Парфюмни размисли и страсти - 97

• 45 690
  • 725
  •   1
Отговори
# 165
Да,извинявам се,грешката е моя,наистина за First Premier Bouquet говорех.Заблудих се от многоточието след името на парфюма  Embarassed

# 166
  • Sofia
Момичета, нещо повече за Sensi white notes? Flutter

Хубав аромат, по-цитрусов от първото (спряно) Сенси, но много нетраен. При мен издържа 30 мин.
Концентрацията май е по-слаба от едт, мисля че беше освежававащ спрей или подобно.  newsm78

# 167
  • София
Да, Натали, пачули с плодове и кожа  Peace От плодовете най-силно усещам едни бели хрупкави големи череши, които майка ми вари на сладко, стават кристално прозрачни и запазват формата си, не се смиват. Но това беше в началото, сега вече е останала една доста по-хомогенна красота и въпреки обещанието ми да не си мия ръцете, го направих поне десетина пъти досега, но все още го усещам съвсем добре. За разлика от него Любовния Муск на Creed се е изпарил почти, въпреки че употребих обилно върху себе си цялото налично количество. Но пък и не страдам от това. Явно мусковете не ме обичат или пък аз не ги обичам, не знам. Пак така се държа и Монталовия Бял Муск (Денси, нали не бъркам, това носеше ти на последната среща?) - муск като муск  Crazy не е лош, но не са мои тези аромати.

# 168
Здравейте!
Извинявам се, че нахлувам в темичката Ви   Peace  Бихте ли ми казали дали е удачно да си поръчам парфюм от get.bg ? За този става въпрос    http://get.bg/catalog/product_info.php?products_id=11562 . Читави ли са парфюмите им? Или да се насоча към чужди сайтове? Сигурно сте коментирали многократно .... пак се извинявам. И за да не оспамвам повече, предварително много благодаря за отговорите!   :hug  

# 169
Денси HugРускините по форумите пишат как въпросният парфюм на Ести приличал на Глория на Кашарел.Има ли доза истина newsm78
Hug
Ами не мога да кажа че има буквална прилика, защото няма сливи и плодове, а в Глорията те са водещ компонент, а и по принцип аз рядко намирам асоциативност между отделни аромати.. Но като красота, топлота и очарователност са доста близки. Heart Eyes Харесах парфюма на Ести от първите пръски във въздуха срещу блотера и накарах дамата да ме напръска на кожа. Ще го тествам съвсем скоро пак непременно, защото аз трудно се запленявам силно от парфюми, от амброви пък съвсем, но този е много хубав и много мой.

Някакви отзиви, моля!  Praynig
Така искам да го харесам! Не ми се дава такова съкровище в размените...  Cry
Не съм Натали, но отзиви за  Shiseido- Feminite du Bois има тук, ако разбира се става въпрос за него.

# 170
  • София
divka, гет е читав сайт, можеш спокойно да му се довериш. И изборът ти на парфюм е чудесен  Hug

# 171
# 172
  • Германия
Натали, извинявай, ако вече си споделила впечатления, не съм видяла  Embarassed
Исках да те питам дали хареса Шисейдото - Боа ,което взе наскоро...
Защото мъжО запомнил името и,че го търся и ми е поръчал, без да ме пита / а ,разбира се, през това време на мен ми мина мерака...  Crazy /   ooooh!
Някакви отзиви, моля!  Praynig
Така искам да го харесам! Не ми се дава такова съкровище в размените...  Cry

Невероятен жест е направил този съпруг. За парфюма са се изписали томове красоти в темата, аз ще си позволя да прелетя над по-скорошните мнения и да ги обобщя за теб. Потен за някои (мисля за Бубс), горещ като туарегите за Денси, "уханието на кожата след перфектен секс, когато благодариш на Бог, че те е създал жена". Това последното май е компилация от Мимс и Годес, ако не се лъжа, но цитирам единствено по памет.
Нося парфюма почти две седмици. Далеч по-прозаично от горните описания, мога да кажа засега, че е от парфюмите, които уважавам и ценя, мога да нося с удоволствие, но не ми спират дъха. Няма достатъчно яд и хъс в него, какъвто диря аз в ароматите, а  нежен и ефирен също не мога да го квалифицирам. На мен категорично ми напомня Black Cashmere Donna Karan, само че по-приглушено дневен от него. Особено в дивите, розови карамфили, които обожавам, приликата е недвусмислена. Карамфил, освен като цвете, откривам и като подправка, която много харесвам. Имам и усещане за незапален тамян или друга смола. Нетипичен, характерен аромат, за който съм почти убедена, че ще ти хареса. В три от моите немски енциклопедии Lexikon Der Düfte, писани от прозаични немци, парфюмът е определен като Chypre Fruity, което много ме изненада, но ми обясни огромната любов на Годес към него. Тя харесва плодови шипри. Аз лично не го намирам плодов и единствената праскова в състава я усещам далеч по - интересно от плодова. Другото, което ми се стори любопитно е, че е на една страница с Целувката на Дракона отпечатан. Не познавам Le Baiser Du Dragon Cartier, но са им приписали прилика. При всяко едно положение, съм сигурна, че ще се изненадаш от аромата. Не е конвенционален.  Hug

# 173
  • Истанбул
Денси ,мерси Hug

# 174
  • Germany
..... На мен категорично ми напомня Black Cashmere Donna Karan, само че по-приглушено дневен от него. Особено в дивите, розови карамфили, които обожавам, приликата е недвусмислена. ...
А, и аз това казах, че ми е черния кашмир с щипка сладост в него  PeaceНатали, имаме доста сходни възприятия  Peace
И аз откривам огромна прилика между Виза и Ангела, и на мен ми харесва много, но не различавам конкретни плодове в него.
И сега с риск да ме линчувате ще споделя, че харесах много Belle Opium, сигурно защото съм почитател на този бранд. Не че е чудо невиждано, но като се напръсках добре е много елегантен, цветно-плодов аромат. Усещам елегантна гардения, като току що полята и внесена на топло  Heart Eyes, усещам и червени плодове, но не мощни, а меки, приятни. Усетих и роза, нищо, че я няма в пирамидата, но е поносима за мен, като трайност също е добре - около 6 часа го усещах.

# 175
  • Германия
..... На мен категорично ми напомня Black Cashmere Donna Karan, само че по-приглушено дневен от него. Особено в дивите, розови карамфили, които обожавам, приликата е недвусмислена. ...
А, и аз това казах, че ми е черния кашмир с щипка сладост в него  PeaceНатали, имаме доста сходни възприятия  Peace
И аз откривам огромна прилика между Виза и Ангела, и на мен ми харесва много, но не различавам конкретни плодове в него.

Милейди, това съм го пропуснала Embarassed някак, а чета много съвестно за да не се повтаряме излишно. Имаме, имаме, ама Ambre Gris, май не го цениш колкото мен, въпреки, че ти ме запозна с него Hug Hug. Аз почти изпръсках 75 мл. Добре, че го снимах предварително, докато е пълен Embarassed Красота!

# 176
  • София
До притежателките на Алюр едп - до колко си приличат като усещане с Алюр С. едп. Тествала съм някой от Алюрите преди няколко месеца. Помня ,че много ми хареса.Беше по изчистен , по лесно носим и не толкова ангажиращ като втория.Не помня обаче коя версия тествах.. newsm78
Обожавам Алюр С. , но не мога да го нося често. Малко ми е задължаващ. Моля ви , споделете !  Praynig

Благодаря!  Hug

Относно кожите. Още не съм наясно харесват ли ми и до колко.  Simple Smile

# 177
За мен не си приличат двата Алюра ЕДП и Сеншуъл, евентуално нещо прилика в базата, но пак трудно. Единия е силно ванилов, другия многолик. Виж между Алюр ЕДТ и ЕДП има прилика, като сега за идващите сезони ЕДТ е доста по-добрия вариант, защото е по-цветен и лек, ако може така да се изрази човек за този парфюм. Mr. Green Трябва да ги тесваш самостоятелно за да си намериш точно твоя.

# 178
  • София
Да си призная точно на теб разчитах,  Heart Eyes помня че сме си говорили за тях на някоя от срещите!  Hug

Данке, данке!   bouquet

# 179
Момичета, нещо повече за Sensi white notes? Flutter
Аз го харесвам повече от Sensi, който за мен не съществува, защото просто не го идентифицирам като парфюм. Свеж, леко сладък, много нежен. Трае достатъчно дълго. Точно днес бях с него и го усещах от 7 сутринта докъм 11-12.

Общи условия

Активация на акаунт