Парфюмни размисли и страсти - 97

• 45 480
  • 725
  •   1
Отговори
# 555
Бижу, аз също обичам парфюми с "по-дълъг" шлейф, но този ми е много различан от останалите и ме радва точно защото ме лъхва само на моменти.
Не, не! При мен просто след час не мирише на нищо! Rolling Eyes Помолих и една приятелка да мирише и тя не откри нищо Joy върху моята кожа.

# 556
При мен Beige се променя..От искрящо лимонов до някакви задушаващи виолетки, които роднини откриха в него, та се наложи да си проветряват колата 20 минути след мен Joy
Руми, пуснаха и по 100 мл. от него.

# 557
  • София

Е не ми пали фитилите, де - и без това са къси  Mr. Green

# 558
  • Sofia
На мен цветята в Беж са ми много натрапчиви.

# 559

Е не ми пали фитилите, де - и без това са къси  Mr. Green

Просто уточнявам Whistling
Карен, хванах го, че при ниски температури е предимно цветен. Нещо от типа на Елисейскополи цветен Laughing

# 560
ОБОЖАВАМ тиаре!Това е то4но вид гардения.Просто като видя тиаре във парфюм ,мой е!Н второ място се нарежда любимата тубероза
Беж на Шанел и аз не го усещах  newsm78,но ина4е е страхотен

# 561
  • Германия
ОБОЖАВАМ тиаре!Това е то4но вид гардения.Просто като видя тиаре във парфюм ,мой е!Н второ място се нарежда любимата тубероза

Алексче, а миризмата на самите две цветета - тубероза и тиаре, идентична ли е? Откъде ми идва на мен приликата в двата парфюма ми е чудно. Тиаре е обаче много мило и комфортно, изобщо не е химическо, а адски нежно нещо.

# 562
  • София
Не съм сигурна как мирише туберозата, но тиаре има много нежен аромат за мен. С уговорката, че не съм мирисала истинско цвете, впечатленията ми са от продукти с участие на тиаре, а както знаем всичко зависи от количеството и комбинацията.

# 563
  • София
Аз има душ гел тиаре, идеше ми да се полея с него и така да тръгна.  Joy После търси парфюми с него, но май не намерих нещо, в което да е доминант или да е лесно откриваем.

# 564
  • Германия
Ама той е ФАМОЗЕН, Кръстнице!  #Crazy Фамозен и действително еднояйчен близнак на НР For Her EDT. Веднага да излезеш пред строя и да те наградим. Hug Hug

ПП Забравих да кажа за какво говоря. За Lovely SJP!

# 565
Ама той е ФАМОЗЕН, Кръстнице!  #Crazy Фамозен и действително еднояйчен близнак на НР For Her EDT. Веднага да излезеш пред строя и да те наградим. Hug Hug

Joy bowuu А аз се мъча с НР For Her EDР Crazy Flutter

# 566
  • София
Похвал, похвал ..От днес притежавам прилично количество от "най-новият на света"  Grinning. Страхотен е! Heart Eyes Бутилчето е прекрасно!  Flutter
Има тамян , но не е така натрапчиво-църковен..Белите цветя и мускуса го омекотяват, но все така ..това е парфюм "мъжемелачка".  Party
Трябва да го пробвам на кожата на  ЛС.Мисля,че и на мъж би стоял добре. Simple Smile

# 567
  • София
Сутринта щедро се полях с Неонатурата.  Crazy Току що един колега сбърчил нос ме попита "А.. на какво миришеш?" hahaha

# 568
Ама той е ФАМОЗЕН, Кръстнице!  #Crazy Фамозен и действително еднояйчен близнак на НР For Her EDT. Веднага да излезеш пред строя и да те наградим. Hug Hug

Ауууу - сега разбрах що така скоропостижно запратих Лавли далече от мен = той бил близнак на ЕДТ, пък аз нали харесвах ЕДП тогава. Вчера обаче обилно полята с Фор Хър ЕДП МУСК интенз, малкият само се гуши в мен и вика " мамооооо, чудно миришеш" Heart Eyes Heart Eyes
Аз първоначално си втълпих, че откривам люляк в Муска, но май се заблудих с други пролетни растителности Thinking

# 569
  • София
Ама той е ФАМОЗЕН, Кръстнице!  #Crazy Фамозен и действително еднояйчен близнак на НР For Her EDT. Веднага да излезеш пред строя и да те наградим. Hug Hug

Joy bowuu А аз се мъча с НР For Her EDР Crazy Flutter

Е това го говорихме миналата или даже по-миналата пролет, когато аз си купих Ловли.
Обаче после установих, че не ми харесва как ми стои, а стои само на блондинки.
И го размених.
Ха-ха, аз сега съм блондинка! Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт