Парфюмни размисли и страсти - 97

• 45 520
  • 725
  •   1
Отговори
# 450
Joy Joy rotfImbo hahaha Ох, с глас се разсмях и стреснах ММ, който спи до мен! Joy ooooh! #Silly

# 451
  • Paris, France
Моля ви кажете нещо за J Lo Miami Glow    Praynig Praynig Praynig

Приятна, кисела, много леко нагарчаща, сладникава и нетрайна водица. Засъхва на лек ванилен муск. За мене не си струва, но си има своите почитатели. За човек, обичащ мирис на сладки тропически плодове като манго, страстен плод, папаи и подобни би бил интересен този аромат, но не е нещо за което бих платила 20 кинта. Е, купихме го, щото Катето врънкаше и мрънкаше, имал го половината клас и така. И тя го захвърли след дни и сигурно се разлага под някое легло или шкаф. Изключително неприятен в горещината, може би заради грейпфрута и плодовете.

Смейте се, смейте се. И вашият ред ще дойде. Ама е много яко, нали? И аз сега се смея. Простоватото шише с нескопосана позлатена пластмаса е върха, нали? чудя се как никоя от нас досега не го беше мернала. Ако не се бях стреснала толкова щях да си затрайкам и да ви го метна за 1ви април в темата. Сега и аз се хиля.

# 452
  • София
Аз ненавиждах Каролина Херера върху най-добрата ми приятелка. Повръщаше ми се от него. Долавях някаква плътска нотка на повръщано, която някои хора долавят в туберозните парфюми.

Явно ,това може да е подразнила госпожата с шушляковият анцунг.  Simple Smile

Аризона, кефиш ме..такава дума не бях срещала досега. Joy

Клеми, по повод забравянето..да често ми се слува.. Blush Изравям нещо от дъното на шкафа.Пръсвам и притварям очи ..прекрасен, даже по хубав, от колкото го помня.  Heart Eyes  Последно носих с такава наслада Сицилия (подсетена от Бижу). Flutter

# 453
  • Бургас

Става дума за така коментирания Poison.  Laughing

Кифла .Пфуу.Развали ми удоволествието.
аз го харесвам, но мъжа ми каза <<Да не си посмяла мирише на кенеф>>  Rolling Eyes хора разни

Аз мисля, че е някакъв вид акация. Я виж дали ще го разпознаеш из акациите:

http://www.google.fr/images?q=acacia%20blooms&oe=utf-8&r … =1025&bih=448

нещо като този салкъм, който също се оказа аказия  newsm78 http://static.framar.bg/snimki/botanika/jalt-salkam.jpg

Последна редакция: нд, 20 мар 2011, 01:27 от ga_aMa_He

# 454
  • Paris, France
Явно ,това може да е подразнила госпожата с шушляковият анцунг.  Simple Smile
Аризона, кефиш ме..такава дума не бях срещала досега. Joy

И аз и много ме изкефи и мене. Долнякиня прилича на измекяр. А и се римува с домакиня. А за анцуга - ми тук хората така ходят на пазар. Няма по бални рокли да идем, я!

Едно време аз само в Маркс и Спенсър пазарувах, защото хората, освен че бяха по-добре облечени, и.......... миришеха на друго. Аз по аромата посрещам.

Нищо, че Пойзън ми е любим, разбирам я...........и те разбирам. Никоя от моите приятелки не харесва моята Румба. Но съм получавала много комплименти с нея. Аз пък не харесвам (за да не кажа ненавиждам) техните. Ей от този ми се гади и бих дръпнала чавето, упс, детето  hahaha , сори:

http://www.fragrantica.com/perfume/Karl-Lagerfeld/Lagerfeld-Classic-1309.html

Съседката ме навиваше преди 2 години да сменя Румбата. Казах и, че ще я сменя като смени тя нейното Елле на ИСЛ. Смени го, пущината, с Ноа и аз, от трън на глог. И смених и аз Румбата с Монтана  Joy Joy Joy, ей тоя:

http://www.fragrantica.com/perfume/Montana/Parfum-de-Peau-2385.html

Най-драматичните миризми получават или искрени овации или злобни рекламации. Абсолютно всички. Утре ще се издокарам и аз в розов анцуг с качулка и гол пъп и половин задник отвън и ще се опръскам с Пойзън и да видим. И пак си мисля, че за анцуг Бумбата най ще отива. Много е стилно шишето. Мисля да си го сложа за аватар. Насладете се:

Кефи ме отвсякъде шишето и цвета на течността. Ако е и от пластмаса, цена няма да има. Даже ме сърбят ръцете да си го поръчам за да ги сравня  hahaha. Кой ли ще е по-хубав  newsm78

Гамане, моят мъж умира за Пойзън и даже го носи. Това, което ме смая през 80те в Париж е, че половината африканци (мъже) миришеха на Пойзън. Някои от тях и досега на Пойзън миришат.

# 455
...На мен пък една колежка ми каза, че Alure EDP й мирише на евтин бръснарски одеколон Shocked
Направо взех да се замислям, дали пък наистина не е така Rolling Eyes newsm78
       Joy Joy Joy

# 456
Днес помирисах нов парфюм Cartier De Lune,хареса ми,много ми прилича на L'Eau par Kenzo,който ми беше един от най-любимите(заедно с Le Feu D'Issey Light ) преди време,когато започнах да изпитвам интерес към парфюми.
Определено ще си взема пак Кензото

# 457
Добро утро на всички  Hug Днес е прекрасен, прекрасен ден  Grinning ЛМ има ден рожден, ще ме изписват и у дома ме чака пробичка на Елисейските поля за разносване. Сънчо   bouquet Heart Eyes, Благодаря! Намам търпение да я подуша тази липа  Simple Smile

Последните 7-8 страници ги прочетох по диагонал, та сега ще се върна, за да ги прегледам внимателно. От диагоналния прочит , държа да кажа две неща : Куражче (дано споменът ми да е верен Blush ), аз обичам Poison. Да беше се развъртяла около мен  Wink .
И, Бижу  Joy Heart Eyes Heart Eyes , къде беше преди няколко месеца когато вих от безпаметно влюбване в тоз Лакост Фам? То не бяха въздишки, мечтанки, издирванки...и се сдобих скоропостижно (има го на много прилични цени онлайн). Така бях омагьосана от аромата, че и ревю писах  ooooh! После го зазимих, а сега ще си го вадя за "злоупотреба" (аз не "употребявам" парфюмите, които обичам, а "злоупотребявам"  Mr. Green ). Което, като се замисля е много лошо...ами аз си обичам всички аромати!

И последно ,преди да се върна назад да чета -не помня дали ви благодарих, та затова: Благодаря на всички ви за подкрепата и палците, които стискахте. Думите ви бяха балсам за душицата ми  Hug Hug  Heart Eyes Heart Eyes
Отивам назад да чета  Whistling

# 458
  • Германия
Нат,в книжката дали не пишеше пирамидата на Роял павилиона?Моят вече не е при мен.

Сънчо, ако имаш предвид картичката, която виси на гърлото на флакона, тя е празна при мен. Нищо не пише вътре, само отпред  е логото на Етро. Така ми се иска да откривам тамян или пък чай, като другите. А ти защо толкова бързо се раздели с парфюма Hug,  да не би да не ти понесе нещо? Аз все си мисля, че грешката е в мен.

...На мен пък една колежка ми каза, че Alure EDP й мирише на евтин бръснарски одеколон Shocked
Направо взех да се замислям, дали пък наистина не е така Rolling Eyes newsm78
       Joy Joy Joy

Embarassed Embarassed Аз с този парфюм успях да разтреса  Денс извън нервите й,  Hug Hugкато по погрешка казах веднъж, че откривам ТУБЕРОЗА, а то няма никаква такава. Все забравям да й се извиня  bouquet Не го бях опознала още добре и не познавах и пущината така добре, но парфюмът ми звучеше зле. Дори и след като го опознах, имам много общо с твоята колежка Embarassed Харесвам много Шанели, но този не  е сред тях.

Добро утро, Оле!

ПП Оле, след твоето описание тогава, което беше отдавна май, се засилих и отидох да пробвам парфюма. Онемях на секундата, аз съм го имала и съм го носила, но съм забравила. Rolling Eyes На всичкото отгоре имам един флакон La Crosse или нещо подобно, купувам от БГ, на гърба на който пише, че е копие на Лакост Фам. Сравних - копие е наистина. Сега ще го пратя на Кръстницата, докато си вземе оригинала и да ги сравни и тя. Да видим дали ще намери разлика.

Последна редакция: нд, 20 мар 2011, 10:13 от Натали Никол

# 459
И, Бижу  Joy Heart Eyes Heart Eyes , къде беше преди няколко месеца когато вих от безпаметно влюбване в тоз Лакост Фам? То не бяха въздишки, мечтанки, издирванки...и се сдобих скоропостижно (има го на много прилични цени онлайн). Така бях омагьосана от аромата, че и ревю писах  ooooh! После го зазимих, а сега ще си го вадя за "злоупотреба" (аз не "употребявам" парфюмите, които обичам, а "злоупотребявам"  Mr. Green ). Което, като се замисля е много лошо...ами аз си обичам всички аромати!
Joy Hug Ми не знам къде съм била, като все съм тук! Rolling Eyes
И аз злоупотребих... вече направих постъпки за придобиване на тази "крокодилска" прелест. Даже ще ми е подарък! Crazy От ММ Heart Eyes Снощи го замъкнах в Сефора и само дето не му пръснах в носа, в старанието си да го убедя, че това е най-прекрасният и женствен аромат на света. А той мига и пита неразбиращо "Е,сигурна ли си, че нямаш точно такъв и че толкова много искаш точно този?". Joy Душичката ми златна той! Heart Eyes Егати въпросите... Mr. Green
Обаче явно надуши нещо в новият ми стар JPG щото се впечатли... подобаващо Joy Blush
Аз го разнасям и днес на работа, за да видя как ще подейства на колегите Sunglasses
Хич не е лошо да се злоупотребява с разни аромати, а предвид наличните ни количества, е даже препоръчително. Mr. Green

Айде, честит финал на престоя в болница, прибирай се у дома и ... fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover hug

Наталиииииииии, докога бе, съкровище!?  Kissing Heart Flowers Sunflower omm

# 460
  • Козлодуй
Оле,много се радвам да те видя Hug Честит рожден на твойто любимо момче,да ти е жив и здрав,и ти също Heart Eyes bouquet
Нат,не ми понесе нещо пустия му павилион.Имам други белоцветни много по-носими,това дето наричаш суров жасмин се опитваше да ме задуши Grinning Де да откривах тамян и аз...В Шаал нур на картичката пишат някакви нотки,затова реших,че може и на павилиона да е имало,но не помня.
Заинтригувахте ме с това Лакост,но си мисля,че щом така е влюбило Бижутка,за мен ще е твърде нежно.
Аз имам Алюр ЕДТ,ЕДП изобщо не познавам.Харесвам го много,никакви туберози,слава Богу,но рядко го нося.Както многократно сме повтаряли,всичко си е до кожа,до нос и т.н.На щерката стои страхотно.
И да се похваля предварително,не устоях,току що грабнах един Бял ууд Mr. Green

# 461
  • Германия

Заинтригувахте ме с това Лакост,но си мисля,че щом така е влюбило Бижутка,за мен ще е твърде нежно.

И да се похваля предварително,не устоях,току що грабнах един Бял ууд Mr. Green

Честита придобивка Hug Лакост не е нежен, на мен ми е спортен, но не луксозен. Приятен и свеж. Помня, че го носих изключително при спорт Embarassed, когато още спортувах. Сънчо, тази картичка си мислех, че е за надписване на подарък Embarassed и аз я метнах в коша, понеже няма да намеря сили да подаря този парфюм, но съм почти 100 % убедена, че беше празна вътре. Контеска Кокоркова, би ли погледнала и твоя парфюм. Hug Hug

ПП Олето и Кръстницата, да не се обиждат за Лакост-а. Те са спортни маНдами Hug

Последна редакция: нд, 20 мар 2011, 10:52 от Натали Никол

# 462
Аз съм в двете крайности комай... Thinking Laughing

Лакост не е нежен, на мен ми е спортен, но не луксозен. Приятен и свеж.
Наталка, ше споря сега!  Crazy Нищичко спортно не откривам аз! Спортен аромат и свежак за мен е аромат от типа на Cool Water. Този ми е самата женственост! И говоря за този, нали? Да не станат грешки!
И от всички парфюми във Фрагрантика, чиито ревюта съм поглеждала, аз поне не съм срещала друг парфюм, който да е отбелязан от толкова много хора(304 на брой) и да е почти 100% харесван!

# 463
  • Германия
Таман за същия говоря и аз Hug Приятен е, много свеж, много различен, но не ми е луксозен. Женствен да, но за спортно - елегантен тип жена. Вие с Оле сте такива маНдами Hug Hug. Преди наистина съм го носила с огромно удоволствие. Сега също бих, но винаги ми е бил спортно ежедневен. На моята пищност, този аромат стои като тенис поличка с три размера по-малка.  ooooh!, а аз играя вече веднъж годишно.

# 464
Nuits Enchantees Laura Mercier, парфюм вдъхновен от любовта от 1001 нощ в тайни градини някъде в Изтока. Парфюм обичан от мен и предизвикващ любов и разтъсващи преживявания. Вчера бях обляна с него и вчерта от сцената върху мен падна самия Дон Жуан. Laughing Контузи ме лекичко слава Богу, остави ми автентичен автограф от пръстите на ръката си на крака, извини ми се и ми каза "Обичам Те", след което ми попаде визитна картична на Дон Жуан Тенорио с имейл отдолу.  Joy И всичко това пред смаяния поглед на любимия, чиято първа реакция беше дали съм добре и после, че не се е надявал да ме ревнува от Дон Жуан. Laughing Скъса ме от майтапи цяла вечер. На всичкото отгоре Деян Донков беше полугол и аз съм съм голям фен на чудовищния му талант. Crazy Whistling Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт