"Вълци, вампири и ловци"

• 22 962
  • 738
  •   1
Отговори
# 450
  • В средата на времето
Блейд, Ван Хелсинг, Здрач: Новолуние и Интервю с вампир е моят избор Simple Smile

# 451
Цъкнах само на Интервю с вампир.

Айде сега фенките на Деймън да поточат малко лиги  Wink Grinning

# 452
  • София
Priest  - от доста време вече го чакам Simple Smile

# 453
Хаха, Деймън тракторист smile3532

# 454
  • в сърцето на един мъж...
Прийст и аз го чакам от доста време Simple Smile

# 455
Моето гласче отиде за Дракула, Блейд (просто си ме кефи тоя екшън и туйто!) и Подземен свят: Възходът на върколаците, щото много ми харесват Майкъл Шийн и Рона Митра там.

Пародията и на мен ми хареса - максимално просташка беше, както изисква жанра.  Mr. Green Не помня да са заигравали с Дневниците, освен ако нямате предвид катерицата, която Сълън ухапа и тя после вампиряса?  hahaha Нормално ми се стори да се гаврят с най-известния за момента вамп-филм, няма да тръгнат с Дракула на Копола да се заиграват, я.

Ангелче, ти ме уби - как така не схванали края на Remember me?  Shocked

# 456
  • София
ами явно са достатъчно малки, че да не знаят просто...бях в потрес.

аз понеже си бях спестила обаче трейлъри, спойлери и т.н. финалът ми дойде, като гръм.

# 457
Аз знаех какъв е, но... чисто и просто изпаднах в ступор, постреснах си компанията. Такова нещо не ми се беше случвало, не си представям как щях да реагирам, ако бях в тотално неведение за финала.

# 458
  • София
Цъкнах само на Интервю с вампир.

Айде сега фенките на Деймън да поточат малко лиги  Wink Grinning

Трябва да направят емотикон за точене на лиги Mr. Green. Мисля, че ще е доста често използван

# 459
  • в сърцето на един мъж...
Ми Пуци, ако не си гледал нищо за филма, ще ревнеш като мен Sad Аз си спестих всички спойлери и една вечер лятото легнах и го гледах сама. И по-добре, че оревах света Embarassed

# 460
  • КиТ
Деси(Маме)нямаме никви забележки,ся обеч като изпраскахме 2 анкети на първата тема,после има да го мислим за по нататък Crazy Mr. Green Joy Joy Joy Crazy[/b][/i]

После ще му мислим  Hug Hug

Ша са измисли нещо викаш  Mr. Green Joy Joy Joy Joy Hug Hug Hug

Да видим усвоила ли съм видео опцията за нов трейлър на филма Priest
http://www.comingsoon.net/news/movienews.php?id=75357

О тоя трейлър добре ми изглежда и аз го чакам филма,до сега не бях попадала на него Thinking,ша чакам smile3508
Нели вече има такава емотиконка: Joy Joy Joy Joy

Да поточа и аз малко лиги,ма вграждането все ми играе лоша шега Mr. Green
http://www.youtube.com/watch?v=m0HKI-xG0-k&feature=related

# 461

Да поточа и аз малко лиги,ма вграждането все ми играе лоша шега Mr. Green
http://www.youtube.com/watch?v=m0HKI-xG0-k&feature=related
[/b][/i]

Искаш ли да видиш каква добра душица съм  Joy  Hug

# 462

Здравейте.
Явно се включвам малко късничко, видях преди дни новата тема, но докато се наканя да гласувам в първата анкета и вие взехте, че я сменихте, сега бързо използвах и 5 опции, малко необективно може би, т.к. се оказа, че не съм гледала част от филмите, участващи в анкетата.
Та гласувах за Здрач, Новолуние, Затъмнение, Интервю с вампир и Вампирите на струват.
Последният е пародия само на Здрач и Новолуние. Аз лично много се забавлявах, като го гледах. Имаше идея да заснемат и подобна пародия за следващите части, но нямам идея докъде стигнаха с проекта.
Горещо препоръчвам Remember me на негледалите го/не само защото съм фенка на Роб, просто историята е много поучителна/, а финалът ме остави без дъх, много, много силен, предпочитам го такъв какъвто са го заснели, вместо да видя как се забиват самолетите в кулите в деня на атентата.

# 463
  • Сопот, Пловдив
Дракула от 1992, Блейд, Блейд 2, Интервю с вампир и Здрач - и пак не съм сигурна, че ми стигнаха 5 опции.  Grinning

# 464
Ми Пуци, ако не си гледал нищо за филма, ще ревнеш като мен Sad Аз си спестих всички спойлери и една вечер лятото легнах и го гледах сама. И по-добре, че оревах света Embarassed

Кой филм, Щурми?

Общи условия

Активация на акаунт