Парфюмни размисли и страсти - 97

• 45 518
  • 725
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Хахахааа, Денси, страхотна атестация за парфюма  Grinning Надявам се да си добре, но пък как няма да си, когато Деян Донков е бил върху теб  #Silly

Сега ще ме карате да ходя да го търся тоз ми ти крокодил Бижутски  ooooh!

# 466
  • София

Заинтригувахте ме с това Лакост,но си мисля,че щом така е влюбило Бижутка,за мен ще е твърде нежно.

И да се похваля предварително,не устоях,току що грабнах един Бял ууд Mr. Green

Честита придобивка Hug Лакост не е нежен, на мен ми е спортен, но не луксозен. Приятен и свеж. Помня, че го носих изключително при спорт Embarassed, когато още спортувах. Сънчо, тази картичка си мислех, че е за надписване на подарък Embarassed и аз я метнах в коша, понеже няма да намеря сили да подаря този парфюм, но съм почти 100 % убедена, че беше празна вътре. Контеска Кокоркова, би ли погледнала и твоя парфюм. Hug Hug

ПП Олето и Кръстницата, да не се обиждат за Лакост-а. Те са спортни маНдами Hug

Hug Добро Утроооо   food010
Навик ми стана да ставам в неделя и да включвам веднага компютъра ,за да видя какво сте писали ,докато ме нЕма  Hug

Така, ами погледнах: Royal Pavillion :  "A floral harmony including rose, iris, gardenia and tuberose /хи-хи!/ , kindly fruity and green. A precious "Julie" reinterpreted to evoke "fin de siecle" taste. 
Bain moussant and lait parfume offer the seduction of perfume even during the ritual of the bath. " 

Rolling Eyes

# 467
Сега ще ме карате да ходя да го търся тоз ми ти крокодил Бижутски  ooooh!
Mr. Green

На теб ще ти е ултра ефирен сигурно, но изхождайки от неизменната ти любов към Екла Д'Арпеж, може и да го оцениш.  Peace

Навик ми стана да ставам в неделя и да включвам веднага компютъра ,за да видя какво сте писали ,докато ме нЕма  Hug
Ами то това е задължително всеки ден!

# 468
  • Козлодуй
Дам , Фрагрантика хич никаква тубероза не показва , но за мен тя е главната виновница да не се спогодим с  Royal Pavillon Twisted Evil Ако я бях видяла навреме,може би нямаше така да се засиля да го придобивам на сляпо.
Денси,страхотна история Grinning

# 469
  • Германия
Контеска Кокоркова,  Hug Hugмоля те снимай парфюма и го качи някъде. Това, което говориш не е същият парфюм. ooooh! Whistling Моля те, че имам чувството, че аз и Сънчо в съвсем друг аромат сме се изпържили. ТУБЕРОЗА не намерих.

ПП Опръсках се като за световно а ла Маринската и ако се затрия, ще ви тежа на съвестта - каква роза, каква гардения, къде е този ирис, къде са плодовете? Whistling ooooh!

# 470
  • Козлодуй
Нат,моят Роял отиде при Контеска,така че е съвсем същият Grinning От немския ибей.

# 471
  • Германия
Нат,моят Роял отиде при Контеска,така че е съвсем същият Grinning От немския ибей.

Просто да не повярваш. И моят е от там. По-точно от продавача, който пусках като линк с Shaal Nur.  ooooh!

ПП Този е моят. Само без картичката. Същият ли е, Сънчо?

# 472
Дами,забравяте способността на всеки един аромат,да се развива по различен начин на различните хора,както и индивидуалните предпочитания Wink

# 473
  • Козлодуй
ПП Този е моят. Само без картичката. Същият ли е, Сънчо?
Абсолютно същият Peace Когато пусна линк и другите момичета ти поръчваха Шаал нур,аз вече чаках моите,от същия търговец.Чудно ми е как избра точно Роял павилион да е вторият Grinning Аз бях  чела,че Алекс много го харесва и реших,че може и на мен да допадне.Но сгреших.Не твърдя,че знам как точно мирише туберозата,нито жасмина,но жасминови парфюми не са ме душили така.

# 474
  • Германия
Дами,забравяте способността на всеки един аромат,да се развива по различен начин на различните хора,както и индивидуалните предпочитания Wink

Нищо не забравям Годесче и ще те схрускам.  Hug Пръсках парфюма на три различни кожи, за да се убедя, че не е развален. Сверих го с друг, от друга парфюмна тоалетка. Изкривените физиономии бяха еднакви, незавимисо от националността. Тук българи няма в изобилие, та пръсках по континентите.

ПП Сънчо, понеже имаше кралско в името  Embarassed и доставката беше платена, намалението валидно и те ти булка Спасов ден Embarassed

# 475
Сетих се и още нещо,повечето хора,които прохождат в парфюмния свят в един момент се увличат по туберозата или поне това което ние смятаме,че е тя,а Контеска подозирам,че се е влюбила в Павилиона,понеже тя е на вълна,силни,трайни и шлейфови аромати Grinning

# 476
То4но този на  Лакост ,който Бижу е показала е страхотееен!Изобщо не ми е спортен,ами то4но обратното.Женствне,виолетков и луксозен.За мен поне

Аз туберозата си я обожавам ,пък съм проходила отдавна.
А има някой прохождащи ,които повръщат от нея Joy
Индивидуално си е Thinking

# 477
То4но този на  Лакост ,който Бижу е показала е страхотееен!Изобщо не ми е спортен,ами то4но обратното.Женствне,виолетков и луксозен.За мен поне

Аз туберозата си я обожавам ,пък съм проходила отдавна.
А има някой прохождащи ,които повръщат от нея Joy
Индивидуално си е Thinking
Именно де,нали това казвам малко по-горе,всеки има различни предпочитания,
аз също харесвам някой аромати с тубероза,хора разни Peace

# 478
Моя приятелка от Германия пита
Читав ли е този сайт?
http://www.myparfumi.com/item.php?id=390

Благодаря  bouquet и от нейно, и от мое име....

И да добавя
Не знаех - не беше се случвало с МЕН в продължение на 6 дни да нося един и същ аромат - и боди лосион, и душ гел - направо не е за вярване

За Май Инсолънс иде реч.
След 5 месечно очакване - размяна от Фрагрантика - го довяха презокеанските ветрове...
И въпреки че не получих много комплименти, ми беше толкова уютно : сякаш до мен ходеше приятел...

# 479
Ама как ще е 4итав бе мацкоо???Виж само цените какви са еднакви?! Wink

Общи условия

Активация на акаунт