Парфюмни размисли и страсти - 97

• 45 495
  • 725
  •   1
Отговори
# 540
Атти,винаги са ми взимали по топлкова,затова избягвам да пазарувам от там Confused
Другия път ще те помоля ти да ми заръчаш,от Варна през София до Бургас може да ми излезе по-евтино Joy

Сънчо,ще те пляскам,к'ви са тия кожи дето ми пишеш сега,друга работа нямаш ли Crossing Arms

# 541
  • Германия
Сънчо, бързо да си вземеш едно столче и да се скриеш под него, че и аз като Силви като чуя кожа и шипри се разтрепервам. А пък  синята лентичка, гласували с "не харесвам" направо ми е като червен плащ пред бик. Чумата Montale е пандемична, гледам. Трябва да ни горят труповете да не сеем заразата. В петък пристигна при мен този Montale. Тиара цвете не съм виждала, нито помирисвала, обаче парфюмът е за мен нишовият вариант на Poison Dior. Небивала красота, която дори АЗ мога да нося. Изумително просто. ooooh!

# 542
  • София
За мен може да е било с отстъпка, защото като видях отдавна изчезналото Джио там, заприпадах и явно са решили да бъдат мили и добри с мен Simple Smile

# 543
  • Козлодуй
Силви,сама ще видиш,пратих ти го преди малко Hug Може пък моят нос да си прави шеги с мен.

Честита първа пролет,момичета!
Желая ви усмихнати,слънчеви и уханни дни
Heart Eyes

Нат,и ти ми пълниш главата с мухи постоянно Hug

# 544
Наталиииии,знаеш ли то колко време искам тоя Монтал!А след като  каза и как мирише направо целия ден ми се скапа.Обожавам Пойзън..... Cry

# 545
  • Германия
Наталиииии,знаеш ли то колко време искам тоя Монтал!А след като  каза и как мирише направо целия ден ми се скапа.Обожавам Пойзън..... Cry

Този е точно между класическата и нежната отрова в най-пречистения им вид. Изумена съм, в буквалния смисъл на думата. Hug Отивам да ти пиша ЛС.

# 546
  • Paris, France
Натали, на мене Тиарето ми е любимото Монтале. Невероятен е. Точно с Поазон го свързвам, но е по-вкусен и удобен. Мирише си точно на Монои - кокосово масло в което са киснати Тиари. Приказен е. И много траен. Обожавах го дори когато мразех сичката Монтале. Много студени ми идваха ама то колко ми е разбирала тиквата!!!!!

# 547
  • Германия
Натали, на мене Тиарето ми е любимото Монтале. Невероятен е. Точно с Поазон го свързвам, но е по-вкусен и удобен. Мирише си точно на Монои - кокосово масло в което са киснати Тиари. Приказен е. И много траен. Обожавах го дори когато мразех сичката Монтале. Много студени ми идваха ама то колко ми е разбирала тиквата!!!!!

О, Вени, много се радвам, че писа това. Мислех, че си внушавам. В мненията никъде не срещнах препратки към отровата на Диор. Сигурно ако бях видяла такова, нямаше да го купя. Исках да знам как мирише тиара или тиаре, понеже не съм виждала никога. Като пристигна парфюмът извадих класическата Отрова и се намазах - много, много идентични, но Монтал-ът е направо прелест като комфорт.

# 548
  • София
Е разбихте ме с описанието с кожа и тиаре...аз го обожавам от разни масла за тяло и труги подобни та съм заръчала малко виали, сред които е и този (както и Crystal Flowers и Roses Musk)...
Сега едва ще ги дочакам Simple Smile
Днес пробвам Beige на Chanel - много различен от масовите и много близък до кожата, но разкошен newsm03

# 549
  • Козлодуй
Tiare май е някакъв вид таитянска гардения,според Гугъл.Нямам идея как точно мирише,познавам класическата,но сравнението с Поасон определено ме заинтригува.Чакам си Белия ууд да видя какви пробички ще ми пратят с него,и после ще поръчам всички, останали неизпробвани.Много продуктивни тези Montale,а на мен ми се иска всички да душна поне Grinning
RумиK,а ти като ги получиш да разкажеш Hug

# 550
  • София
Ще разказвам, въпреки че не мога да се меря с вас в описанията и разкостването на ароматите
 Laughing
Поръчала съм и Frankincense - Myrrh - Rose Maroc на Реджина Харис, Figues et Garcons на Nez a Nez, Dia Woman на Amouage и други..
Зачела съм се в книгата на Лука Турин и Таня Санчез и май ще правя списък какво още искам да пробвам...

# 551
Руми, welcome to the Beige club. В най-стресираните дни ме топли и разведрява, обожавам го Heart Eyes

# 552
Оказа се, че аз не го усещам на себе си Tired затова се разделихме. За Beige говоря.

# 553
  • София
Smartie, стана ми ясно вече че ще се поръчва още един виал, а този придвидливо го бях взела по-голям Wink...но пък до бутилка нямам достъп, а и 200 мл. не знам дали бих искала да имам, смазващо е някък (за цената няма да споменавам Mr. Green)
Бижу, аз също обичам парфюми с "по-дълъг" шлейф, но този ми е много различан от останалите и ме радва точно защото ме лъхва само на моменти.

# 554
Никак не ми допада Тиаре на Монтал. С Пойзън не откривам общо и по-добре защото не го понасям и буквално ми прилошава от него, но с Monoi на Ив Роше доста. Прекалено много кокос, прекалено сладък, доста химичен и задушлив ми идва. Нещо като гурме, но не съвсем.

Общи условия

Активация на акаунт