"Вълци, вампири и ловци"

• 22 214
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
Може да е карал самолета, бе Mr. Green. Малко черен хумор

Joy Joy Joy или да е скочил от сградата  Mr. Green

# 571
  • София
не, бе...деца.... изобщо не знаят какво е станало на 11 септ.

# 572

Е, поне след като са гледали филма,ще са научили нещо  Peace
Аз гледах едно предаване по едно от дискавъритата страшна работа беше

# 573
А стига, де!  ooooh! То дори да не знаеш какво точно се е случило, което само по себе си е трудно за вярване, очеизвадно е, че става някаква катастрофа, егати! Самоубил се, боже!

Е, филмът не е детски, който е искал да гледа Еди Кълън, не му се е получило, кво да праим.  Mr. Green

# 574
  • КиТ

Ми ако са на по малко от 10 години и не са чели някъде,за туй не знаят,ма малко да се светнат Tired
Ма то си и личи,че има катастрофа,къде видяха па да се самообива Shocked

# 575
 hahaha hahaha Ти пък Плами стига мър  hahaha спри се на по малко от 10 години каза  Hug

# 576
  • София
Да бе, кой 10-годишен ще гледа драми. Според мен са поне на 16 год, и са били в забавачката, когато се случи това с СТЦ

# 577
А пък и вампирите са... Сори, ама Деймън има мнооооого дълго време да диша прахта на Спайк!
True, true. Спайк - най-добрия лош вампир!  Laughing

# 578
А пък и вампирите са... Сори, ама Деймън има мнооооого дълго време да диша прахта на Спайк!

Twisted Evil

Vanya_I Честит ти аватар  Simple Smile

# 579
Ох, ма че е рошавичък... Rolling Eyes

# 580
  • София

Мислех, че само аз съм го забелязала. Всички ли са забравили Спайк, та не се коментира из темите  newsm78

Деси, аватарът ми, обаче е мноооооого далеч от Дамян! Съжалявам! Някак сметлинни години пред него  Mr. Green

# 581
Да бее, Спайк е велик, не трябва да се забравя! Не е като Ейнджъл, от типа имам съвест, не искам да убивам повече, щото съм убил хиляди, ама понякога не издържам... Ми ти си вампир, трябва да си лош и секси, не секси и лигав... Grinning

# 582
Деси, аватарът ми, обаче е мноооооого далеч от Дамян! Съжалявам! Някак сметлинни години пред него  Mr. Green

Laughing Нищо аз само напомням че и Деймън е hot зъл вампир  Mr. Green

# 583
  • София
Спайк отвя Ейнджъл като ураган есенен лист... ма да си призная отвя и всички други познати вАмпири освен Билиту!

Деймън вече категорично го отлях. Дори да е имало чуденка дали не ми харесва тя приключи. Да не говорим, че хронологично е втори покаял се вАмпир и това вече хич не е уникално  smile3534

# 584
Каквото и да си говорим най-готян вампир си остава този макар и за малко Mr. Green

H0uSse_Baby Да бъдеш човек секна и ти се  изгуби по трасето  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт