Форумски клюки, интриги и сеир

• 27 744
  • 417
  •   1
Отговори
# 225

Вики, добре си, само ...пъпчица ли виждам??? Ееее не!

Еми...кво да се прави, нЕмам пАри за козметик. Sad Бъдете добри и ми съберете. Wink

tonkabonka, мерси...много си мила. Simple Smile

# 226
П.П. Момичета, оскубаните вежди са демоде от десетилетие.  Laughing

В димитровградския край не са демоде. Там и тигровите шарки,и топираните косици са на мода.

# 227
Да бяхте измели простотиите админите,не истината,която казах за тримата споменати.
Баси мафията в този форум,бързо се уплашиха сивите мишчици и помолиха модераторчето да им изтрие именцата,жалка история!!!

# 228
П.П. Момичета, оскубаните вежди са демоде от десетилетие.  Laughing

В димитровградския край не са демоде. Там и тигровите шарки,и топираните косици са на мода.
Отилия ти пък се оака с тоя Димитровград,ти коийе селу си жено?
Вие освен,че е добре да си почистите стърчащите косми от рунтавите вежди е добре и да си обръснете окосмението на други места по тялото си,че някак не върви иначе да пускате теми за четки,измиване на коси и прочее чудесии Joy

# 229
Да бяхте измели простотиите админите,не истината,която казах за тримата споменати.
Баси мафията в този форум,бързо се уплашиха сивите мишчици и помолиха модераторчето да им изтрие именцата,жалка история!!!

Може ли втори дубъл за пропусналите  bouquet

# 230
  • Sofia
Злоупотребата с модераторското търпение никога не е водило до нещо хубаво.
Надушвам жертви.

# 231
Хахах, на ви сеир сега. Безобразието организира бой с лайна, но тъй като "скумриите" са "умрели", се налага сама да се забавлява. А после се чуди, защо миришело.
Вълчо се опитва да влезе в ролята на екзорцист, дано да си носи дъждобран, за да не го оповръщат в зелено. Laughing

# 232
Безобразие, ти някоя снимка ли гледаш? Я дай насам  Laughing

# 233
Аз тема за коси, зъби и къпане не съм пускала  Crossing Arms Свободна ли съм да си гледам веждите както намеря за добре или пак ще трябва да се съобразявам с фешъна?

Това вместо помахване, че не съм умряла  Laughing

# 234
  • София
Няма да се задържи и една клюкарска тема в тоя клюкарник, жалко. Все ще се намери някоя истеричка да вдигне шум до Бога, така де, до Татти, че умът и красотата й не са оценени подобаващо.

Ба*и, хора, пийте чайче от жълт кантарион, любувайте се на съвършенството си пред огледалото и си пазете нервите за по-важни неща. Например за скубане на вежди. То да не е лесно да ги нагласиш на конец, дето се вика? Едно грешно движение и работата е отишла на кино. И то заради некви завистливи дебелани...

# 235
  • Кацнала на едно дърво.
Време ни е за една хубава, нова, космата тема!
Да не говорим, че иде лято... Laughing

# 236
Пфу, аз пак изтървах...  Crossing Arms
Пък и от прочетеното до тук - нищо не хващам.
Само се чудя дали си струва да се ядосвам или не.  Joy

# 237
 Супер несправедливо, следя темата от началото, както и всички сеирджийски теми, разногледа станах, ръката ме заболя от рефрешване да не изпусна нещо и пак не схванах. Някоя добра душа да ме светне на ЛС Praynig

# 238
  • София
Пфу, аз пак изтървах...  Crossing Arms
Пък и от прочетеното до тук - нищо не хващам.
Само се чудя дали си струва да се ядосвам или не.  Joy

Не си струва. Обичайните напъни за внимание и, разбира се, достигане до светата истина - всички тук са зли, завистливи и заядливи. Освен това са грозни и дебели, ма тва ти си го знаеш, то е по дефолт.  

# 239
Нищо интересно, някои съфорумки били умрели скумрии, скука  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт