"Вълци, вампири и ловци"

• 22 245
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Аз Диин го харесвах преди Дамян, и естествено с него ми беше десктопа. Плюс това нонстоп си гледах сериалчето и моят вика : Какво го гледаш тоя гей и кривокрачко Mr. Green. Дамян си го гледах тайно, за нeго нямa отзиви

Последна редакция: сб, 19 мар 2011, 15:40 от NellyR

# 481
Моя пък гледа Дневниците ,Свръха го бяхме почнали заедно ама аз не можах да издържа и го гледах денонощно и той се отказа.Сега го питах вика Деймън  Mr. Green

# 482
  • КиТ
Йо чакай и тука да те обичам,аз само по социалните мрежи,чакай и тука да си отразя любовта Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes   love001  love001  love001  love001  love001  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Плами  smile3534 при мене има само това, дето разпръсква лиги  Mr. Green

Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy,тая също е много яка обичам да  я вкарвам в употреба,дори е любима на една моя колежка Mr. Green Joy Joy Joy Joy

Деси(Маме)това е то папчицата,която ще ти дам,ма взимай я само да не запълниш папчица преди да дам мойта,бе разбра ме нали Mr. Green

Ох няма ме накарате да гледам Ремембър ми Crossing Arms,предпочитам да остана непросветена Mr. Green

# 483
Плами Разбрах аз разбрах  Hug Hug

Гледайййй  Whistling

# 484
  • София
Може ли някой да ме просветли от кога започват да се обичат Спайк и Бъфи  newsm78

# 485
Може ли някой да ме просветли от кога започват да се обичат Спайк и Бъфи  newsm78

5-6 сезон някъде, в шести съвсем се развихря работата.  Mr. Green

Мър Щурм, аз кво съм казала против Remember me, обожавам го, но при първото гледане щях да си отида без време, толко бях впечатлена. Съвсем сериозно, не влагам ирония.

Относно мъжовете - моят половин се кефеше на братоците, докато не изгледахме всичко налично и се наложи да чакаме по седмица за епизод, тогава се отказа. Дневниците е мяркал докато аз гледам, но ако му поставя въпроса "Дийн или Деймън" най-вероятно ще ме провери дали не съм вдигнала температура, толкова обилно "храня" Дамян във всеки епизод.  hahaha

# 486
Умря Марко нещо тука   Mr. Green Joy Joy
Гледам Интервюто бая дръпнал,на мен не ми беше чак толкова интересен,може би за времето си да но..  Twisted Evil

Плами ко стана маре гледа ли??  Grinning Hug

# 487
  • София
дам, за времето си беше Simple Smile въпреки, че и сега в жанра си все още си остава от добрите филми...щото повечето вампирски всъщност са доста смотляви Simple Smile

а Клодия беше разкошна...да видим Ренесме дали ще бъде същата класа

# 488
а Клодия беше разкошна...да видим Ренесме дали ще бъде същата класа

Ай дано,на мен тая част най ми беше интересна и си я предтавях една хубавка  Simple Smile Трябваше да има още една книга според мене за Джейкъб и Ренесме ама..

# 489
  • София
Аааааа, още една книга за Джейкъб - Аааааа, Неееееее!!!!!

Интервю с вампир не мисля, че някой филм може да го измести. В него за мен има особена драма - няма блестящи вампири, няма вълшебни пръстени или чичковци ръсещи сол. Кара те да погледнеш на подземния свят по различен начин, да отбележиш наличието на човечността във вампирите и да се зачудиш за демонологичното в нас. Преди години на сериозни мисли ме наведе, ама тогава бях примерно на 15-16 де. Сега ако го гледам пак - кой знае...
Клодия да не би да е Кирстен Дънст. Не съм се замисляла кой играе ролята. За съжаление, имайки предвид тийн аудиторията на Здрач надали Ренесме ще успее да я надмине.

Пуци, мерси за разяснението и дабре дошла у дома!
Бъфи-то много лигава сериалка, но Спайк кърти! Много готин е признавам  Heart Eyes

# 490
  • София
Аха точно тя е Клодия Simple Smile

Обаче книгата е по-добра... във филма някои штрихи липсват(нормално де).

# 491
  • София
Ох, и той ли е правен по книга! Що литература изчетох покрай филми... И да сега се сещам, че и той е правен по книга...

# 492
  • София
ee как интервюто е на Ан Райс Simple Smile

# 493
  • София
Книги за вампири не бях чела докато не реших, че трябва да разбера кво става с Едьо и Бела в 4 книга. Имам още да дълбая в тази посока!

# 494
  • Разпиляна във въображението
Ренесме да надмине Клодия? И без да съм го гледала както трябва филма ще кажа - НЕ!

Общи условия

Активация на акаунт