"Вълци, вампири и ловци"

• 23 009
  • 738
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Аз за Светулката против нямам - макар и светещ ми е любимец, въпреки липсата на секс в него.
Обаче лигавия Джейк нямаше да го изтърпя! Много ми е анти още от първия филм. В книгите просто пропусках моментите с него!

Злате, а имаш ли представа от къде да си го дръпна. В замунда е на един голяяяя м торент - нямам толкова много място на компа!

# 361
Аз за Светулката против нямам - макар и светещ ми е любимец, въпреки липсата на секс в него.
Обаче лигавия Джейк нямаше да го изтърпя! Много ми е анти още от първия филм. В книгите просто пропусках моментите с него!

Злате, а имаш ли представа от къде да си го дръпна. В замунда е на един голяяяя м торент - нямам толкова много място на компа!

Можеш един по един да ги теглиш. Като изтеглиш торента даваш на опции за файлове и маркираш епизодите един по един Simple Smile

Не подценявайте вие голямото Салваторе, при него е като при Дийн в Свръх Simple Smile

# 362
  • София
Фенките на Дийн се изказаха, сега чакаме фенките на Деймън да си кажат думата. Laughing
Angel, ми така де, което си е истина си е истина, всички знаехме какво ще стане Mr. Green
Ваня, аз не съм фен на никой от тях, но май намирам Джейк за по-мъжествен newsm78

# 363
  • София

Не подценявайте вие голямото Салваторе, при него е като при Дийн в Свръх Simple Smile

а? кое при него е като при Дийн?

# 364
  • В средата на времето
Обаче лигавия Джейк нямаше да го изтърпя!

Shocked как лигав, бе? ШокирАх се Joy Лигав, как ще е лигав? Джейк е слънце. Grinning

Специално за сериала Angel, ако теглиш с BitLord има възможност да го теглиш на части, нищо че всички сезони са в един торент Peace

# 365
Е то голямото Салватор-е има ли нужда от нечии аргументи  Mr. Green
Предполагам, че ако ми беше в къщата, щях да му намеря и кусур, но към момента няма такива индикации  Laughing
Да си призная, че от другото Д не съм гледала много-много и засега не съм му фенка, но има време.

# 366
  • София
Ама сетих се аз за тегленето на части... То русото на тиквата си казва думата. Благодаря ви.

Със сигурност не е гласа... ох мамин Дийн от кога не съм го чувала да ми шепне заклинания на ушенце!

Мммм, да Джейк ми е мнооого лигав. Не знам що. И персонажа, и актьора.

Да си призная, че от другото Д не съм гледала много-много и засега не съм му фенка, но има време.

Хм, да! Наваксвай!

# 367
  • София
Обаче лигавия Джейк нямаше да го изтърпя!

Shocked как лигав, бе? ШокирАх се Joy Лигав, как ще е лигав? Джейк е слънце. Grinning

Специално за сериала Angel, ако теглиш с BitLord има възможност да го теглиш на части, нищо че всички сезони са в един торент Peace

то май с всички торент клиенти има такава възможност. може да си ги теглиш серия по серия

Джейк и мен винаги ме е дразнил..и като актьор и като персонаж Simple Smile
ама аз там съм Бела-патка фен предимно Simple Smile то ми личи Simple Smile

# 368

Фенките. В Дневниците той е с повечето фенки, както в Свръхестествено Дийн е с повече. Не съм казала, че имат нещо общо помежду си.  Peace

# 369
  • София

Любимец е като Дийн. Анкетата е : Кой е най-секси. Не може да се отрече, че Деймън е дяволски секси, всичко останало е въпрос на вкус

# 370
  • София
Е, той и Деймън е секси, ама не чак толкова. Все пак трябва да се степенуват нещата щото мъжове много, а време да им се радваме малко! Хубаво, че са ги турили по минимум двама в продукция

# 371
  • София

Любимец е като Дийн. Анкетата е : Кой е най-секси. Не може да се отрече, че Деймън е дяволски секси, всичко останало е въпрос на вкус
ам, мога много да го отричам, дяволски секси никак не ми. Аларик ми е по-секси от него...от дневниците имам предвид...

А че всичко е въпрос на вкус...то е ясно Simple Smile

# 372
Е, той и Деймън е секси, ама не чак толкова. Все пак трябва да се степенуват нещата щото мъжове много, а време да им се радваме малко! Хубаво, че са ги турили по минимум двама в продукция

Наистина, въпрос на вкус. За мен Деймън е най- най- секси мъжът, който напоследък съм виждала...просто Брад Пит остаря  Crossing Arms

# 373
  • София
Или Джолито го състари, може би е по - точно да се каже.  Crossing Arms

# 374
  • София
ще ме прощавате за отклонението от вампиро-върко-ловджийската ни тема , но освен Диииийййн Simple Smile
за мен най-най-най- секси мъжът в последните години е ето този чиляк Simple Smile
http://www.teenproblem.net/stars/i/150/1008_1228306740_b.jpg

Общи условия

Активация на акаунт