Благотворителната и хуманитарната дейност на Майкъл Джексън

• 47 948
  • 760
  •   1
Отговори
# 555
# 556
Тцтцтцтц, мнооого е хубав!!! Hug

# 557
Простете ми ако е пускано, но е толкова очарователен и маниерите му са същите...погледа, усмивката, подхилването, ръцете как ги слага на кръста си и след това ги кръстосва пред гърдите...аххх, мамин сладур Hug Hug

# 558
Клипче от фен!

# 559

Страхотен баща  Hug

# 560

Страхотен клип и песен!!! Praynig Praynig Praynig Не знам дали в учебниците по музика трябва да бъде изучаван Майкъл, но съм убедена, че мъжете има много да учат от него!!! Praynig Praynig Praynig

# 561
  • София
 Аааа, колко неща    love001  bouquet , ще ми трябва време да изгледам всичко, което сте качили Hug

Едно интервю на Robin Leach, не си спомням дали сме го пускали, в което говори и за Майкъл
http://www.cyinterview.com/2011/04/robin-leach-lifestyles-of-the … -michael-jackson/

Залавям се с линковете  Simple Smile

ооо, да не забравя - поразрових се и намерих линк за  итал. студентско предаване с 24 часа "Beat It"   http://www.dailyorange.com/2.8657/z89-stirs-up-air-waves-1.1231191

Peace

Последна редакция: вт, 17 май 2011, 21:51 от valya61

# 562
# 563

Малко стари снимчици на Майкъл!!! Hug

# 564
  • София

Много хубаво 30 секундно видео

JAPAN, WE ARE WITH YOU

# 565

АААААА, кафе в чашата на Майкъл!!!  Hug  Hug  Hug Яне !

Скоро четох за една случка -  егати случката, продължила цели 24 часа - то голяяяяям случай:

Студентската радиостанция на университета в Сиракуза Z89 на 20 /по памет/ .01.2008г. нон-стоп в продължение на 24 часа пуска Beat it. Обърканите слушатели ги подпалили с тел. обаждания и ел. съобщения с въпроси като: " Техниката ли ви се повреди?", "Да не би Майкъл Джексън да е купил ефира/програмата" и т.н.  Оказало се, че така Z89 обявява на слушателите  за новия си музикален формат.

Много беше готино докато четях. Макар и с гугъл преводача.

bouquet   bouquet   bouquet за снимките!  Майкъл е най-прекрасната гледка за очите !   love001
Толкова е хубаво това Hug Hug Hug аз все още се оглеждам по всички репове в града с надеждата да видя Майкъл на корицата на някое списание или на първа страница на вестник, но уви Cry Cry Cry а какво време беше преди... Cry единствено ме радва, че от време на време по музикалните канали гледам:

# 566
  • София

Страхотен клип и песен!!! Praynig Praynig Praynig Не знам дали в учебниците по музика трябва да бъде изучаван Майкъл, но съм убедена, че мъжете има много да учат от него!!! Praynig Praynig Praynig

bouquet   202uu , но и в учебниците по музика, задължително трябва да бъде и в тях!  

txtloves                                                                           клик

# 567
  • София

Добро утро!

Яне, сигурно сега си пиеш кафенцето в прекрасната чаша?!  Hug

Лек и успешен ден на всички!  мноого бързам!

# 568
# 569

Общи условия

Активация на акаунт