Парфюмни размисли и страсти - 97

• 45 659
  • 725
  •   2
Отговори
# 345
Току що пристигна Opera III Roberto Capucci.
Много интересен аромат! newsm78 Определено първото нещо, което усещам е кедровият аромат, примесен с лимон. Ама кедър като да съм прегърнала дървото и мириша кората му, по която се е стекла смола. Мисля си, че ароматът спокойно би могъл да е унисекс. Нито едно цветенце от съставките не усещам! За мен това е подправков аромат, но съвсем умерен. Прокрадва се бобовата тонка... а сега и карамфилите. Но не от онези малките карамфилчета, а зелено-цветния аромат на голям червен карамфил. И на чисто, ама не синтетично и сапунено, а някак си дъх на хладна иглолистна гора. Така мирише в борова гора, когато след припек на слънце, влезеш в сянката на гората.
Абсолютно приятен, неангажиращ аромат за всекидневно ползване, офис, разходка или седене у дома! Не е нищо специално, но не дразни с абсолютно нищо и е различен от всичко, което съм помирисвала до сега. Приятно съм изненадана и от аромата, и от скоростта, с която пристигна от Fragrancex. Grinning

# 346
  • Козлодуй
А при мен пристигнаха пробичките на Жулиета.
(Още веднъж благодаря на Оле Heart Eyes Надявам се скоро да ни зарадва с добри новини Hug )
Обаче не мога да пробвам нищо,от снощи съм с ужасно главоболие.

# 347
(Още веднъж благодаря на Оле Heart Eyes Надявам се скоро да ни зарадва с добри новини Hug )
Обаче не мога да пробвам нищо,от снощи съм с ужасно главоболие.
Сънче,да се оправяш Hug
За колко време дойдоха твоите?И аз чакам моите Crazy

# 348
  • Козлодуй
На 12-ти мисля,че ги поръчах newsm78 Днес са пристигнали,но аз не чакам известия,ходя да си ги търся в пощата.Имам и някакъв код,валиден 3 месеца Grinning Само дето не разбрах за какво е.

# 349
  • София
Оле беше казала, че кода май е за намаление при следващата поръчка newsm78

# 350
  • София
И при мен пристигнаха пробичките днес на Жулиета. Още веднъж благодарности на Оле.
Оле,успех и от мен.
Аз понеже исках точно Not a parfum да усетя, като взех да ги душа един след друг, всичко ми се смеси и нищо не разбрах. Само установих, че на Not a parfum много му подхожда името. Но..... това е само на първо четене. Предстои разносване.

# 351
Това не е парфюм.

Heart Eyes
Приплака ми се от увода-уникално.
Сега надявам се разбирате,защо отказвах да пиша за него,нямам просто дар словото на тази жена bowuu
Благодаря ти,Натали Hug  bouquet

# 352
 newsm20 newsm20
Натали!!!
От кога се каня поне да подуша това творение! Сега определено на всяка цена ще го издиря Crossing Arms

# 353
  • София
Натали... без думи!  Kissing Heart
Само едно ме озадачи:

...."Държи се
като естествен мирис, променя се и се губи бързо."...    Shocked  Ах, моля ви, не ми казвайте,че е НЕтраен!!!  smile3544

# 354
Натали... без думи!  Kissing Heart
Само едно ме озадачи:

...."Държи се
като естествен мирис, променя се и се губи бързо."...    Shocked  Ах, моля ви, не ми казвайте,че е НЕтраен!!!  smile3544

Бих казала,че по-скоро се слива със собствения ти мирис,но аз съм пристрастна,не забравяй това Mr. Green

# 355
  • Германия
Натали... без думи!  Kissing Heart
Само едно ме озадачи:

...."Държи се
като естествен мирис, променя се и се губи бързо."...    Shocked  Ах, моля ви, не ми казвайте,че е НЕтраен!!!  smile3544

Бих казала,че по-скоро се слива със собствения ти мирис,но аз съм пристрастна,не забравяй това Mr. Green

Самата истина. Така мислех и да го напиша - слива се със собствения ти мирис. Благодаря на всички, на които е харесало и ме похвалиха Hug

# 356
  • USA, Steak State

Аз поръчах преди 6 дни и само получих мейл, че са получили поръчката ми- толкова. Ни вест ни кост от шипване и т.н. Да се притеснявам ли?  Thinking

# 357
Благодаря ви за подкрепата на всички ви Hug Наистина. Операцията мина (не без да дам зор на хирурзите  Mr. Green). От сутринта чак сега съм в състояние да пиша (и да чета), та затова толкова късно влизам да ви благодаря за подкрепата  Hug Hug
Хубавото е, че ще живея  Mr. Green, лошото...лошото подлежи на интервенция, така че то не е лошо   Simple Smile
И, за да не е тотален спам - все пак бях с парфюм (Есента на ВК&А). Успокои ме. Ароматът е мек и гушлив. Комфортен.
Още веднъж голямо, голямо БЛАГОДАРЯ на всички ви за милите думи и отношение  Heart Eyes Heart Eyes

# 358
Оле - супер   bouquet

# 359
Вдовичке, не се притеснявай-момичетата отАмерика ги получават за 7-10 дни  Peace
Кода за отстъпка си мислех , че генерира % отстъпка, но се оказа, че реално от сайта ви връщат паричките, които сте дали за пробичките (да, валиден е за поръчка в следващите 3 месеца). Например, поръчвате Отмъстителната. Тя струва 88евро. Плащате 88-6,90=81,10 евро  Hug

Общи условия

Активация на акаунт