Парфюмни размисли и страсти - 97

• 45 085
  • 725
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Кажете каква е трайността в топлото на Jeanne Lanvin и Eclat d’Arpège - чудя се кой от двата да взема на дъщерята ?
Jeanne е доста краткотраен, но по мое мнение има по-невинно излъчване и ще подхожда повече на дъщеря ти. Еклат също е нежен, но малко по-траен сякаш... зависи и от кожата де.

Feis Simple Smile разпознаването на съставки не е много лесно нещо и съвсем не е задължително човек да го умее. Описанията на пирамидите са много относителни и не винаги дават ясна представа за аромата, аз лично повече разчитам на мнение от ползвали. Затова казваме и "покупка на сляпо", докато не го помиришеш реално, не можеш да знаеш точно какво представлява. Може би донякъде е ориентация да се пробват различни чисти ароматни масла, за да знаеш кое какво е в естествения му вид, макар че там разнообразието не е достатъчно голямо.

# 661
Feis, а защо изобщо трябва да купуваш на сляпо? Гледам че си от Пловдив, отиваш пробваш и тогава поръчваш от нета. Дори и да му познаваш съставките не знаеш как точно ще се развият при теб.

Рапунцел, Eclat d’Arpège при мен имаше добра трайност за летен парфюм, а другия не съм го тествала обстойно. Остатъка го подарих на етърва ми и тези дни го усетих на нея, пак ми се приноси, много си го харесвах, но бързо ми беше поомръзнал накрая.

# 662
  • Пловдив
Точно така направих сега, но за пръв път правя поръчка. Иначе си купувам само от магазин, но пък цените са различни -разбира се!
Иначе сега като ви чета гледам кое от момичетата се доближава до моя вкус и така търся примерно нов аромат. Simple Smile

# 663
  • София

айде, Дени пак ми подпали чергата  Whistling

ПП. а тъкмо си мислех, че съм се кротнала  ooooh!

Последна редакция: ср, 23 мар 2011, 10:22 от Elitsa_z

# 664
Не се пали, Алегориите последните години са много слаби. Все се надяваме да е нещо страхотно и после се разочароваме. Hug

# 665
  • София
Цитат
Кокоса определено е много хармонично преплетен с другите съставки.Стои дървесен.Лешника усещам аз да надделява,прекрасно съчетан с амбър,подправки и дървеса.Аромата е много плътен в началото.Сладостта е някак тръпчива.Чудесно гурме!Моя не може да се отлепи от мен,само се навира да ме души. LaughingЗа първи път пробвам аромат на Sinfonia Di Note  ,но определено съм заинтригувана.Погледнах,че имат 11 парфюма.Но не се задолбочих дали всички са гурме. Thinking
Winter Fairy, ако ми е наред всичко с поръчката (по-скоро с доставката Laughing) от ЛъкиСент - ще го пробвам непременно, заинтригува ме.
Опс - не продават виали от него Sad Ще следя - може пък да пуснат Wink

# 666
  • София
Не се пали, Алегориите последните години са много слаби. Все се надяваме да е нещо страхотно и после се разочароваме. Hug

слаби, слаби, колко да са слаби  Laughing
аз съм си фен на Алегориите.. дори и да се окаже поредната боза на пазара, докато не излезе да я тествам няма да ми е мирна главата  Crazy

# 667

слаби, слаби, колко да са слаби  Laughing
аз съм си фен на Алегориите.. дори и да се окаже поредната боза на пазара, докато не излезе да я тествам няма да ми е мирна главата  Crazy
Права си така е, а щом си фен значи ще се вълнуваш доста. А жасминовата чакаш ли? На мен и тя ми е интересна, а не съм фен никак на Алегориите, но пък обичам жасмин. Crazy
Някой пробва ли вече новото розово Клое?

# 668
  • Козлодуй
Кажете каква е трайността в топлото на Jeanne Lanvin и Eclat d’Arpège - чудя се кой от двата да взема на дъщерята ?
В къщи ги има и двата,обаче,резил-не съм ги носила много,много отдавна. Eclat d’Arpège е на щерката,Jeanne ми е подарък на мен,но не е точно от мойта кръван група.Сега пръснах на двете ръце и ще опитам да ги сравня като трайност.Но като аромати са различни и според мен трябва да и вземеш и двата Grinning

Feis,аз и като прочета съставките,пак може да не ги различа Mr. Green Но понякога просто си личат,а и с времето и придобиването на опит човек може да се научи.
Колкото до поръчването на сляпо,има тръпка и очакване и изненада.Е,може да има и разочарование понякога,но пък за това има размени Grinning

# 669
  • виртуално
Но като аромати са различни и според мен трябва да и вземеш и двата Grinning
подстрекателка  Joy
вече поръчах Еклата, ако не ползваш Дженито - свиркай  Peace

# 670
... според мен трябва да и вземеш и двата Grinning
Joy Ама и ти не си подстрекател! Mr. Green
Eclat d’Arpège е доста траен за мен, въпреки че е лек аромат. Ланвинът не ми е познат.

Чакам Крокодила! smile3508

# 671
Feis виждам,че и ти си от Пловдив,освен магазините за парфюмерия на центъра и Бюти Зона-та в мола знаеш ли други магазини за селективна парфюмерия и козметика къде има?

# 672
  • Пловдив
Ами аз пазарувам от Прити шоп на главната, Бюти зоната в Мол-а и сега последно ме заведоха в Кичука в един блок - от там си купих 2 парфюма ...доволна съм! А по късно разбрах, че там продават и тестери...ама защо ме вкараха при оригиналните опаковки -незнам? Да ме набутат най-вероятно! Laughing Коко Мадмоазел там ми излезе 171лв. Ти си направи сравнение...

# 673
  • София

слаби, слаби, колко да са слаби  Laughing
аз съм си фен на Алегориите.. дори и да се окаже поредната боза на пазара, докато не излезе да я тествам няма да ми е мирна главата  Crazy
Права си така е, а щом си фен значи ще се вълнуваш доста. А жасминовата чакаш ли? На мен и тя ми е интересна, а не съм фен никак на Алегориите, но пък обичам жасмин. Crazy
Някой пробва ли вече новото розово Клое?

чакам и още как   smile3508 още повече, че от години тръпна в очакване да намеря *моя* жасмин - защо пък да не е Алегория  Heart Eyes

преди 2 седмици се бях наточила да тествам розовото Клое и новата градина на Ермес, но изобщо ги нямаше  Crossing Arms е, не беше като О де Муск на Нарцисо, който си седеше сгушен в кротка редичка от кутийки, пред които обаче нямаше тестер  #Cussing out
та за утре се зареждам с положителни мисли и ги изпращам в посока летище Брюксел  Praynig Praynig ако има пък и Жасминора  Blush хайде, че се размечтах "на глас"  hahaha

# 674
Да,от този апартамент и аз навремето купих 3-4 парфюма-ОК си бяха като аромат,но единия беше за подарък-мъжкия на Долче и Габана.Момчето много се зарадва като си видя подаръка-това му беше любимия парфюм.Обаче като го отвори  Shocked на самия флакон етикета на парфюма беше накриво залепен  Embarassed Умрях от срам,а го купих за не малко пари,към 80 лв беше преди 4 години.Оттогава не ща и да чуя за тия в апартамента,нищо че са ми на 15минути от вкъщи.

Общи условия

Активация на акаунт