"Вълци, вампири и ловци"

• 22 208
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
  • В средата на времето
Каквото и да си говорим най-готян вампир си остава този макар и за малко Mr. Green

Joy ама какъв вампир щеше да бъде, а? Heart Eyes

# 586
 Grinning Мда, щеше да е неповторим, да изтрие от паметта ни и Спайк и Деймън и т.н.

# 587
  • София
Аууу, не така! Той не само от паметта ни щеше да ги изтрие  Heart Eyes
Добре, че сценаристите не смесват пейзажите, както ние тука по темите го правим!

# 588
  • София
Какво пък му харесвате на този изрусен Спайк newsm78. Гледам, гледам, и нищо секси не виждам в него. Дамян е на светлинни години пред него, ама и на него му боядисват косата Mr. Green

# 589
Какво пък му харесвате на този изрусен Спайк newsm78. Гледам, гледам, и нищо секси не виждам в него. Дамян е на светлинни години пред него, ама и на него му боядисват косата Mr. Green

newsm10 newsm10 newsm10

# 590
Каквото и да си говорим най-готян вампир си остава този макар и за малко Mr. Green

Joy ама какъв вампир щеше да бъде, а? Heart Eyes

Какви вампири имаше едно време - вълшебници  Joy

# 591
  • София
А какви вълшебници имаше...

# 592

Joy Joy Joy

Въпрос на вкус, Нели, аз съм на категорично обратното мнение, Дамян ми е чисто и просто противен. Така че, няма кво да се чудиш, хора разни, вампове и те.  Mr. Green

# 593
Сетих се без време на 40 страница да сложа нова анкета "кой е най-най вампир" ама като се замисля ако сложа Дийн и Деймън ще стане като първата  Joy

# 594
  • София
е Дийн какво ще го слагаш, една серия беше само. По-добре само Деймън и Стефан, Спайкове разни, Ерик и Бил, онези Калън и ще видиш кой още, ама според мен изчакай новата тема

# 595
  • Срещу планината:)

Joy Joy Joy

Въпрос на вкус, Нели, аз съм на категорично обратното мнение, Дамян ми е чисто и просто противен. Така че, няма кво да се чудиш, хора разни, вампове и те.  Mr. Green

newsm09

Намъквам се тук пък когато мога ще ви изчета
а и гласувах ,жалко че не може повече от 5 отговора  Whistling

# 596
Ами значи ще е Деймън  Laughing Laughing

# 597
  • София
аа, не съм толкова категорична Mr. Green. Има си и доста фенове на другите. Може, за да е по-интересно да го направиш само с 1 отговор. Mr. Green
Ей, Дю, каква анкета си имахме само преди - щеше да ти хареса резултата

# 598
Слушам сър Нели  Laughing Интервюто излезе най.. Simple Smile

# 599
  • Срещу планината:)
Не сте ли пльоснали резултатите из темата  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт