Парфюмни размисли и страсти - 97

• 45 268
  • 725
  •   1
Отговори
# 645
  • Враца
лелеее и медец има  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 646
Не се усеща като такъв отделно обаче. Парфюма е доста сладък.

# 647
  • USA, Steak State
Доста тежък, аз усещам и карамфил.  Mr. Green
Ами в малки количества никой не може да убие. А и все пак е Ориенталски сън, знае ли човек някой ориенталец може да ме посети.  Mr. Green

# 648
Аз докато се усетя Богинята ме е иззпреварила.  Hug
Баш бомба като за теб е Вили!  Peace
Аз също смятам, че този Монтал много ще допадне на Маринска.
Вдовичке, как преди сън, ще те убие този парфюм? Mr. Green Или спящия до теб. Laughing
Ще сънува цял харем  Laughing
Да убие едва ли,но дори и в съвсееееееееем мнимално количество е супер мощен Wink

# 649
  • Sofia
Ти за Синята ли говориш или за някоя от предишните летни версии? Коя си имала?

Имах  Angel Sunessence  и  Angel blue lagon. За други летни версии на Ангела не знам.
За Лагуната говоря, че не трае. Миналото лято я ползвах на морето и след час не помнех дали и какъв парфюм съм сложила. Дори и вечер, когато беше прохладно. Версенс и О де стар се държаха далеч по-добре.

# 650
Ти за Синята ли говориш или за някоя от предишните летни версии? Коя си имала?

Имах  Angel Sunessence  и  Angel blue lagon. За други летни версии на Ангела не знам.
За Лагуната говоря, че не трае. Миналото лято я ползвах на морето и след час не помнех дали и какъв парфюм съм сложила. Дори и вечер, когато беше прохладно. Версенс и О де стар се държаха далеч по-добре.
Ясно благодаря.

Guerlain Rosa Blanca (2011).

Последна редакция: вт, 22 мар 2011, 22:46 от densi

# 651
  • Boston, MA
И аз обичам Динамизиращата вода, да се обадя с 10 страници закъснение.

Получих и няколко мостри, сега нова беля на главата с Делрей...

# 652
Вчера пробвах този:
A Scent Soleil de Neroli Issey Miyake
Осезаемо усетих зюмбюл-много обичам Heart Eyes

# 653
  • при морето
Дано някой ,който го има,прочете поста ми и се изкаже.Ще чакам и Бижу да сподели.Пък де да знам...Бижу,дали да не взема твоите 10-тина мл. newsm78

Между другото,днес получих фирмено виалче от това:
http://www.luckyscent.com/shop/detail.asp?itemid=44406
Голям красавец!Пленена съм! Embarassed

Усеща ли се достатъчно кокоса? Напоследък много ме влече, въпреки, че не съм сигурна дали ще ми понесе да съм с него цял ден..
Кокоса определено е много хармонично преплетен с другите съставки.Стои дървесен.Лешника усещам аз да надделява,прекрасно съчетан с амбър,подправки и дървеса.Аромата е много плътен в началото.Сладостта е някак тръпчива.Чудесно гурме!Моя не може да се отлепи от мен,само се навира да ме души. LaughingЗа първи път пробвам аромат на Sinfonia Di Note  ,но определено съм заинтригувана.Погледнах,че имат 11 парфюма.Но не се задолбочих дали всички са гурме. Thinking

# 654
Това съкровище дали ще дойде и при нас??? newsm78

http://www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/Aqua-Allegoria-Jasminora-11429.html

# 655
# 656
Момичета, за Динамизиращата вода на Диор ли говорите? Преди време я душих на едно място, хареса ми, беше различна..Що не я купих, да ме пита човек Rolling Eyes

# 657
  • Германия
Смарти, май става дума за Eau Dynamisante на Clarins, не на Диор. Невена я повдигна наскоро като любима на Анна Никол Смит, а пък аз като прочетох, че и на Бубка е любима, ще се завтичам веднага да я пробвам. Шипър, който харесва на Бубка, не се е провалял оше при мен.

# 658
  • Пловдив
От известно време ви чета, и не мога да ви се начудя как така усещате различните съставки на парфюма?  Аз като ги прочета започвам да ги разпознавам, но така само на обоняние нещо не се справям. Дали има някаква тайна в това?  Тъй като парфюмите ги деля на "Харесва ми!" - "Не ми харесва!" Но това прави изключително трудно поръчването в нета, ако не ми е познат аромата...

# 659
  • виртуално
Кажете каква е трайността в топлото на Jeanne Lanvin и Eclat d’Arpège - чудя се кой от двата да взема на дъщерята ?
а може и Luscious Pink Mariah Carey  newsm78

Последна редакция: ср, 23 мар 2011, 09:03 от Рапунцел

Общи условия

Активация на акаунт