"Вълци, вампири и ловци"

• 22 966
  • 738
  •   1
Отговори
# 435
  • срещу двата комина :)))
Remember me  - на мен много ми хареса. аз всъщност и него и кристен повече ги харесвам извън здрач.
и на мен много ми хареса,а края направо ме отвя  Whistling

# 436
Remember me  - на мен много ми хареса. аз всъщност и него и кристен повече ги харесвам извън здрач.
и на мен много ми хареса,а края направо ме отвя  Whistling

Края ме разби. Не съм особен фен на Роб, хареса ми в Хари Потър, но и тук беше страхотен. Наистина филма си заслужава Simple Smile

# 437
  • София
краят направо е покъртителен...обаче ме разби после как половината зрители изобщо не  бяха схванали за какво иде реч....поне в коментарите на замунда...

# 438
  • Разпиляна във въображението
Щях да го гледам на годишнината от атентатите - разминах се. Така и не се наканих. Оставям го за тази годишнина.

# 439
  • в сърцето на един мъж...
Аз си гласувах за трите Блейда Mr. Green Харесвам си ги вкупом и не мога да ги отделя Embarassed

# 440
  • София
Гласувах за Интервю с вампир и Ван Хелзинг.
Този "Вампирите не струват" е страшно тъп, даже не ми беше смешен. Очаквах да засегнат повече филми за вампири, а те само Здрач пунктираха

# 441
Този "Вампирите не струват" е страшно тъп, даже не ми беше смешен. Очаквах да засегнат повече филми за вампири, а те само Здрач пунктираха

Нямаше ли нещо и за Дневниците или аз се бъркам?

# 442
  • София
Ми аз го гледах до половината, но бяха само Здрачните, може да е имало след това, но беше адски тъпо

# 443
  • София
то и повече да бяха пак щеше да си такова тъпо...аз май успях да го добутам до края, но от всички пародии, които съм гледала тази беше най-зле.

# 444

Нямаше ли нещо и за Дневниците или аз се бъркам?

Май имаше нещо такаво,но съвсем за малко.

Приспивам мъжо и се мятам да гледам Remember me,а после може и Интервюто,че и него не съм 

Лека нощ  Hug Hug Hug

# 445
  • София
Все пак на някой му е харесал - има глас за него Mr. Green

# 446
Все пак на някой му е харесал - има глас за него Mr. Green
Aз  Embarassed  Освен това имаше и пак съвсем малка заигравка с бутилка True Blood  Mr. Green На мен ми хареса пародията, тъй като не харесвам Здрач-сагата - да ме прощават феновете  Peace  Hug
Освен за него гласувах и за Дракула ранния и Интервю с вампир.

Да видим усвоила ли съм видео опцията за нов трейлър на филма Priest
http://www.comingsoon.net/news/movienews.php?id=75357

Последна редакция: пт, 18 мар 2011, 00:41 от ceciliya

# 447
Да видим усвоила ли съм видео опцията за нов трейлър на филма Priest
http://www.comingsoon.net/news/movienews.php?id=75357

Уж го чакам с нетърпение тоз филм пък не съм забелязала че Билито и Камито ще участват  Mr. Green

Изглежда Г-жа Майър и тя е гледала Интервю с вампир  Crazy Laughing Laughing

ПС:Благодаря ви че ме накарахте с коментарите си да гледам този страхотен филм-Remember me......

Последна редакция: пт, 18 мар 2011, 05:00 от Mother 0f All

# 448
Привет!
Нова анкета Grinning, благодаря Маме Hug
Гласувам веднага - Интервю с вампир, Дракула 1992, Ван Хелзинг, Блейд, Подземен свят.

Ще ме накарате и мен да гледам този Remember me.

Priest изглежда обещаващо - освен Стивън Майер и Пол Бетани,  добър каст са събрали.

# 449
  • гр.София-Красна поляна
Дубрютру!

Гласувах за Дракула 2001,Ван Хелзинг и Блейд 1,2 и 3.

Ооо,Priest задължително ще се гледа. Peace
Още повече,че там играе мойто либе. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт