Отговори
# 2 175
  • Beyond the Frontiers
Честно казано и на мен ми е мъчно...

Тук кадри преди и след http://www.dailymail.co.uk/news/article-1367309/Japan-earthquake … o-ghost-town.html

Въпреки, че в коментарите отдолу оплюват медията за ограниченото мнение и търсенето на сензация...

# 2 176
Akio Komiri  вместо да реве да ходи на първа линия да гаси огъня.Въобще цялото ръководство трябва да ги пратят на площадката. Тези хора имат огромна вина.

На мен ми е мъчно и за тези хора...  Confused Cry
Мъчно ти е  newsm78 за това ,че са фалшифицирали информация за сигурността на централата .
Не ми е мъчно ама хич за тях ,мъчно ми е за тези които са им имали доверие .
Къде пише ,че степента е вече 6-та

# 2 177
Akio Komiri  вместо да реве да ходи на първа линия да гаси огъня.Въобще цялото ръководство трябва да ги пратят на площадката. Тези хора имат огромна вина.
Предизвикаха земетресение и цунами.  #Crazy  #Crazy #Crazy

# 2 178
Не , крили са и са фалшифицирали информация за сигурността на централата .
Явно и реакцията им въобще не е адекватна от самото начало на инцидента .
Какво се пулиш?

# 2 179

Какво се пулиш?
Точно.

# 2 180
По CNN, BBC - навсякъде казаха, че е 6-та официално от японските власти.

Вярно ли руснаците са предложили Сибир? Къде го казаха? Според мъж ми (той все ги стреля едни смахнати, пък после се оказват вярни) започвало великото преселение. Японци, араби и т.н. И той го каза още миналата седмица, аз чак сега почнах да се замислям.

# 2 181
  • София

Тук кадри преди и след http://www.dailymail.co.uk/news/article-1367309/Japan-earthquake … o-ghost-town.html

Въпреки, че в коментарите отдолу оплюват медията за ограниченото мнение и търсенето на сензация...

и на мен ми е мъчно за тях. Каква вина имат, че ударило небивало земетресение и нечувано цунами досега. Гледат да спасят света с всички сили хората, а сълзите му за мен са знак, че се чувства виновен. Пак казвам там заради дълг и чест са готови да умрат.

Цитат
Какво се пулиш?

дай линк с доказателства за това, не с предположения  на "експерти" newsm78

# 2 182
Да, виновни са нищо, че не са предизвикали земетресение и цунами.
Те са главните виновници.
Тепърва ще се правят анализи на случилото се и сама ще се убедиш в това.

# 2 183
Какво се пулиш?
Абсолютно правилно и най-лошото е че в момента продължават да крият информация или да я изопъчават.

# 2 184
Моля, спрете се овреме от нова вълна спор кой виновен и кой не. Виновни или не, гърнето е спукано, сега идеята е да не изтече млякото, а не да се прехвърля вината. Никой не бяга от отговорност е моето впечатление в Япония, така че да не съдим ние от тук и да се върнем по същество.

# 2 185
  • София

Къде пише ,че степента е вече 6-та
По новините го чух.
http://www.btv.bg/news/svetut/bedstvia/story/1465680086-Obyaviha … %9CFukushima.html
Заглавието в сайта им явно не отговаря на информацията, която дават.

Там все пак останаха български служители.
Това изречение също го бях написала, но го изтрих и аз не знам защо.
Аз не обвинявам консула, че е се е евакуирал. Не одобрявам начина по който го е направил. Иначе всеки би изпитал страх. Аз- също, със сигурност. Та, мен ме е страх, а съм на обратната страна на земята!
B & C , съжалвам, че си приела поста ми като обида към някого. Нямах такова намерение.

Самурайка, моите адмирации!

# 2 186
и на мен ми е мъчно за тях. Каква вина имат, че ударило небивало земетресение и нечувано цунами досега. Гледат да спасят света с всички сили хората, а сълзите му за мен са знак, че се чувства виновен. Пак казвам там заради дълг и чест са готови да умрат.

Ако ще спасяват света с всички сили , трябва да са точно на първа линия на площадката. Там са съвсем други хора, които не реват.

# 2 187
  • София
аз само ще каза, че за да обявиш някого за виновен, е хубаво да има 100% доказателства за това! Другото се нарича клевета  Rolling Eyes

Цитат
Ако ще спасяват света с всички сили , трябва да са точно на първа линия на площадката. Там са съвсем други хора, които не реват.

те, преценяват кой ще е полезен на първа линия и кой- не. Важното е да се справят, а според мен са на прав път и  най-малкото заслужават адмирация, че вече цяла седмица задържат положението и не позволиха тотална катастрофа.

# 2 188
По CNN, BBC - навсякъде казаха, че е 6-та официално от японските власти.

Какво, какво? Линк, please. Shocked
Как 6та, хора? Вдигнаха я от 4та на 5та. Да не се бъркате?

# 2 189

Цитат
Какво се пулиш?

дай линк с доказателства за това, не с предположения  на "експерти" newsm78

Ето доказателство "Not surprisingly, Miyagi and Fukushima are completely N/A, as every single reading is Under Survey, also known as censored.nGy/h (nano- Grays per hour)Ishikawa is reported also as Under Survey" от картата за измерване на радиационния гама фон.http://www.targetmap.com/viewer.aspx?reportId=4870

Общи условия

Активация на акаунт