Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 34

• 52 301
  • 725
  •   1
Отговори
# 210
mariana51, поздравявам те за хубавите снимки, които слагаш. Ама знаеш как, пък аз   newsm78
Тази снимка за мен е само и единствено Любов!
Snejka стягай куфара, че ще летим /гледай да не надвишаваш кг./ Hug

# 211
Snejka ,  Hug и аз много го харесах в Менекше и Халил - много силна игра направи , според мен изнесе целият филм! Като се има предвид , че в началните епзоди почти нямаше реплики , игра само с очи и пак внушението беше невероятно !
Наистина беше много силна игра. Разбирах какво иска да ми каже без думи. Най-силна беше реакцията му, когато видя, че Менекше е булката. Направо усетих болката му. И не само там, но тогава ми направи най-силно впечатление. Иначе си права, че той изнесе филма. И Хасан Кючюкчетин игра добре, в "Листопад" не ми допада, но в "Менекше и Халил" направи хубава роля.
Къванч и в ЗП е супер - да, а "Езел" не съм гледала и нямам впечатления.

real inima, няма, няма. Само малко секси дрешки, че да впечатлим Киво. Laughing

Последна редакция: сб, 12 мар 2011, 23:16 от Snejka

# 212
Аз също не съм гледала „Езел“, но определено виждам градация в актьорското майсторство при Киво. Освен че има чар, и камерата го обича. Умее и да пресъздава различните душевни състояния! А сега направо е Трепач!
Snejka, на теб ти е лесно - с перфектни мерки и секси дрешки, ала аз съм малко „консерва“, ама ще се погодим Peace

# 213
Snejka, на теб ти е лесно - с перфектни мерки и секси дрешки, ала аз съм малко „консерва“, ама ще се погодим Peace
Е, чак перфектни - не, ама хващам око Wink  Няма страшно, ще се оправи някакси. Wink
Лека нощ от мен на всички!!!

# 214
Вие сте Слънчица вееее!  Hug Направо нямам думи.

gospojata първата снимка от поста ти на 13-та страница е за фон на телефона ми-обожавам я!   bouquet

real inima Добре дошла при нас!  Heart Eyes

Snejka мен ако ме питаш....-само по парфюм Crazy и отгоре палтото!  bowuu

И да ви кажа,че станахте част от ежедневието ми,направо не мога вече без вас.  Hug Не знам какво ще правим,като ни свърши филма!  Thinking

# 215
В " Езел " беше напълно различен от това, което сме гледали, но се справи много добре. Беше нещо като в екшън .

# 216
  • Пловдив

Ето го. Точно се бяха разделили с Идил - тогава снима 4 серии.
Беше гост актьор и страшно вдигна рейтинга на филма. Изгледах само тези серии с него.
Сега филма едвам върви - но сигурно и той си има фенове. В нашият форум обаче няма тема.

# 217
denimira  bouquet Тя Снежка по парфюм, ама да не сбърка марката, пък аз с пълно бойно снаряжение /всички банкови сметки на чичо Аднан/.
Мила, до края на филма има много време, пък и след това ако интереса ни е общ, можем да си продължим темата! Или да започнем друга!

# 218
  • София

Ето го. Точно се бяха разделили с Идил - тогава снима 4 серии.
Беше гост актьор и страшно вдигна рейтинга на филма. Изгледах само тези серии с него.
Сега филма едвам върви - но сигурно и той си има фенове. В нашият форум обаче няма тема.

Има си тема как да няма   Hug http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=568788.210
И наистина Къванч беше страхотен макар и за кратко в "Езел"
Изигра ролята на "млад Терминатор" идващ , обучен с мисълта да убие собствения си дядо  #2gunfire

# 219
Едва върви Езел? Mr. Green
Има тема и още как! Най-добрите, точни, бързи и коректни преводачки и най-готина тема е тази за Ийит и за Езел. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Момичета, обичам ви! Hug

# 220
  • София
densi  Hug  202uu Писали сме по едно и също време

# 221
densi  Hug  202uu Писали сме по едно и също време
Hug Hug Hug
Езел е най-добрия сериал след "Мелодията" естествено, за лудите фенки на Ийит, които сме много. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Къванч е готин сладур, но рейтинга бе покачен от него за сериала и от сериала за него. Wink

# 222
Толкова е хубаво , когато темичката ни изглежда по този начин ! Hug
denimira  Heart Eyes , и на мен ми е от любимите ! Peace
Дами , пожелавам ви лека нощ и татлъ сънища !  bouquet

# 223
  • Пловдив
gospojata лека нощ - татлъ сънища, както казваш.
когато няма разправии, темичката е прекрасна. Вчера и днес бяха
два хубави дни. Дано така да бъде и занапред.

Последна редакция: нд, 13 мар 2011, 06:49 от mariana51

# 224
лека нощ и от мен!

Общи условия

Активация на акаунт