко пъти помисли за децата си ,напускайки майка им заради всяко въртящо се пред очите му дупе?   Mr. Green
Значи той може да угажда на всеки свой каприз и похот,а децата му нямат право да помислят за себе си....
Ами ,хак да му е!
Да се поливат с мед с буля донка и да си гледат табелите на фирмата!    Joy Joy Joy
И да се убеждават един друг как другите са им виновни ,че не ги оставят да се кълчат на воля,че другите съсипват компанията,че другите не щат да работят....    hahaha

smile3501 newsm10

# 554
Само аз ли забелязЪх,че на Бабето й е мъчно за Брук Naughty Naughty
Даже си го помисли предишната серия Naughty
тУЙ защо не се коментира #Sniper #Sniper #Sniper #Sniper #Sniper

Общи условия

Активация на акаунт