"Вълци, вампири и ловци"

• 22 195
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Ц, май не сме. Mother of all ако пази нещо, иначе не

# 601
Тцу не нищо не пазя  Embarassed Резултата беше долу горе по памет 42 Дийн и Деймън,Стефан 22,Сам 20 и няколко,Ед и той,другите бяха с нюню глас  Simple Smile

# 602
  • София
Сам беше 3-ти преди Стефан, Светулчо и той даже беше преди него. Тайлър беше в челните места и той

# 603
Пропускам ли някой в анкетата newsm78  Тоз Ейндъл нали и той е вампир от Бъфито??

Уффф неще да се маха туй с 5 опции за гласуване  #Cussing out

Последна редакция: чт, 24 мар 2011, 17:57 от Mother 0f All

# 604
  • София
Е нека да са 5 - аз нацъках трима. Иначе героят на Раян се казва Ханибал Кинг, ама не знам дали ще го знаят всички. Луи кой беше?

# 605
От Интервюто

И аз трима  Grinning

# 606
  • София
Том Круз или Брад Пит?

# 607
# 608
Цъкнах 5 броя  Wink   Мик, Ерик, Бил, Годрик и Дилън.

# 609
Я, нова анкетка!

Нацъках Мик, Ерик, Бил, Стефан и Деймън. Да се трепят сега за първенството, отивам за пуканките  Popcorn

# 610
  • София
Ерик добре се засилва май Simple Smile

Аз си писах Ерик, Годрик, Луи и Лестат иии Светулчо Simple Smile

# 611
  • В средата на времето
Резултатът от по-предишната анкета беше 46 за Дийн и Деймън и на второ място Сам с 33 гласа май беше Grinning

В тази анкета се оказвам доста боса, защото половината изобщо не ги знам. Пък другите дет ги знам като име, не съм ги гледала изобщо Laughing Гласувах за Лестат само Rolling Eyes

# 612
А, лейти, не ми се чуди, с времето наистина ми опротивя съвсем твоят любимец, съжалявам.

Изгласувах се за Мик, Спайк, Мичо и Еди, последния с особено мнение, но все пак не мога да не го уважа.  Mr. Green

# 613
  • София
Аууууу, ей тука ме хванахте!
5 не ми стигат ма ще се опитам...

Значи... хич не ми стигнаха, но! БилитУ - къде без него, сексовете и кървищата... Ох!
Ерик - висок, рус скандинавски вАмпир, кръв и мноооого сини очи... Ах!
Лестат - има ли нужда да казвам защо?!?!?
Стефчо - ама не е много в графата с най - вампирите с тия катерички дето ги ръфа ама нали си го харесвам!
и задължително Спайк - жалко, че актьора е на възрастта на баща ми...  Tired Просто това е вАмпира!!!

За Годрик не ми стигна мястото, но реших да не го пиша след като разбрах, че още е непълнолетен!
За Блейд също не ми стигна, но пък аз не си падам по чернокожи мъже като цяло.

Последна редакция: чт, 24 мар 2011, 21:14 от Vanya_I

# 614
За Блейд също не ми стигна, но пък аз не си падам по чернокожи мъже като цяло.
4 е  Simple Smile След Мик Сейнт Джон  Wink

Общи условия

Активация на акаунт