Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 34

• 51 384
  • 725
  •   1
Отговори
# 465
  • БГ
di_ni ,защо да не си дала номера си на Бехлюл  newsm78

Моя тактично си взема малкия и се изнася,като казва на големия че мама пак ще плакне очи,така че ми трябва усамотеие Mr. Green

Де тоя късмет и при мене, ама не би... smile3521
Най - подозрително  smile3516 ме наблюдават,особено като дават сцените с Бих и особено дали одобрявам поведението й - вече започнах като мама Фирдевс Joy да се измъквам от неудобни ситуации newsm09

Така ...... да си кажа,че тук има една дама Yulinka Hug, която пише невероятно точно!
Силно препоръчвам нейните постове да се четат бавно и да се осмислят,да не се вадят думите й от контекста,защото всичко при нея е навързано като броеница - разкъсаш ли изреченията - всичко ще се скъса.
Мойте уважения, мила  bouquet,радвам се ,че имаш търпението да си сред нас!

# 466
Неприязънта на Силвиа_Мариа към Бихтер и Бехлюл е в пъти по-голяма от тази на Бешир и Мадмоазел взети заедно и умножена по 100.

В интерес на истината и на мен Бихтер ми е изключително неприятна. Не защото е прелюбодейка, не. Цялостното й поведение ме отвръщава. Самочувствието й без покритие, злобните й вечно свити устни, постоянните й претенции, двуличието й и още, и още...
Понякога се питам защо изобщо съществуват такъв тип хора..От тях не идва нищо добро. Само разруха носят...

Последна редакция: пн, 14 мар 2011, 15:14 от JoannaMR

# 467

A стига бе,толкова зле ли съм била newsm78 Аз хич и неподозирах,всичко което правя е в името на семейството и защото не мога да отказвам нищо на никого,даже и на Бехлюл  Sick:

# 468
Дори и на снимката на Slawena усмивката й ми изглежда иронична. Без майтап.

# 469
Дори и на снимката на Slawena усмивката й ми изглежда иронична. Без майтап.

Затова избрх точно тази Wink

# 470
На мен пък ми изглежда миловидна и искренна Peace

# 471
Бихтер и искреност- това е абсурд Simple Smile
Но се запалих по пръстените й. За пет дни си купих 3. Имитация на нейните, разбира се Simple Smile

# 472
На мен пък ми изглежда миловидна и искренна Peace
 На мен също  Peace
  Славена-това за саможертвата  Crazy,че той горкичкият нали все жертва се изкарва  Mr. Green
  Тази Бихтер-вярно,че лицемерничи през повечето време,но си има моменти на искреност,дори бих казала доста повече от Бех.

# 473
Аз мисля, че има  Peace -не е по-слаба любовта на Дениз към Аднан, или на Бешир...........Любовта не е само страст и нагон, тя е себеотдаване,себеотричане-това е за мене истинската любов........
...
Харесват ми тези качества в него като постоянство, чесност и коректност.На моменти и той "изпуска парата", но то е неминуемо като се има предвид силният"ураган" , бошуващ в него.....  Thinking
Подкрепям.

Юличка, постът ти е страхотен и отново в десетката, според мен. Само, че аз на външен вид си харесвам повече Бехлюл. Heart Eyes

На мен усмивката на Бихтер на снимката ми изглежда подигравателна, лицемерна. Wink

# 474
Неприязънта на Силвиа_Мариа към Бихтер и Бехлюл е в пъти по-голяма от тази на Бешир и Мадмоазел взети заедно и умножена по 100.

Бехлюл ми е любимеца в сериала./попаднал в клопка/
Плейбоя  е честен и  предупреждава Бихтер ,че няма да си падне по нея и тя  да се пази от него .
Тя не повярва и  се впусна  в перверзна игра на предизвикателства.
След ,като на Бехлюл  му дотегна от нея,както бе обещал , сложи край .
Тя не понесе ,че е била просто поредната бройка и като навлек му се провеси на врата с "обичта си" и безкрайното повтаряне "Ти обичаш мен".
Тя незнам дали тя си вярва ,но в този форум има вярващи smile3532

# 475
Понеже темата е за Бешир аз пък се замислих ,както са прибрани с Бехлюл от семейството какво би станало ако ролите им в същото това семейство бяха размени ?как ли би се чувствал Бехлюл тогава?

# 476
Понеже темата е за Бешир аз пък се замислих ,както са прибрани с Бехлюл от семейството какво би станало ако ролите им в същото това семейство бяха размени ?как ли би се чувствал Бехлюл тогава?
не много добре спорет мен може би Бех не би имал толкова голямо самочуствие

# 477
  • БГ

- Я да побързам,че бг мамите нещо много ми се точат smile3508 smile3513

На снимката усмихната   Бихтер отново ми се вижда иронична и неискрена, а иначе актрисата Берен Саат е красавица,макар че не се припокрива с моя вкус.Сюнгюл Йоден ми допада повече като визия.

# 478
Честен плейбой-такова животно няма! #Crazy

# 479
  • Пловдив
Време за следобедно кафенце в стила на нашия филм.

Общи условия

Активация на акаунт