Форумски клюки, интриги и сеир

• 27 740
  • 417
  •   1
Отговори
# 240
Мафани се замрази и преля в парафорума. Обаче все я тегли насам, затова пописа малко от профила на Безобразие. Рокси полюбопитства каква точно е била сделката с профила- за пари или по любов. Безобразие пък взе че се обиди, и изсипа малко златен дъжд, и тя на път за парафорума.

В резюме, тея финални проблясъци взеха да стават банални, що не се разделяме като  културни хора не знам.

# 241
  • София - Рим и обратно
Нищо интересно, някои съфорумки били умрели скумрии, скука  Whistling
Как някои?! Аз разбрах, че всички, освен една, са скумрии.

# 242
П.П. Момичета, оскубаните вежди са демоде от десетилетие.  Laughing

В димитровградския край не са демоде. Там и тигровите шарки,и топираните косици са на мода.
Отилия ти пък се оака с тоя Димитровград,ти коийе селу си жено?
Вие освен,че е добре да си почистите стърчащите косми от рунтавите вежди е добре и да си обръснете окосмението на други места по тялото си,че някак не върви иначе да пускате теми за четки,измиване на коси и прочее чудесии Joy

В момента съм в село Бон, Германия. Иначе съм в село София,което наистина си е село,но голямо. А къде видя бръснатите ми части? Всяка тук пише за това,за което копнее. Роски-за дефлорация, а ти за бръснене  Whistling

# 243
Ако Безобразие-то гризна дръвцето, не виждам как ще ти отговори къде е видяла частите ти.

# 244
  • София - Рим и обратно
В какво се изразява копнежът по бръснене newsm78

Айде чакам линкове, тая тема май ще излезе по-безсмислена и от Покривките.

# 245
Нищо интересно, някои съфорумки били умрели скумрии, скука  Whistling
Как някои?! Аз разбрах, че всички, освен една, са скумрии.
Някой пак почнаха сами да се разпознават,тц тц що така,дали защото наистина са такива:)))
Други пък как ги е яд и се пукат от злоба,чак конспирации измислиха:)
пс:Айде и до нови срещи някои имаме и друга работа,не само с дебелите си задници да търкаме чиновническите столове,да тракаме по клавиатури и да стоим и избиваме бесове пред амортизираните държавни компове Joy

# 246
Аааа, просто не ви трябва радиация, ще се избиете и сами. Laughing

Безобразие, вър в темата за мазохизма и си сподели впечатленията относно идентификацията /разпознаването/ и диференциацията /разграничаването/. Hug Simple Smile

# 247
Ти пък, Мишона, много ниска топка - да ходиш по темите и призоваваш да пишат в твоята
Срамувам се вместо теб

# 248
Някой пак почнаха сами да се разпознават,тц тц що така,дали защото наистина са такива:)))
Други пък как ги е яд и се пукат от злоба,чак конспирации измислиха:)
пс:Айде и до нови срещи някои имаме и друга работа,не само с дебелите си задници да търкаме чиновническите столове,да тракаме по клавиатури и да стоим и избиваме бесове пред амортизираните държавни компове Joy

Безобразие,кефиш  Mr. Green Ами така де,трябва някой да им каже на самозабравилите се лилички да почнат да вършат някаква работа,вместо само да кесят по форумите,и да се правят на велики. В тази връзка- Чао на всички скучаещи чиновнички  Laughing

# 249
  • София
пс:Айде и до нови срещи някои имаме и друга работа...

Хайде, отивай вече да си скубеш веждите  Laughing Заради желанието ти да се изложиш нашироко, скоро ще заключат и тая тема. По-добре ходи да дефилираш в БИАД, а ние тука ще си клюкарстваме спокойно.

Мишона, според определението в темата за мазохизма, г-ца Безобразие е типичен форумен садист  bowuu  Толкова кресливо се диференцира от косматата, дебела и скучна съфорумка, че ни дава храна за размисъл дали пък не се саморазпознава в по-голямата част от изръсените тук определения, дори прозрения (много обичам някой да вижда през монитора точно колко съм дебела, рунтава и скучна).

# 250
Освен това работиш ли, кой ти е работодател евентуално, и какъв ти е монитора:)

пп.  Вълк, кефиш ме днес как тихо лавираш и пускаш фитили:)

# 251
Мишона, според определението в темата за мазохизма, г-ца Безобразие е типичен форумен садист  bowuu  Толкова кресливо се диференцира от косматата, дебела и скучна съфорумка, че ни дава храна за размисъл дали пък не се саморазпознава в по-голямата част от изръсените тук определения, дори прозрения (много обичам някой да вижда през монитора точно колко съм дебела, рунтава и скучна).
Ха тъй, откога казах аз поименно и с примери  Simple Smile

# 252
Аз разбрах, че всички, освен една, са скумрии.

Аз нали?! Защото съм Октопод!

Много постни изяви в последните няколко страници. Две трътки в лИстата и нищо ново.

# 253
Ти пък, Мишона, много ниска топка - да ходиш по темите и призоваваш да пишат в твоята
Срамувам се вместо теб

Волфио, на мен ми харесва поведението на Безобразие, отправям й учтива лична покана в моята тема. Кое е проблемът според твоите разбирания.
Иначе имаш за други неща да се срамуваш, ама там си гьонсурат, както се казва. Simple Smile

Flip, човек има право на самоопределение, да не насилваме нещата.

Рокси, щом Волфио е взел да те кефи, значи нещо си го закъсала, дарлинг, откъм социално присъствие. /сега да не ми кажеш, че съм злобен пинчер.., дръж се прилично, без обиди, може само обидни констатации./ Laughing

Последна редакция: ср, 16 мар 2011, 11:42 от Мишона

# 254
Идентифицирах ли се, или се диференцирах, та заслужих тая диагноза:)

пп. не знам дали изместената земна ос или нещо друго влияе, но определено се чувства странен полъх в Клюкарника  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт