Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 34

• 51 408
  • 725
  •   1
Отговори
# 435
# 436
  tara_lezhka виж значи не съм била далеч от истината  за Фирдевс и Бех  Mr. Green,ама наистина за нея специлано издание  Laughing

# 437
  • София-в сърцата на моите деца
Юличка, чета те с удоволствие..Все едно -моите мисли.. Разбира се, че  Бешир се разкъсва от това, което вижда , че става и понеже е честен и с морал/в пъти повече от Бех/ ,той  сам избира да умре , отколкото да преживее това , което ще се случи. Аз лично много харесвам Бешир- работливо, умно момче, учи и се стреми да е нещо повече. Освен това оценява това, което прави Аднан за него, за разлика от Бех, безкрайно честен и предан-качества, които се срещат рядко сред младежите. Peace

# 438
  • Пловдив
Програмата на БТВ е следната:
След утре вторник - новото шоу на Слави ще се дава във вторник и четвъртък от 9 часа.
За нашият филм остава - вторник 1 час; сряда - 2 часа; четвъртък и петък по 1 час.
Върви и рекламата за Софиянец в повече - така, че може да има още нови размествания.
Жалко...

# 439
Ето как аз виждам в развитие 2 от любовите на Бехлюл/За Пейкер и Нихал -няма за сега инфо/

Прилики и разлики в любовите  му към Елиф и Бихтер

1.Начало
-Към Елиф е подходил с намерение за обвързване
-Към Бихтер - заявява и,че няма да си падне по нея,както не си е паднал  към всички с които е имал връзка
2.Уважение
-Към Елиф -оценява професията и поведението и като цяло.
-Към Бихтер-не харесва поведението и в къщата и към него самия
3.Страст
-Към Елиф-не знаем достатъчно за началото и преди разпадането /поява на новата/ на връзката
-към Бигтер- голяма
4.Обич
-Към Елиф е имал желание за съжителство
-Към Бихтер не е имал желание за общо съжителство
5.След края на връзката
- с  Елиф -изпитва загриженост,ревнува я от Химни,няма проблеми с персонално и натрапване , , тя  му създава  проблеми със злобата си
- с Бихтер-изпитва загриженост,не я ревнува от чичо си,има Големи проблеми с персоналното и натрапване ,тя му създава му проблеми със злобата си

# 440
  • до една звездичка
След утре вторник - новото шоу на Слави ще се дава във вторник и четвъртък от 9 часа.
За нашият филм остава - вторник 1 час; сряда - 2 часа; четвъртък и петък по 1 час.
Върви и рекламата за Софиянец в повече - така, че може да има още нови размествания.
Жалко...

Е, колкото - толкоз. Няма да им е за пръв път на бТВ да врътнат някоя уникална схема със филмите. Tired За справка - Листопад.
Хубаво тук поне е, че този го има със субтитри на английски, така че, каквото и да стане, ще си го догледаме. Peace

...- с Бихтер-изпитва загриженост,не я ревнува от чичо си...

Ааа, тук не си съвсем права, май. Naughty

# 441
Жалко...

#2gunfire Ужасни са тези от Бтв!!!

Не че има някакво значение, но се замислих не отдавна Бех и Бих на една възраст ли са според вас? На мен той не ми прилича да е по-малък от нея, но предвид факта, че тя е завършила университета, а той още учи и май не върви към завършване, се зачудих...  Thinking

# 442

...- с Бихтер-изпитва загриженост,не я ревнува от чичо си...

Ааа, тук не си съвсем права, май. Naughty

Определено да.........Ревнува я по време на връзката newsm78,
А след края ,гледа невъзмутимо нейните  жалки предизвикателства Joy
Докато Елиф я ревнува и след края

# 443
  • до една звездичка
За нея споменават няколко пъти, че е на 25.
Той ми изглежда по-голям.
А това, че още учи, не е критерий  Laughing, като се има предвид, че в 90/100 от случаите стига само до кафенето на университета... hahaha

# 444
За нея споменават няколко пъти, че е на 25.
Той ми изглежда по-голям.
А това, че още учи, не е критерий  Laughing, като се има предвид, че в 90/100 от случаите стига само до кафенето на университета... hahaha

Joy така е, да, права си!

Аз пък не съм на мнение, че това което показа в предходния епизод е продиктувано от ревност към Елиф. Видимо се ядоса, когато видя Хилми да излиза от къщата й, после отиде и го сподели и с чичо си, но за мен това не беше от ревност, а по-скоро от яд, понеже предполага, че впоследствие те двамата в комбина, ще измислят нещо, с което отново да навредят на фамилията. Ядоса се, защото осъзна, че все още не се е откачил от Елиф. Все си мисля, че ако поне мъничко я ревнуваше  нямаше да си тръгне без да е разговарял с нея и без да е разбрал подробности.

Последна редакция: пн, 14 мар 2011, 13:27 от leonoel

# 445
Не съм им чела кръщелните,но и двамата са на една възраст и докато Бехлюл е гонил каката на Бихтер,момичето било сериозно и е завършило в Америката/не че е станала по умна/, а наш убавец ако му спореше ученето както с момите на 25 г трябваше да е професор Grinning

# 446
  • ... да усещаш мириса на море ...
Не съм им чела кръщелните,но и двамата са на една възраст и докато Бехлюл е гонил каката на Бихтер,момичето било сериозно и е завършило в Америката а наш убавец ако му спореше ученето както с момите на 25 г трябваше да е професор Grinning

Абе и аз (не съм ги чела), но ми се струва че Бих е 1-2 год. по-млада. На 25 са Бех и Пейкер...

(Сега се сещам че на надгробната плоча на Бих пише годината и на раждане)

# 447
  Упоменава се изрично,че са на една и съща възраст,все пак между Бихтер и Пейкер има поне година разлика,не са близначки.
   leonoel-и аз съм на същото мнение относно поведението на Бех за Елиф и Хилми.Разбра,че ще има още проблеми-никаква ревност нямаше в случая.

# 448
Не съм им чела кръщелните,но и двамата са на една възраст и докато Бехлюл е гонил каката на Бихтер,момичето било сериозно и е завършило в Америката а наш убавец ако му спореше ученето както с момите на 25 г трябваше да е професор Grinning

Абе и аз (не съм ги чела), но ми се струва че Бих е 1-2 год. по-млада. На 25 са Бех и Пейкер...

(Сега се сещам че на надгробната плоча на Бих пише годината и на раждане)

Ами на надгробната и плоча пише на колко е май на 26,една година назад и стават 25,а Бех е 7 г по голям от Нихал а тя май навърши 18 #Crazy Sick

# 449
На нагробната плоча пише  : 1983 - 2010

Общи условия

Активация на акаунт