Парфюмни размисли и страсти - 97

• 45 583
  • 725
  •   1
Отговори
# 390
# 391
Момичета, "забравяте" ли парфюмите си? Онзи ден преоткрих Жасмин Ноара...
Преоткрих го за трети път.  Laughing
Joy Току що преоткрих Classique EdP Jean Paul Gaultier за втори път, а като цяло Classique JPG за пети път Joy hahaha ooooh!
Освен че ми беше донесен на вратата и с подобаваща отстъпка, това, което получих, е 200% истинско! Не е в картонена кутия като тестерите, които купуваме тук, има си скобичка (ограничител на пръскалото), етикет с надпис от производител с всички адреси и каквото там си трябва, гравирано дъно, бутилката и ароматът са безупречни!!! Направо летя  newsm81 и съм много щастлива! Laughing

# 392
  • Пловдив
А би ли казала от къде го поръча?

# 393
# 394
SL Моля те,  newsm75

Heart Eyes

# 395
newsm68  Дойде ми Павилиона !
Чай.....само и единствено чай! - Липов... с много мед!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Много топъл, много мек.

По-късно ще го предоставя на ЛМ с неговия профи-нос да му разбие съставките  Mr. Green

Толкова ми е хубав този Павилион,че си направих сега едно билково чайче с мед  Blush
Все се каня да споделяче Павилион на мен ми мирише основно,но не моно на мимоза,има едно такова дърво тук в морската градина и като съм минавала винаги го душа,същия си е аромата

# 396
  • София
Сега, като поулегна вече се усещат сякаш доста повече неща в него... ммм, да -определено, появиха се някакви ...цветя? ...не... по-скоро цветове на някакво дърво..? Оф, не знам! Всеизвестно е вече,че аз отделни определени аромати не различавам. Не мога и това си е!  Crossing Arms

# 397
Контеска, не се мъчи да го раздробяваш на съставните му части. Щом ти харесва и ти носи удоволствие, радвай му се като цяло. Hug

# 398
  • Пловдив
Момичета, предложете парфюм за млад мъж. Нещо изискано.

# 399
  • София
Бижу   bouquet,  то аз така и правя! Не само с него,ами с всички парфюми. Стигам до "харесва ми", "не ми харесва".  Crazy

Просто не познавам ароматите на самите цветя , мъхове, дървета и всички останали съставки в естествения им вид и среда, затова така сигурно...  Confused  Ама нищо, ще задобрея аз!  Twisted Evil

P.S. А,откакто съм тук при вас, поне имам някакъв напредък , да мога да определя дали "тюва чудо ми мирише на цветя, на плодове" или ..."на нещо друго" /което се опитвам усърдно да си извикам в паметта/ Crazy

# 400
http://www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/Guerlain-Homme-L-Eau-8115.html

Да не забравя да спомена, че от обяд съм влюбена в още един аромат! Crazy Joy

# 401
# 402
  • Козлодуй
Извинявам се за корекцията,но мимозата е храстче.Силви,ти говориш за Албиция,което е въпросното дърво с ароматни цветове.
Междувременно да споделя първи впечатления от някои Жулиети,които имах удоволствието да пробвам.Midnight Oud-хубав е,но отстъпва в много отношения на Монталските аромати с ауд-и като трайност,и като плътност,и т.н.Calamity J.-усетих любима комбинация-амбра и пачули,но бързо избледняха и остана някаква бръснарска нотка,познавам доста по-богати аромати с тези съставки.Най-големи надежди възлагах на тези двата,но се оказа,че имам два дерта по-малко Mr. Green Изненада от Лейди Отмъщение-страхотен,опияняващ и обсебващ аромат на дъхави истински рози.Само дето нещо не ми е много траен.Ще го изследвам още.

P.S.Още един глас за Armani Attitude.Допада и на 20,и на 40-годишни.
P.S.2 Бижутка,кой е първия и кой втория аромат,дето само днес са те влюбили Hug

# 403
  • София
Моите гласове са за Mr. Green :
http://www.fragrantica.com/perfume/Hugo-Boss/Hugo-Energise-569.html

и

http://www.fragrantica.com/perfume/Azzaro/Twin-for-Men-5212.html

# 404
  • София

Аз още миналата година правих едни опити обаче нещо не става номера.
Купих си 70% спирт /да е по-слаб, почти като този на парфюмите/.
Обаче смърди на спирт /май трябва да е по-безмирисен/.
Разредих един парфюм, който ми беше останал накрая. Парфюма се развали.
Сложих в шишенце от спирта и етерично масло от лимон, но маслото не иска да се смесва със спирта!
Та дотук бях с опитите за създаване на парфюм.

Общи условия

Активация на акаунт