"Вълци, вампири и ловци"

• 22 248
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
  • София
remember me

# 466
  • София
Нещо като му чета резюмето, ми се вижда много мелодраматичен. Не си падам по такъв тип филми newsm78.
Плами  smile3534 при мене има само това, дето разпръсква лиги  Mr. Green

# 467
  • в сърцето на един мъж...

А тоз Пуц Mr. Green

# 468
Нещо като му чета резюмето, ми се вижда много мелодраматичен. Не си падам по такъв тип филми newsm78.
Плами  smile3534 при мене има само това, дето разпръсква лиги  Mr. Green

Не е, хубав е и си заслужава гледането. И аз не харесвам романтиките от типа "Тетрадката" но тоя ми хареса  Peace

# 469

И аз по принцип не харесвам драматични филми,но тоя много ми хареса  Wink

Айде сега фенките на Деймън да поточат малко лиги  Wink Grinning

hahaha hahaha  Heart Eyes Heart Eyes

Плами прибирам си я тая емотиконка  Wink Hug

# 470
  • Разпиляна във въображението
Питах вчера моя като му обясних ситуацията с равния брой гласове в анкетата - кой е по-готин - Дийн или Деймиън. Без да се замисля - "Дийн! Той е по-мъжествен. Другия много го гримират" А половинката хич, ама хич не долюбва Дийн Laughing

# 471
Питах вчера моя като му обясних ситуацията с равния брой гласове в анкетата - кой е по-готин - Дийн или Деймиън. Без да се замисля - "Дийн! Той е по-мъжествен. Другия много го гримират" А половинката хич, ама хич не долюбва Дийн Laughing

smile3532 Браво, правилен отговор! newsm10

Изгледах Remember me - много добър филм! Благодаря за препоръката!

Последна редакция: сб, 19 мар 2011, 00:24 от Red Sonja

# 472
Изгледах Remember me - много добър филм! Благодаря за препоръката!

Аз днеска пак го гледах  Simple Smile

# 473
  • Разпиляна във въображението
Ще взема да се жертвам. Аз съм го гледала до някакво погребение и после ресторант и Робчо се переше на баща си нещо. После ли го ступаха, преди това ли newsm78

# 474
Ще взема да се жертвам. Аз съм го гледала до някакво погребение и после ресторант и Робчо се переше на баща си нещо. После ли го ступаха, преди това ли newsm78

После

Жервай се,вчера ревах сама,неска по семейно  Simple Smile

# 475
  • София

И мойто мъж харесва мнооого Дийн... Ама с него по принцип имаме еднакъв вкус за мъже и жени.

# 476
  • в сърцето на един мъж...
Ох, реших да питам моя мъж, като питате вие мъжовете, кой от двамата е по-по-най. Отговора първо беше - българката Joy Joy Joy След това каза обаче Дийн, щото нямало опция за българката Mr. Green Та явно и в нашето семейство Дийн печели пред Дамянчо Mr. Green

# 477
Добрютърско Crazy

Мойто мъж отдавна е заявил, че Дийн е No. 1. А не гледа Дневниците, така че не може да прави реално сравнения.

# 478
Добрютърско Crazy

Мойто мъж отдавна е заявил, че Дийн е No. 1. А не гледа Дневниците, така че не може да прави реално сравнения.

Моя приятел не мога да го накарам да гледа нито едно от двете. Един епизод на Дневниците изгледа за да види Нина, а на Свръхестествено гледахме тоя с мъжа с куката и през цялото време се хилише, че тези пищели смешно  Joy Той гледа само някакви ужасии изчанчени и това му е като приспивна песен, пък на мен в началото си ми беше страшно  newsm43

# 479
  • София
Ох, като се сетя колко трудно го зарибих моя за Свръха (добре, че имам отработена тактика)... а после така се залепи, че една седмиця не му бях миждала физиономията докато мине всичките сезони. Сега го действам и за Дневниците... Гледали сме само първите тре епизода заедно.

Общи условия

Активация на акаунт