Парфюмни размисли и страсти - 97

• 45 449
  • 725
  •   1
Отговори
# 600
Дами, имате ли отзиви за Max Mara Le Parfum  отностно трайност? Hug

# 601
Почти никаква...

# 602
  • София
Дами, имате ли отзиви за Max Mara Le Parfum  отностно трайност? Hug

Този конкретно не знам, но ако е като другият MAX MARA by Max Mara, значи почти никаква- до нулева.  Аз по- "никакъв" , откъм трайност прафюм , имащ претенции за такъв, не съм виждала!  Crossing Arms

# 603

Бижу, голяма "дружбенска" прегръдка имаш от мен:)Поръчах си 2 Х 100 мл на супер цена (няма доставка до БГ,но се уредих Mr. GreenHug Hug Hug Hug Hug Hug Щастие   mrstraetz

Последна редакция: пн, 21 мар 2011, 23:31 от РЕ (от Рени)

# 604
Мда,имам Макс Мара едп и не е особенно трайна,иначе си я харесвам  Peace

# 605
Бе аз все мрънкам и съм "Тома Неверни",
ама и Монтала - Ред Ауд и Ларгента ме впечатлиха с трайност  Rolling Eyes
Мен!  Shocked ooooh!

На мен като че ли Агентът не е от трайните.
Или го чувствам така, защото първите нотки ми отлитат за 2 мин. дори и на това студено време.

Heart Eyes

# 606
  • при морето
Преди да споделя какви чудни виалчета получих днес ,да попитам-може ли да се разбере и как дали Ултравайлет на Пако Рабан е оригинален?Бижу,ти го имаше,има ли номерче?В Продавалника едно момиче го предлага,но номер имало само на кутията:
Ето и кодовете по кутията
Единия е бар код 3 349668 504503
а другото е релефен печат с номер 90331

Това ми е писала.Достатъчно ли е? newsm78

# 607
РЕ, държа да си получа прегръдката лично! Grinning                                                  Зимна, моето е 30 мл. бутилче и е без кутия. Сега съм на работа, но като се прибера утре, ще го разгледам най-подробно и ще разкажа.

# 608
РЕ, държа да си получа прегръдката лично! Grinning                                                 

само да те видя  Mr. Green Hug Mr. Green Hug Mr. Green Hug

# 609
  • при морето
То и това,което се предлага в продав. ,е от 30мл. Аз май имах такова,като яйце е и има чалъм на отваряне,помня.Но е малко вероятно да има номер по шишенцето.Мисля,че търсих ,но не открих.
Просто недоумявам дали е възможно да има реплика и на него. Thinking

# 610
  • София
Със сигурност има реплики на Ултравиолет, но не знам дали съществуват ментета разфасовки от 30 мл, виждала съм само от най-големите - стотици или каквито са там - по пазарите. За този конкретно нищо не мога да кажа.

# 611
  • при морето
Дано някой ,който го има,прочете поста ми и се изкаже.Ще чакам и Бижу да сподели.Пък де да знам...Бижу,дали да не взема твоите 10-тина мл. newsm78

Между другото,днес получих фирмено виалче от това:
http://www.luckyscent.com/shop/detail.asp?itemid=44406
Голям красавец!Пленена съм! Embarassed

Последна редакция: вт, 22 мар 2011, 01:56 от Winter fairy

# 612
  • Враца
Това защо не сте ми го казвали до сега :

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0%B0%D0%BC%D1%81%D0%B0%D1%80%D0%B0

И да кажа , за протокола, че сега в 3:11, Л`аргента още мирише...  Shocked

Последна редакция: вт, 22 мар 2011, 03:11 от vmarinska

# 613
З0-те мл. не се отварят(яйцето). Тъпо е направено, защото между металната капачка и шишето има мек гумен пръстен, за да може за се натисне металната част, която всъщност е и пръскало. Името на парфюма е издълбано върху капачката посредством щампа. Направо ще го снимам след три чАса.

ПП. Ето го Ultraviolet: Снимка1; снимка 2

Последна редакция: вт, 22 мар 2011, 07:54 от Бижy

# 614
Хм, althea, има ли голяма разлика в аромата между двете концентрации на Алюр Сеншуъл? (признавам си тихичко и с неудобство, дори не знаех, че съществуват две концентрации  Embarassed )

Има, оказа се

едП е по-ванилов, вечерен, " тежък"

едТ има цитрусово усещане, което му придава лекота и ежедневност ( ако за Шанел това изобщо важи Laughing)

И аз не знаех, че има две концентрации, докато не го закупих от продавалника - даже се чудех защо е по-светъл от моя, докато не се вгледах по-внимателно Wink

Общи условия

Активация на акаунт