Парфюмни размисли и страсти - 97

• 45 066
  • 725
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Densi, розовото Клое го имам и май писах, че за мен е почти идентично с другите, просто има малко повече роза, която е свежа, а не "мазна". Ако си фен на Клое - може да го добавиш в колекцията. Иначе - просто си ползвай едп-то Wink
Аз го купих насляпо, защото нямаше тестер още във фри шопа, но не съжалявам, защото си ги харесвам Laughing

# 676
  • Пловдив
Да,от този апартамент и аз навремето купих 3-4 парфюма-ОК си бяха като аромат,но единия беше за подарък-мъжкия на Долче и Габана.Момчето много се зарадва като си видя подаръка-това му беше любимия парфюм.Обаче като го отвори  Shocked на самия флакон етикета на парфюма беше накриво залепен  Embarassed Умрях от срам,а го купих за не малко пари,към 80 лв беше преди 4 години.Оттогава не ща и да чуя за тия в апартамента,нищо че са ми на 15минути от вкъщи.
Така ли?!:shock: Сега ще ме откажеш и мен да повторя от там...
А като стана въпрос за мъжкия Долче и Габана- утре ще ми го доставят с куриер поръчан от сайта.
Ще кажа отзиви...

# 677
Това беше последния път,в който купих от там.Иначе предишните парфюми си бяха наред.Явно съм имала кофти късмет и може би е била една бройка дефектна,но точно на мен се е паднала.Но това пак повтарям се случи преди 4 години.Имам познати,които и до ден днешен пазаруват оттам и са доволни Peace Аз лично пазарувам онлайн за момента и съм доволна,но пък има доста парфюми,които не намирам из магазините в центъра ,а имам желание да тествам преди покупка.

# 678
Накрокодилих се, така да се каже Crazy Mr. Green Хубавичко! Heart Eyes

(няма си капачка Sad та ако на някого парфюмът му е с капачка и му привършва, нека мисли за мен Hug )

Последна редакция: ср, 23 мар 2011, 12:11 от Бижy

# 679
Densi, розовото Клое го имам и май писах, че за мен е почти идентично с другите, просто има малко повече роза, която е свежа, а не "мазна". Ако си фен на Клое - може да го добавиш в колекцията. Иначе - просто си ползвай едп-то Wink
Аз го купих насляпо, защото нямаше тестер още във фри шопа, но не съжалявам, защото си ги харесвам Laughing

Много ти благодаря, стана ми интересен от четени ревюта, че е абсолютно същия, само с нова паднелка и лимитиран. Аз не съм голям фен на Клое, не нося нищо тяхно, задушават ме. Hug  bouquet

# 680
Кой е тоз Крокодил? Laughing

След чудесното сутрешно кафе  Heart Eyes, попаднахме на ето това http://www.fragrantica.com/perfume/Mauboussin/Emotion-Divine-2455.html
Прекрасно свежо и зелено начало- като обелени зелени стъбла и пъпеш, ама онзи зеления и сочен пъпеш. След около две минути, едва лепкава зеления, тежка и предизвикваща Sick, в буквалния смисъл. И пак много, много интересен и запомнящ се.
Сега, след около 40 минути тежестта я няма, пъпеша също, останаха карамел, муск и маалко зеленичко. Доста интересно творение, признавам. Grinning

# 681
Аз, естествено Mr. Green

Ей това, Смарти.  Laughing Hug

# 682
След чудесното сутрешно кафе  Heart Eyes, попаднахме на ето това http://www.fragrantica.com/perfume/Mauboussin/Emotion-Divine-2455.html
Прекрасно свежо и зелено начало- като обелени зелени стъбла и пъпеш, ама онзи зеления и сочен пъпеш. След около две минути, едва лепкава зеления, тежка и предизвикваща Sick, в буквалния смисъл. И пак много, много интересен и запомнящ се.
Сега, след около 40 минути тежестта я няма, пъпеша също, останаха карамел, муск и маалко зеленичко. Доста интересно творение, признавам. Grinning
Много интересен. Мимси ни зарибява с него години, но вече го свърши мисля. Hug На срещи винаги предизвикваше фурор от харесване или точно обратното.

# 683
Бижу Laughing

Денси, в момента носа ми е на ръката постоянно, и ме е яд, че не го купих. Във Фрагрантиката отзивите са доста разнородни, но повечето пишат, че се държи добре на голям студ...През лятото по-скоро ще задушава май. Не зная дали "лепкавостта" не идва от комбинацията на пипер и ванилия, както са писали някои.. Grinning

# 684
Денси, в момента носа ми е на ръката постоянно, и ме е яд, че не го купих. Във Фрагрантиката отзивите са доста разнородни, но повечето пишат, че се държи добре на голям студ...През лятото по-скоро ще задушава май. Не зная дали "лепкавостта" не идва от комбинацията на пипер и ванилия, както са писали някои.. Grinning
Върни се и го купи,ако ти харесва, защото е много интересен и различен. Hug

# 685
Бижу, честит ти Крокодил Hug И моя е обезглавен, ама не ме притеснява. Разкажи ми как е като трайност върху теб - при мен сравнително бързо се разтапя и слива с кожата ми (или просто аз спирам да го регистрирам). Околните го усещат, аз - слабо...и започва едно подновяване... ooooh!

# 686
Да, май утре ще ида да го взема Heart Eyes Hug

# 687
  • Варна
Смарти, наистина е много нетрадиционен Божественото чувство/емоция, или каквото там е имал предвид авторът му. Страшно траен, чак натрапчив. Носила съм го в по-хладно, да кажем, пролетно време, лятото ме задушава. Мисля, че не бих го купила пак - малко ми е безразборен - ту свеж, ту мазен, както казваш. 30мл ги употребявах достатъчно дълго и така не разбрах всъщност харесва ли ми или не. Май по-скоро ме дразнеше точно с тази неподреденост. Не че имам нещо против шантавите аромати, но този като стил ми е малко като стария Джил - шизофреничен. Объркваше ме. Ако му е писнало на човек обаче от праволинейни и предсказуеми аромати, спокойно може да се отдаде на подобен експеримент. Ама малко количество, че бързо писва.
Култово е, че на една софийска среща от другия форум, момичетата го определиха като "риба с копър"  hahaha

# 688
Бижу, честит ти Крокодил Hug И моя е обезглавен, ама не ме притеснява. Разкажи ми как е като трайност върху теб - при мен сравнително бързо се разтапя и слива с кожата ми (или просто аз спирам да го регистрирам). Околните го усещат, аз - слабо...и започва едно подновяване... ooooh!
Мерси, Оленце! Hug
Ами той не е някаква ароматна бомба, но е много женски аромат! Мисля, че му е студено сега. През късна пролет и лято очаквам повече качества. Аз междувременно ми намерих тапа Joy от друго нещо, но му е таман и не стои като без глава. Crazy Смятам, че ще върви скоростно, но пък е хууубав! Heart Eyes Затова е в дамаджанка от 90 мл, да има за заливане Joy

Да, май утре ще ида да го взема Heart Eyes Hug
Смарти, това го видях някъде за без пари по сайтовете. Ама сега отивам да се видя с Кураж и после ще го намеря. Hug

# 689
  • Козлодуй
Бижутка,честито ти Крокодилче Hug
Бях любопитна,но Оле ми изпари интереса с тая нетрайност окончателно Mr. Green
Някой немскоговорящ дали би ни светнал за този сайт,има ли доставки до Бг и прочие.И с английския съм зле,но немския ми е тъмна Индия Crazy
И още един открих.

Общи условия

Активация на акаунт