Форумски клюки, интриги и сеир

• 27 734
  • 417
  •   1
Отговори
# 255
пп. не знам дали изместената земна ос или нещо друго влияе, но определено се чувства странен полъх в Клюкарника  Rolling Eyes
Joy

# 256
Рокси, имам хипотеза - полъхът е от чистоплътните теми.
Настъпани мазоли, посипана сол връз рана ... такива, про-
заични неща.

# 257
ехаа вие и без моята намеса успяхте да развалите и оспамихте темата..а клюки почти не видях, но за сметка на това сеира беше пълен  Laughing
Кажете сега за веждите..къде как е модерно, за да знам като тръгна да пътувам да не се изложа

# 258
самозабравилите се лилички да почнат да вършат някаква работа,вместо само да кесят по форумите,и да се правят на велики. В тази връзка- Чао на всички скучаещи чиновнички  Laughing

чухте ли? Лоши лилички  Laughing Бързо започвайте да правите каквото ви се казва   Naughty

# 259
  • София
Оффф, егати и некадърната клюкарка съм  ooooh! Винаги липсвам баш когато не трябва... Някой е трил и съответно нищо не разбрах  Rolling Eyes Кои са лелки, кои скумрии, как се стигна до това заключение, в парафорума скумриите ли пишат или лелките, някой показа ли снимка на цицощори?...

# 260
Оффф, Клише, Клише...
Всички са лелкини скумрии с цицощори.
За какво са ти снимки?
Огледай се.
Ти, разбира се, си изключение. Laughing

# 261
 А веждите? Rolling Eyes

# 262
А КМ? Ако искам да чета за скубене, ще чета КМ

# 263
Вежди ли?!  Thinking
Моите са си натурални, дебелички...
Останалото оставям на вашето въображение. Имате пълно право да си ги представяте, както ви е удобно Joy

# 264
 Значи си скумрия.
Моите са плътни, но последния път една козметичка си остави ръцете и ми ги направи по фолк модата. Сега не мога да се самоопределя Simple Smile

# 265
  • София
Рунтава скумрия.

# 266
# 267
smile3532
Макар че не съм така намръщена като скумрията...

# 268
Оффф, егати и некадърната клюкарка съм  ooooh! Винаги липсвам баш когато не трябва... Някой е трил и съответно нищо не разбрах  Rolling Eyes Кои са лелки, кои скумрии, как се стигна до това заключение, в парафорума скумриите ли пишат или лелките, някой показа ли снимка на цицощори?...

Успя ли поне да хванеш Виктория?  Crossing Arms
Всички я видяха колко е хубава, пък аз изпуснах. Ще се изям от яд.  Crossing Arms
Иначе, учи се от инфантилна  Joy През минутка на рефреша  Mr. Green
Аз лично, ще се възползвам  Mr. Green

# 269
Не знам за вежди, но аз вече видях една снимка на СФ с оскубани вежди, но с абсолютно девствен мустак. Whistling

Общи условия

Активация на акаунт