Форумски клюки, интриги и сеир

• 27 731
  • 417
  •   1
Отговори
# 270
Ей тва е, значи. У нашийо форОм всичко си имаме: И от пиУе мУеко, и от скумрия вълна. Laughing

# 271
Е, нали за сеира е темата, защо баш него търнахте? Crossing Arms

# 272
  • София
Виктория тук я изтървах, но съм я виждала в темата за форумна фотография или в някоя подобна. Много е хубава наистина, ама те младите са така. А ние дъртите скумрии какво да кажем...  Tired

# 273
Стара риба няма /съответно скумрия/. Naughty

# 274
 Embarassed Много ме е срам, но ще ви споделя, че Викторийка е бившата Лейди оф дъ розес.

# 275
  • София

Има, има! И знаеш ли как смърдиии? Laughing

# 276
  • София
Embarassed Много ме е срам, но ще ви споделя, че Викторийка е бившата Лейди оф дъ розес.

Е, добро утро. Това отдавна се знае. То можеш ли да я сбъркаш.

# 277

Има, има! И знаеш ли как смърдиии? Laughing

Ако е до смърдене, и младата може да се осмърди. : Laughing

# 278

Това не го знаех. Отдъхнах си!

# 279

Нищо ново не ни казваш  Tired

# 280
  • При хората, които обичам
Извинявай, Клише, ама ако ти си дърта, то аз понамирисвам на гроб. Да си имаме уважението.

# 281
Не знам за вежди, но аз вече видях една снимка на СФ с оскубани вежди, но с абсолютно девствен мустак. Whistling
Не са ми оскубани, тънки са ми по рождение  Crossing Arms

# 282
  • София
Извинявай, Клише, ама ако ти си дърта, то аз понамирисвам на гроб. Да си имаме уважението.

Моля, моля, не ми разваляйте новото амплоа на дърта, дебела и скучна домакиня, ако обичате  Naughty Тъкмо започнах да си вярвам и да ставам убедителна и все ще се намери някой да ме издъни  Crossing Arms

# 283
Клише,ти не беше ли блондинката от тазгодишния конкурс за формска мис?

# 284
Е за някой не е ново, за други е ....
Опитвам се да клюкарствам просто  Mr. Green

Дайте дефиниция на клюкаренето, клюката, скандала и тръпката, така ще се ориентират потребителите, кога да дават инфо и кога не.

Общи условия

Активация на акаунт