Парфюмни размисли и страсти - 97

• 45 454
  • 725
  •   1
Отговори
# 615
Почти всички Шанели имат и ЕДТ и ЕДП вариант, който се различават и то доста. Те затова ги водят като отделни парфюми, а не като вариация на едно име.

При мен Л'Агента има много голяма трайност.

Макс Мара са един от най-нетрайните парфюми, който съм пробвала. Салваторе Ферагамо са след тях.

Получих Ангела Синята Лагуна и се полях с голям кеф. Heart Eyes Страхотно ми харесва, въпреки че сега не му е времето. Ще го нося на по-топло.

# 616
  • Sofia
Не чакай разгара на лятото, тогава се стопява за 30 минути.  Peace
Аз затова махнах моята лагуна.

# 617
Някой пробва ли вече този нов Dsquared?

http://www.parfumi-shop.net/bg/ezine/show/dsquared2-she-wood-gol … en-light-m-m-.php

Пирамидата е божествена, все любими съставки.

# 618
Пробвах го...ами едно цветно-креместо нищо особенно. В смисъл, приятен, по-скоро пролетен, отколкото летен аромат. Но подобни има стотици на пазара. Grinning

# 619
  • виртуално
Имам питане за Narciso Rodriguez For Her Iridescent -
течността е перлена, но като престои 1-2 дни без да го мърдам и течността става прозрачна, а перленото се е утаило на дъното.
След разтръскване отново е перлено  newsm78
Това нормално ли е?

# 620
  • Sofia
Да, блестящите частици са по-тежки и се утаяват.

# 621
  • София
Имам питане за Narciso Rodriguez For Her Iridescent -
течността е перлена, но като престои 1-2 дни без да го мърдам и течността става прозрачна, а перленото се е утаило на дъното.
След разтръскване отново е перлено  newsm78
Това нормално ли е?

С всички продукти за пръскане,които съдържат блестящи частици е така, абсолютно нормално е, не се притеснявай  Peace

# 622
  • Варна
Момичета!
Малко помощ,please!!
Трябва ми парфюм ,който да е лек ,със свеж аромат( за пролет/лято)Посъветвате ме  ,моля Praynig

# 623
  • София
Velina_p  Hug такива аромати има много. За да не те объркваме с огромно количество предложения, които неминуемо ще получиш, задай някакви ограничителни параметри - например какво си ползвала, от тях кои ти харесват или не ти харесват, откъде смяташ да пазаруваш, рамки на бюджета - за да получиш информация, която действително ще ти е от полза   bouquet

# 624
  • София
Дано някой ,който го има,прочете поста ми и се изкаже.Ще чакам и Бижу да сподели.Пък де да знам...Бижу,дали да не взема твоите 10-тина мл. newsm78

Между другото,днес получих фирмено виалче от това:
http://www.luckyscent.com/shop/detail.asp?itemid=44406
Голям красавец!Пленена съм! Embarassed

Усеща ли се достатъчно кокоса? Напоследък много ме влече, въпреки, че не съм сигурна дали ще ми понесе да съм с него цял ден..

# 625
  • Варна
Атти  аз не използвам парфюми,трябва ми за сестра ми,тя обича такива,по-лекички. Rolling EyesСмятам да пазарувам от някой онлайн магазин(ивис или косметика.бг),защото в момента нямам много време за магазините из града.Няма значение колко струва. Rolling Eyes

# 626
  • виртуално
Велина - от мен:

L'Eau par Kenzo
Pure White Linen Light Breeze Estee Lauder
D&G Anthology L`Imperatrice 3
First Premier Bouquet Van Cleef & Arpels
Cheap & Chic I Love Love Moschino
Chance Eau Fraiche Chanel
Vanitas Versace
Dior Addict 2

# 627