Парфюмни размисли и страсти - 97

• 45 580
  • 725
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Не съм ви чела и тепърва ще ви догонвам, но бързам да се оплача.. Sad
Токущо ми обидиха парфюма. За първи път ми се случва, беше доста грубо, а дори не бях прекалила.Само 2 пъти се пръснах по врата, осъзнавайки ,че е мощен. Crossing Arms

Пазаруваме в магазина, до мен се върти някакво хлапе..Идва майка му и дърпа го рязко за ръката и му казва: "Разкарай се веднага от тука!Тук мирише отвратително!" След това ми хвърля един поглед- убийствен. Все едно съм клошар , лятно време ,некъпан от 5 месеца. Crazy
Ужас!  Embarassed

Става дума за така коментирания Poison.  Laughing

Кифла .Пфуу.Развали ми удоволествието.

# 406
  • София
 Joy Аахаххах Куражче, нали на теб ти харесва и ти носи удоволствие? Не обръщай внимание на мнението на другите!  Peace Hug

П.П. да си допълня предложенията за мъжки парфюм с ето това  Peace
http://www.fragrantica.com/perfume/Burberry/The-Beat-for-Men-4509.html

Последна редакция: сб, 19 мар 2011, 15:37 от kashmir

# 407
  • София
Не съм ви чела и тепърва ще ви догонвам, но бързам да се оплача.. Sad
Токущо ми обидиха парфюма. За първи път ми се случва, беше доста грубо, а дори не бях прекалила.Само 2 пъти се пръснах по врата, осъзнавайки ,че е мощен. Crossing Arms

Пазаруваме в магазина, до мен се върти някакво хлапе..Идва майка му и дърпа го рязко за ръката и му казва: "Разкарай се веднага от тука!Тук мирише отвратително!" След това ми хвърля един поглед- убийствен. Все едно съм клошар , лятно време ,некъпан от 5 месеца. Crazy
Ужас!  Embarassed

Става дума за така коментирания Poison.  Laughing

Кифла .Пфуу.Развали ми удоволествието.

Shocked Shocked Shocked  Стига бе!  Коя по-точно отрова?

# 408
  • София
Класическата.  Simple Smile

Харесва ми, но такива селски коментари ме дразнят.  Crossing Arms

# 409
Класическата отрова води класацията за най-не харесван аромат. Куражче, сори  Hug

# 410
  • София
Хм. Не знаех, че класическата Отрова може да предизвика чак такава реакция. Според мен може на някого да дойде твърде силна, но нищо повече.  Rolling Eyes

# 411
  • София
Дразнещо е , но не трябва да ти пука много-много какво си е помислила или почувствала "дамата", която "разкарва" детето си по този начин. За мен, едно такова действие в дадената ситуация говори само по себе си за "източника си"  Wink  Hug

Като не й харесва,да се оттегли подобаващо и незабележимо, заедно с детенцето си,за да го "спаси" и него  hahaha   Flutter

Аз съм от тези, които харесват всички отрови!  Flutter  Най-много Среднощната / при това в пълния й блясък -еликсирче  Mr. Green/  - т.нар "лекарство" , "камфор" и какво ли още не  беше Laughing.... ама не ми пука!  Mr. Green  Разнасям си я с кеф , в най-големите студове и в умерени количества,че иначе става страшно  Crazy  smile3534

# 412
  • Sofia

Аз още миналата година правих едни опити обаче нещо не става номера.
Купих си 70% спирт /да е по-слаб, почти като този на парфюмите/.
Обаче смърди на спирт /май трябва да е по-безмирисен/.
Разредих един парфюм, който ми беше останал накрая. Парфюма се развали.
Сложих в шишенце от спирта и етерично масло от лимон, но маслото не иска да се смесва със спирта!
Та дотук бях с опитите за създаване на парфюм.

В парфюмерията се ползва друг вид спирт, който няма миризма.

# 413
  • София
Куражче, горе главата  Hug

тя ще си остане кифла, не си заслужава да си разваляш кефа от толкова готин парфюм заради нея  Whistling

в твоя чест онзи ден направих хубав тест на същата тази отрова и макар да предпочитам нежната, трябва да призная, че този парфюм е разкошен  Blush

# 414
  • София
Да и аз мисля,че само интензитета би подразнил. За мен е силно цветен, леко кремест (туберозата като доминант не усещам)..Хубав е.Не откривам никаква нечистоплътна или дразнеща нотка.

С такива аромати внигаи внимавам.Пръскам 2 пъти на врата и разнасям с китките.  Simple Smile
Въпреки това, направи страхотен шлейф.Навън в хладното време и лекия ветрец.  Heart Eyes

# 415
  • Пловдив
Благодаря ви!   bouquet
Сега ще избера...

# 416
  • някъде под слънцето...
Готово
По повод преоткриването на парфми, днес се потопих изцяло в магията на това Унгаро...
http://www.fragrantica.com/perfume/Emanuel-Ungaro/Ungaro-7170.html
Не помнех на какво ухае, но  постепенно в съзнаието ми се върна аромата съпроводен от емоции и спомени...
Един от малкото аромати, които успяват да ме развълнуват отново след много дълга пауза...

# 417
  • Варна
newsm68  Дойде ми Павилиона !
Чай.....само и единствено чай! - Липов... с много мед!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Много топъл, много мек.

По-късно ще го предоставя на ЛМ с неговия профи-нос да му разбие съставките  Mr. Green

Толкова ми е хубав този Павилион,че си направих сега едно билково чайче с мед  Blush
Все се каня да споделяче Павилион на мен ми мирише основно,но не моно на мимоза,има едно такова дърво тук в морската градина и като съм минавала винаги го душа,същия си е аромата
Еееееее, не мога да повярвам. Защо върху мен не се развива като липов цвят?!?!? Това, което ме дразни е ТАМЯНЪТ> Някой друг усеща ли тамян в Павилиона?

# 418
Извинявам се за корекцията,но мимозата е храстче.Силви,ти говориш за Албиция,което е въпросното дърво с ароматни цветове.
С теб за китки няма да споря,'щото аз не ги вдявам,мъча се от три години да уморя една орхидея,ама тя не се дава,даже се мъчи да цъфти Joy
Обаче линковете дето си дала,ами нито едно не отговоря на това за което говоря,душила съм в морската едно дръвче с провиснали цветове,жълти на цвят,но не изглеждат като това дето са дали във фрагрантика,ама как му е името нямам представа.По-скоро прилича на цветовете на акацията,но жълти,ако се сетя тази година,ще отида да го разгледам по-обстойно.Дано ЛМ не се потресе отново от моите мераци да душа китки hahaha

# 419
  • Paris, France
Привет,

Courage , не се вързвай и не се сърди на детенцето! Децата имат други възприятия и често са отблъскани от животинските нотки. Харесват им чисти и плоски плодови и цветни миризми. Причината е, че мозъкът им свързва плодовете и цветята с комфорт - засищане, игра. Животинските нотки са свързани неосъзнато с хищна сексуалност. Отхвърлянето им е инстинкт за самосъхранение. Децата са по-инстинктивни от нас и по-искрени. Защо мислиш давам по 20 евра за ЕДТ Спидерман и Хана Монтана, когато за същите пари мога да им поръчам кожени шипри, които са направо шедьоври hahaha? А Пойзън е рядко достиган връх в парфюмерията и, смея да твърдя, ненадминат шедьовър. Пойзън мирише на Пойзън а не на маргаритки, кожа, смола, или друго. Името му е нарицателно за добро или лошо.

Ето няколко свежи мъжки красиви миризми:

http://www.fragrancex.com/products/_lid_T-am-pid_63016M-am-cid_C … ne__products.html

http://www.fragrancex.com/products/_lid_P-am-pid_11369M-am-cid_C … ne__products.html

http://www.fragrancex.com/products/_lid_Q-am-pid_61208M-am-cid_C … ne__products.html

Натали, в Мос Бреш аз мъх не усещам никакъв. За мене това е ванилен или вкусен ориентал. Натъпкан е с кедър и пачули което го прави подчертано мъжки. Мъжо го поноси а аз даже и не пробвах. От тебе чувам, че вътре има мъх. Сладко ванилено дърво. Нищо особено. Ако търсиш мъх ти препоръчвам да се въздържиш от покупката му. Ако просто искаш да го имаш - добре. Нека да се включат и други, че на мене явно рецепторите за мъх са ми закърняли и Агента провокатор, Нарцисо и Коко М-л ми миришат на всичко друго но не и мъх и съответно не ги признавам за шипри.

Благодаря на всички, които се включиха за чистата отрова   bouquet. Трогната съм. Отивам да чета предложенията ви.

Общи условия

Активация на акаунт