Отговори
# 210
  • София
Темата не е за ББ .Моля ви ,обсебени сте.
Сега последно сигурно ли е ,че няма опасност или още не се знае?

не става дума за ББ, а за помощта, която БГ евентуално може да окаже и долколко е рентабилна тя.

Цитат
При това положение тогава, изобщо няма смисъл да си предлагаме услугите и да ги излагаме на опасност...

това не се мисли, важно е актив да си пишем  Rolling Eyes

Дано се справят хората там  Praynig

# 211
Последните новини пише,че 2 скоростни влака са започнали да превозват хора и линиите в Токио бавно се връщат към нормалния си ритъм.
Повече от 300 000 души са били евакуирани в северена Япония ,в района на засегнатата АЕЦ.  Confused
Имайте предвид,че няма щети само около АЕЦ-а,а в цяла северна Япония.За там наистина ще трябва сериозно-подготвени екипи,но пратените от ББ хора съм сигурна,че ще свършат добра работа,където и да отидат.Не подценявайте хората,те и с голи ръце могат да помогнат на хората.20 били..капка по капка,вир става.Едните ще пратят 20,други 30  и т.н..Всяка помощ е необходима там.

# 212
  • София
Последните новини пише,че 2 скоростни влака са започнали да превозват хора и линиите в Токио бавно се връщат към нормалния си ритъм.
Повече от 300 000 души са били евакуирани в северена Япония ,в района на засегнатата АЕЦ.  Confused
Имайте предвид,че няма щети само около АЕЦ-а,а в цяла северна Япония.За там наистина ще трябва сериозно-подготвени екипи,но пратените от ББ хора съм сигурна,че ще свършат добра работа,където и да отидат.Не подценявайте хората,те и с голи ръце могат да помогнат на хората.20 били..капка по капка,вир става.Едните ще пратят 20,други 30  и т.н..Всяка помощ е необходима там.

специално в тази ситуация- едва ли. Другите екипи най-малко при нужда имат химически облекла, нашите в ситуация на радиация са обречени.

# 213
  • В тъмната гора.
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3674051

Тук пише, че в следствие на заметресението се е изместила земната ос от 10 до 25 см.
Това го пише в английските, италианските и почти във всички медии.
Пише, че това може да предизвика допълнителни катаклизми.

Последна редакция: сб, 12 мар 2011, 17:12 от Мишел_

# 214

специално в тази ситуация- едва ли. Другите екипи най-малко при нужда имат химически облекла, нашите в ситуация на радиация са обречени.
Я се стегни - химическото облекло е предпазно при химическа война - зарин, зоман, табун, ипритл люизит, фозген, дифозген, синилна кисилина

# 215

не става дума за ББ, а за помощта, която БГ евентуално може да окаже и долколко е рентабилна тя.
И смяташ ,че това е най-важното, което можеш да пишеш в темата .
Екипировката на нашите пожарникари и тяхната некадърност
Банална ставаш вече  ooooh! спри се.

# 216
  • София
         http://www.youtube.com/user/NHKonline

Тук качват все нови и нови клипове! Аз съм се абонирала и ми идват известия в пощата.

# 217
  • При хората, които обичам
Какъв катаклизъм е намаляването на деня с 1 микросекунда? И то не завинаги. И след земетресението в Кобе, и след онова в Чили, земната ос е била изместена временно.

# 218
  • София

Я се стегни - химическото облекло е предпазно при химическа война - зарин, зоман, табун, ипритл люизит, фозген, дифозген, синилна кисилина

говоря ти за пожарникарско химическо облекло, виждал ли си?

Iliana__
, никъде не съм казала, че са некадърки,казах, че за сем-та на тези хора и това е проблем в момента.

Както и да е.
Моля се за Япония  Praynig

# 219

не става дума за ББ, а за помощта, която БГ евентуално може да окаже и долколко е  тя.рентабилна

Цитат
При това положение тогава, изобщо няма смисъл да си предлагаме услугите и да ги излагаме на опасност...

това не се мисли, важно е актив да си пишем  Rolling Eyes

Дано се справят хората там  Praynig
Само да вметна, че рентабилен значи такъв носещ печалба или възвръщаемост, в този ред на мисли е съвсем не на място.

# 220
missence -може би не съм била достатъчно ясна,че катастрофата не е само около АЕЦ-а.Тя е навсякъде в северна Япония.На повечето места там не са нужни специалните костюми,по-скоро повече ръце,готови да помогнат.Сами виждате колко отломки има,цели градове са пометени,единия град гори в пламъци-там могат да са полезни,все пак са пожарникари,ясно че няма да си мъкнат старите пожарникарски коли от Бг.   Wink

# 221
Според мен правителството на Япония не казва цялата истина за атомната им централа. Не им се случва за първи път да не казват истината. Непрекъснатото увеличаване на радиуса на евакуация говори сам по себе си за сериозен проблем.
По телевизията гледах изказвания на  Greenpeace експерти, които според мен също прекаляват със зловещите си прогнози.
Истината е накъде по средата.
Аз все още не знам какво точно се е случило и само мога да гадая.

# 222
  • София
missence -може би не съм била достатъчно ясна,че катастрофата не е само около АЕЦ-а.Тя е навсякъде в северна Япония.На повечето места там не са нужни специалните костюми,по-скоро повече ръце,готови да помогнат.Сами виждате колко отломки има,цели градове са пометени,единия град гори в пламъци-там могат да са полезни,все пак са пожарникари,ясно че няма да си мъкнат старите пожарникарски коли от Бг.   Wink

аз доколкото знам Кристалина Георгиева е на място и се преценява от какво имат нужда японците. Ако сметнат, че имат нужда от нас, нека помогнат и най-важното да са в безопасност  Praynig

Цитат
Според мен правителството на Япония не казва цялата истина за атомната им централа. Не им се случва за първи път да не казват истината. Непрекъснатото увеличаване на радиуса на евакуация говори сам по себе си за сериозен проблем.

нормално е да крият и да не казват, че има радиация (ако има), за да не се всява паника. Това си е принцип.

Няма политик, който открито да излезе и да каже "има радиация, обречени сме". Против всички правила е  Rolling Eyes

# 223
  • София
   Не са толкова зле нашите пожарникари, поне като знания и умения.Като техника и облекло- да!За Турция знам,че и след земетресението, а и някакъв пожар гасиха, като герои са ги изпращали, когато са си тръгнали.

# 224
  • При хората, които обичам
Това няма значение, Тайна, нека пооплюем който и да е по какъвто и да е повод...

Общи условия

Активация на акаунт