Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 34

• 51 393
  • 725
  •   1
Отговори
# 450
На нагробната плоча пише  : 1983 - 2010

Е значи съм в грешка с 1 година Banghead

# 451
За нея споменават няколко пъти, че е на 25.
Той ми изглежда по-голям.
А това, че още учи, не е критерий  Laughing, като се има предвид, че в 90/100 от случаите стига само до кафенето на университета... hahaha

Joy така е, да, права си!

Аз пък не съм на мнение, че това което показа в предходния епизод не е продиктувано от ревност към Елиф. Видимо се ядоса, когато видя Хилми да излиза от къщата й, после отиде и го сподели и с чичо си, но за мен това не беше от ревност, а по-скоро от яд, понеже предполага, че впоследствие те двамата в комбина, ще измислят нещо, с което отново да навредят на фамилията. Ядоса се, защото осъзна, че все още не се е откачил от Елиф. Все си мисля, че ако поне мъничко я ревнуваше  нямаше да си тръгне без да е разговарял с нея и без да е разбрал подробности.

Според мен той каза на чичо си какво мисли;
Нещо от рода ;
"Химни е мръсник ,удря под кръста .
Засегна ме по най-слабото място"/Мъжкото достойнство/
Не мисля ,че Елиф  може да е средство  за отмъщение,тя е слабото място.
Химни превръща Неговата ГОДЕНИЦА в своя метреса
Това ,че я ревнува ,не означава че още я обича.

С всички ни е така -Не желаем нашите бивши да са с наши "врагове" и дори с  наши близки

Последна редакция: пн, 14 мар 2011, 13:42 от silvia_maria

# 452

С всички ни е така -Не желаем нашите бивши да са с наши "врагове" и дори с  наши близки

Naughty О! Изобщо не с всички е така! За някои хора бившите и техния живот не будят нищо повече от безразличие в настоящето. Но в случая говорим за филма, а ето че пак излязохме от него newsm78

# 453
А други пък въобще не се интересуват от бивши - къде, как, с кого и т.нат. smile3521

Елиф и намерение на Бехлюл за съжителство  newsm62
оценява професията и поведението и като цяло.  newsm78
Елиф -изпитва загриженост,ревнува я от Химни,няма проблеми с персонално и натрапване , , тя  му създава  проблеми със злобата си  newsm78
с Бихтер-изпитва загриженост,не я ревнува от чичо си,има Големи проблеми с персоналното и натрапване ,тя му създава му проблеми със злобата си newsm78

Въобще не я ревнува от чичо си smile3532

# 454

Naughty О! Изобщо не с всички е така! За някои хора бившите и техния живот не будят нищо повече от безразличие в настоящето. Но в случая говорим за филма, а ето че пак излязохме от него newsm78

Връщаме се на филма:
Според мен Бехлюл не се притеснява от бъдещи притеснения от Елиф .
Разбира ,че и за нея всичко е приключило,но  се ядосва ,че го е заменила точно с Химни

# 455
А други пък въобще не се интересуват от бивши - къде, как, с кого и т.нат. smile3521

Елиф -изпитва загриженост,ревнува я от Химни,няма проблеми с персонално и натрапване , , тя  му създава  проблеми със злобата си  newsm78
с Бихтер-изпитва загриженост,не я ревнува от чичо си,има Големи проблеми с персоналното и натрапване ,тя му създава му проблеми със злобата си newsm78

Да за е Елиф е ИМАЛ /когато е започвал връзката с нея/намерение ,
От чичо си СПИРА да я ревнува след края на връзката им ,въпреки ,че тя умишлено го дразни

# 456

Да за е Елиф е ИМАЛ /когато е започвал връзката с нея/намерение ,
От чичо си СПИРА да я ревнува след края на връзката им ,въпреки ,че тя умишлено го дразни

Ок  Mr. Green   Peace

# 457
  • БГ
След такива фотоси на Киво не съм спала спокойно  hahaha  доста нощи
пък и ме мъчеха едни сънища Embarassed Embarassed Embarassed... доста "мед" изяде моя човек докато даваха " "Перла" hahaha Heart Eyes hahaha

JoyА сега какво му даваш Rolling Eyes

А сега ме гледа подозрително hahaha като ми звъни мобилния hahaha hahaha

# 458
di_ni ,защо да не си дала номера си на Бехлюл  newsm78

Моя тактично си взема малкия и се изнася,като казва на големия че мама пак ще плакне очи,така че ми трябва усамотеие Mr. Green

# 459
Ето как аз виждам в развитие 2 от любовите на Бехлюл/За Пейкер и Нихал -няма за сега инфо/

Прилики и разлики в любовите  му към Елиф и Бихтер

1.Начало
-Към Елиф е подходил с намерение за обвързване
-Към Бихтер - заявява и,че няма да си падне по нея,както не си е паднал  към всички с които е имал връзка
2.Уважение
-Към Елиф -оценява професията и поведението и като цяло.
-Към Бихтер-не харесва поведението и в къщата и към него самия
3.Страст
-Към Елиф-не знаем достатъчно за началото и преди разпадането /поява на новата/ на връзката
-към Бигтер- голяма
4.Обич
-Към Елиф е имал желание за съжителство
-Към Бихтер не е имал желание за общо съжителство
5.След края на връзката
- с  Елиф -изпитва загриженост,ревнува я от Химни,няма проблеми с персонално и натрапване , , тя  му създава  проблеми със злобата си
- с Бихтер-изпитва загриженост,не я ревнува от чичо си,има Големи проблеми с персоналното и натрапване ,тя му създава му проблеми със злобата си
Joy Joy Joy Joy JoyМного си забавна. Joy Joy Joy Joy

# 460
Аз пък не мисля, че Бех. се е скъсал от ревност, че Елиф има вземане-даване с Хилми....  Rolling Eyes
Просто искаше да се увери с очите си какви ги върши Елиф.Ако много му пукаше щеше да влезе при нея, да е ядосан..  Thinking Той-напротив!Дойде му много добре това, за да успокои съвестта си , че е зарязал Елиф и , че тя не си е струвала.............  Tired Пред "чичо Аднан" беше нервен, но от сега все ще е така в  негова присъствие........ Peace

# 461
  • до една звездичка
... Пред "чичо Аднан" беше нервен, но от сега все ще е така в  негова присъствие........ Peace

Като каза това, се сетих за тази сцена - страаааааашен лицемер беше просто тогава! Sick Един вид: виж, чичо, каква змия била Елиф, как ние я приехме в семейството си, обичахме я, бла-бла, пък тя - нож в гърба!
Ами ти бе? С какво си по-различен?  ooooh!

# 462
Неприязънта на Силвиа_Мариа към Бихтер и Бехлюл е в пъти по-голяма от тази на Бешир и Мадмоазел взети заедно и умножена по 100.

# 463
Бехлюл много държи на семейството и е много отговорен",чичо като не стига на леля аз ще помогна",каква саможертва от старана на Бехлюл Peace

# 464
Бехлюл много държи на семейството и е много отговорен",чичо като не стига на леля аз ще помогна",каква саможертва от старана на Бехлюл Peace

newsm62 rotfImbo rotfImao smile3501

Общи условия

Активация на акаунт