"Дързост и красота"- тема 67:"Да поиграем Swing "

• 31 776
  • 742
  •   1
Отговори
# 525
Христос воскресе! easter

http://www.vbox7.com/byuser:oknevenko е линка редовно ги качва човека.както и да е.
anastasja аз лично съм казвал че предпочитам дик една идея по-бляскав е за мене ако и да въртят брук-ридж-тейлър до безкрай и стефани и ерик да се повтаря същата история.
Ама все пак ми е чудно защо богати и жестоки е толкова по-гледан в щатите а навън изобщо не може да се мери с дик.и едното обяснение за мене е именно това-дик почна от еп1 и в много държави е единствената сапунка.
мене лично много ми се ще да пуснат и богати и жестоки в бг.  
По-гледан е защото се излъчва от 5 слетобят по СиБиЕс и каналите 5,8 и Глобал ТВ също в 5 съобразено с часовото време, а ДиК е от 15.30 до 16.00 централно време, а на западния бряг е 13.30 до 14.оо-смятай колко хора ще го гледат(и все пак събира доста зрители)
Богати и Жестоки е в разработка на Сони Пикчърс заедно с Белл Филмс, така че няма шанс да го почнат в България още по-малко по БНТ. Първо те са силна компания държаща на продукцията си и няма туку така да дадат продукта си за едните пари. ДиК в Англия вървеше по Дива ТВ, обаче една компания дъщерна на ЕнБиСи купи пакета акции, и спря ДиК и почна да пробутва техните сапунки дето имат там нулева гледаемост.
БНТ според мен ще издава и сериите от 2010 през втората полвина на годината и може да започне по една серия да дава, и да бъдем с една година назад...както много други държави направиха Wink
ЕДИТ-Ние обаче доста сме дръпнали със сериите Румъния бяха по-напред от нас сега гледам, че дават как Бриджит е мадам екс, съшо Полша е доста по-назад там Фийби е още жива.

Абе накрая да вземат да пуснат "General Hospital" в България! За момента е най-дългата все още вървяща американска сапунка (започнала през 1963) и скоро ще бъде единствената сапунка на ABC, след като те си спряха "All My Children" и "One Life to Live". А през 1981 един от епизодите му е отчел най-голямата гледаемост на сапунен сериал в света! Харесван е бил дори и от покойните лейди Даяна и Елизабет Тейлър, втората даже сама е пожелала да участва в него епизодично през 80-те. Само че ако го излъчват в Бг, да започнат от черно-белите епизоди, за да можем да проследим сагата от началото...
Представям си страхотен блок- ДиК от 17.00, а "General Hospital" от 18.00.

# 526
Фена ти да си чувал колко е популярен young and restless (les feux de lámour)в франция?само там е култов хит пъти по-гледан от дик.
1-"фена" съм за някУЙ персони,които знаят първия ми ник от преди доста дълги години Naughty
За останалите съм Господин Форестър Naughty
2-Пише се "Les feux de l`amour" Naughty
3-Даа,сакаче е така Naughty Някои от моите туристки са ми.......казвАли,че там е най-гледан и са ме...питАли дали тук го дават,но аз разбира се казвам,че Брук е на почит в България Naughty

# 527
По-гледан е защото се излъчва от 5 слетобят по СиБиЕс  -тука май си в грешка-Weekdays 11:30AM PT/12:30PM ET on CBS -http://sn.soapnet.go.com/shows/the-young-and-the-restless
не намирам цялото разписание на cbs ама на 100 процента не е в 5 Pm дай ми линк за това!
Богати и жестоки вече дава един сезон в бг! през 2006 ето един линк
http://www.novinar.net/news/bogati-i-zhestoki_MTk4MjszNA==.html
беше от 10 15 на гърба на дик.и защо да не го продадат за пари не разбирам?дик да не са по-глупави като са го продали навсякъде.
Освен това от 87 насам дик имат 9 еми за акторски роли докато биж-около 25(след 1987)
http://en.wikipedia.org/wiki/The_Young_and_the_Restless
за туй със сигурност не е виновен часа на излъчване.
господин форестър чел съм и некой предни теми знам ти ника.

# 528
Господин bbfan,сакаче не сме сме се разбрали,аз имах В предвид,че са ми казАли,че en France се гльода повече онзи глуповат филм "Млади и глупави" Naughty Naughty
Така са ми казвАли,но тУЙ не е гаранция,че е 100% така,щот не съм.........питАл всички en France кой сериал гльодат,та да ти извадя.......реален % Naughty
А тУЙ с часа ми се чини малко глуповато,от него аджАба да се съди за рейтинга ooooh!
Не знам защо драпате така неистово за....... Crazy тия американски сериали Crazy
То такъви зверски простотии са,че го фтасааме,ако ги почнат всичкити по БНТ Crazy

Гошко,ти в 6 саато недей си представя,че дават друг "шедьовър",все пак тогава дават Новини,а някои Хора се интересуват от тях,не само от сериали Naughty
Няма кък по национална тв да дават 69 сериала Naughty
тУЙ да не ви е Диема Фемили,да си имаме оважението Crazy

# 529
ок. ма във Франция биж го дават в 2 Pm по tf1 докато дик в 9 и 30 сутринта по france 2 тъй че туй нема как да не окаже влияние-кой може да го гледа толко рано? иначе вервай ми според данните fda както го съкращават има двойно-тройно по голяма аудитория и
Après les États-Unis, c'est en France que le feuilleton réalise les meilleures audiences.
La moitié des téléviseurs en France qui sont allumés en journée le sont pour suivre Les Feux de l'Amour, c'est-à-dire, en moyenne, plus de 4 millions de téléspectateurs.
2009 даже ходиха там да снимат
http://www.youtube.com/watch?v=Q0DLOLoTzS4

# 530
Après les États-Unis, c'est en France que le feuilleton réalise les meilleures audiences.
La moitié des téléviseurs en France qui sont allumés en journée le sont pour suivre Les Feux de l'Amour, c'est-à-dire, en moyenne, plus de 4 millions de téléspectateurs.
C`est quel site?

# 531
http://fr.wikipedia.org/wiki/Les_Feux_de_l%27amour  
dans le bout de la page
В Румъния го дават по Pro tv от 4 на обед и в 12 на обед повторение.(биж имам предвид).

Последна редакция: нд, 24 апр 2011, 13:23 от bbfan

# 532
Христос Воскресе!
Честит празник!       bouquet

И да се върнем в ДиК,ако може ,моля?!    Laughing

СуперГеорги  Naughty
Трябваше да кажеш между Брук и внука й  Joy Joy Joy
По-скоро ,между баба брук и сина й...Защото Томас й е доведен син...10 години го гледа като свой син,уж,доколкото може брук да "гледа деца".   Mr. Green

Фена,изневярата не е само секс.
Например,брук като заряза Рич в Австралия и хукна да се метка на Ник,това си е изневяра.Защото брук имаше твърдото решение да си се изч..а с Ничу...А за това ,че не й се получиха свалките..... Joy  Ако зависеше само от нея,100 % щеше да оправи Ничу....   Joy
За другите примери за нейните изневери сам се сещай!    Peace

# 533
Ще ме извиняваш,обаче тУЙ са празни приказки Peace Peace Peace
Кой обвързан ще ми каже,че видиш ли нивга не е изневерил мисловно,айде стига Peace Peace Peace Peace
тУЙ се случва абсолютно на всеки и не е никаква изневяра Naughty
В случая с ник,Брук напуснА рич,когато отиде да се кАчи на ник Naughty

# 534
  • somewhere near the sea
Напусна го и още как. За цели два часа, докато Ник я отсвири smile3513

# 535
Гошко,ти в 6 саато недей си представя,че дават друг "шедьовър",все пак тогава дават Новини,а някои Хора се интересуват от тях,не само от сериали Naughty
Няма кък по национална тв да дават 69 сериала Naughty
тУЙ да не ви е Диема Фемили,да си имаме оважението Crazy

Ами като не може от 6, ще пуснат 'другия шедьовър' от 4. Laughing Имам спомени за едни отдавна отминали времена, в които и ДиК беше в 4 или 4.15.

За най-любопитните- самолетната катастрофа на Брук и Томас:

Давайте, Бромас! sohappy newsm18 sohappy

# 536
 Честит празник на всички !   Hug  Христос Воскресе!
 И по смирено на тези християнски празници де - не се горещете толкова.  Мир и любов тия дни да е.   bouquet

... Кой обвързан ще ми каже,че видиш ли нивга не е изневерил мисловно ... тУЙ се случва абсолютно на всеки и не е никаква изневяра ...
  Ей за това гласувам с двете ръце, че обвързаният няма да тръгне да се хвали, че  е изневерил мисловно. И на сън  неволно се случва да се сънува нещо хубаво или кошмарно с друг и пак не се брои за изневяра.
  Въпрос:  като в темата се "точат лиги" за някои от ДиК мъжете  - например на красавеца Дийкън, това изневяра ли е на обвързаните съфорумки, след като изневярата не е само реален секс  newsm78

# 537
Защо просто не смениха на Бруки и Ридж снимките които са от 7 години, а направиха ново интро старото беше класи над това  Close

# 538
По-гледан е защото се излъчва от 5 слеТобяТ .....
господин форестър чел съм и некоЙ предни теми знам ти ника.

ooooh! ooooh! Whistling

# 539
Гошко,поздравления за клипа Crazy
Вчера търсИх в нета и не можех да намЕра нищо,освен рекламата за 6052 серия,която е няколко секунди ooooh!
Чудих се дали да питам тук,но като цяло мразя да се моля,а и ми е писнАло от някои персони/да не казвам имена,те си знаят/,които вечно парадират,че са информирани,ама не казват нищо,дори и да ги питаш ooooh! Или в много краен случай ша вземат да кажат нещо,ама след неистово молене и един вид "айде от мен да мине" ooooh! Мразя такова поведение ooooh!
На доста от клипчетата ми пиши,че били забранени за моя регион ooooh!
тУЙ Сега от где е? newsm78

Сега,чудесен въпрос си задала на нашите "приятелки",да видим Сега кък ще ти отговорят,ако изобщо някУЙ се наеме да ти отговори,имайки В предвид,че тук не се отговаря на неудобни въпроси ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт