anastasja аз лично съм казвал че предпочитам дик една идея по-бляскав е за мене ако и да въртят брук-ридж-тейлър до безкрай и стефани и ерик да се повтаря същата история.
Ама все пак ми е чудно защо богати и жестоки е толкова по-гледан в щатите а навън изобщо не може да се мери с дик.и едното обяснение за мене е именно това-дик почна от еп1 и в много държави е единствената сапунка.
мене лично много ми се ще да пуснат и богати и жестоки в бг.
Богати и Жестоки е в разработка на Сони Пикчърс заедно с Белл Филмс, така че няма шанс да го почнат в България още по-малко по БНТ. Първо те са силна компания държаща на продукцията си и няма туку така да дадат продукта си за едните пари. ДиК в Англия вървеше по Дива ТВ, обаче една компания дъщерна на ЕнБиСи купи пакета акции, и спря ДиК и почна да пробутва техните сапунки дето имат там нулева гледаемост.
БНТ според мен ще издава и сериите от 2010 през втората полвина на годината и може да започне по една серия да дава, и да бъдем с една година назад...както много други държави направиха

ЕДИТ-Ние обаче доста сме дръпнали със сериите Румъния бяха по-напред от нас сега гледам, че дават как Бриджит е мадам екс, съшо Полша е доста по-назад там Фийби е още жива.
Абе накрая да вземат да пуснат "General Hospital" в България! За момента е най-дългата все още вървяща американска сапунка (започнала през 1963) и скоро ще бъде единствената сапунка на ABC, след като те си спряха "All My Children" и "One Life to Live". А през 1981 един от епизодите му е отчел най-голямата гледаемост на сапунен сериал в света! Харесван е бил дори и от покойните лейди Даяна и Елизабет Тейлър, втората даже сама е пожелала да участва в него епизодично през 80-те. Само че ако го излъчват в Бг, да започнат от черно-белите епизоди, за да можем да проследим сагата от началото...
Представям си страхотен блок- ДиК от 17.00, а "General Hospital" от 18.00.