Отговори
# 1 800
Тези неработещи помпи докато не пуснат ток няма да се разбере какво не им работи и за колко време биха могли да ги поправят,никак не е розово положението ,и ми се струва ,че скоро няма и да е . Sad

# 1 801
Нищо ново няма, сякаш.
Добре бе, да дадат кадри с хората там, да изпишат дарителската сметка отново.... Историята с кучетата е любопитен факт, но е последното нещо, което бих искала да видя, когато се отнася до бедствието там!  Tired

# 1 802
Ами, в темата тук не се пуска нищо ново... какво им остава на нашите телевизии? Laughing

Аз пък четох във фейса, че оставали 48 часа до глобална катастрофа.Ти да видиш.... Thinking
Да си напишем завещанията тогава...

Някакво затишие има... Дано не е такова пред буря.

# 1 803
  • София
2012 Crazy Mr. Green

# 1 804
Гледайте NNK World

http://www.ustream.tv/channel/nhk-world-tv

Последна редакция: чт, 17 мар 2011, 18:50 от B & C

# 1 805
Гледаме ама като не разбираме  Embarassed ще разчитаме на превод.
Разбрах ,че впръсването работело и толкова.

# 1 806
Allex, как могат да бъдат подменени тези помпи, ако можеш обясни ми го като на лаик. Интересува ме дали ще е нужно работа на хора в опасна близост до реактора и доколко защитното облекло би могло да ги предпази?

КЛОНКА, това за 48 часа тръгна от изявление на американци, които го дадоха като критичен  срок, демек ако устискат до тогава, може и да се справят.

Руснаците са им предложи помощ включително и за гасене на пожари в АЕЦ. Отделно им предлагат специалисти и обрудване, военна техника, хеликоптери, още много дето не запомних  за реадиоктивна защита и евакуация на населението, две полеви болници и системи за филтрация на вода. Два самолета с хуманитарна помощ за бедстващите, стоят в Хабаровск и не им дават разрешение за полет до Япония, обещали са им за утре сутринта. Не скачайте не го казвам, с упрек, може наистина да няма възможност да ги приемат, въпреки, че ми се струва, че тези полети трябва да са тотален приоритет Peace.

# 1 807
Но, българският консул е напуснал Япония по собствено желание, което ще се отрази на кариерата му вероятно.

вчера, вече не знам по кои новини или в някое друго предаване се свързаха с българка, студентка в Япония и тя каза, че иска да се прибере в БГ, но нямала пари за билет. Свързала се е с посолството, дали могат да й помогнат, отговорили й да се оправя сама, никой не й е виновен, че нямала пари за билет  Shocked

# 1 808
Колко струва билет за някъде си от Япония ,родителите и не могат ли да и пратят.
Ще ми се нахвърлите ама нищо шокиращо не виждам.

# 1 809
Посолството наистина не купува билети. Ако не им е наредено, те няма да ви дадат пари за билет.
Напълно е възможно да има българи, които да нямат пари да се приберат, а да искат.
Билетите в момента са станали по-скъпи.

Iliana__ , родителите ѝ също може да нямат. Sad

# 1 810
Хора, проблемът не е в билетите, а в това, че  нашият консул си е плюл на петите, и то, доколкото разбирам не днес, а преди няколко дни....А там има наши сънародници все още...
 Embarassed

Значи, все пак имаме какво да научим от японците...

# 1 811
  • София
Ако обявят масова евакуация, оттук трябва да изпратят самолет да прибере българските граждани, както направиха за Либия. Засега българското правителство не е предприело такава стъпка, така че посолството няма как да й съдейства официално.

# 1 812
Днес при гала казаха,че Еар франс са вдигнали цените на билетите до някакви фантастични цени-над 2-3 хиляди евро за еднопосочен билет.

# 1 813
Ако не могат да и пратят Rolling Eyes
но могат всъщност от тук да и резервират и платят примерно Rolling Eyes

# 1 814
http://img140.imageshack.us/i/49657371.mp4/
Клип. Не знам преди колко време е правен.
Днес при гала казаха,че Еар франс са вдигнали цените на билетите до някакви фантастични цени-над 2-3 хиляди евро за еднопосочен билет.
Т.е. ако нямаш - мхри, фхренски гхражданино...
Както правим и ние.....

Някой постна и това http://i.imgur.com/90BO8.png в чата на NKH. Алекс? Някой друг компетентен?

Общи условия

Активация на акаунт