"Вълци, вампири и ловци"

• 22 217
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Мнга ли ? това няма да ме дразни...ама не са ли с английско аудио?

# 556
  • Габрово
Гласове за "Ван Хелзинг", "Интервю с вампир" (класика!  Heart Eyes), "Подземен свят" (нямам ясни спомени за филма, но съм фен на Кейт  Mr. Green) иии "Блейд" (за който също нямам ясни спомени, но помня, че го харесвах Mr. Green)

Като най-ужасни мога да гласувам за "Подземен свят 2" (3 даже не се и опитах да го изгледам  Laughing), цялата поредица "Здрач" (много харесвам книгите, но филмите са някаква пародия Crossing Arms) иии Vampires suck (това скоро го гледах, ясно че не може да се очаква нещо кой знае какво от пародия, ама това беше просто... hit)

А някой ще ме светне ли какво стана с предната анкета, че не ми се рови из страниците назад?  newsm78

# 557
Мнга ли ? това няма да ме дразни...ама не са ли с английско аудио?

Ами не са, поне тези, които гледах. Чух нещо, че ще има озвучаване но не съм сигурна...

Мисинг, Деймън и Дийн са първи с равен брой гласове Simple Smile

# 558
  • София
ааа на японски няма да гледам със сигурност Simple Smile

# 559
Аз пък си мислех че Дженсън и Джаред ще ги озвучават  Thinking но аз не смятам да го гледам

# 560
  • София
Значи го правят екип от японци, така ли? Мислех, че ще е същият екип на Свръхестествено

# 561
  • КиТ
Ми и аз разбрах,че ще го озвучават нашите момчета специално Джаред  Thinking

Иначе да се похваля,че изгледах Ремембър ми,ма не съм плакала  Rolling Eyes

# 562
  • София
Пречупи се, а Плами Simple Smile Поне схвана края, нали? или и ти се учуди, що пък накрая тоя се самоуби? Whistling

За  анимацията, някакъв съвместен проект е, до колкото разбрах, първият сезон, ще включва най-доброто от първи и втори от игралният, плюс няколко епизода с оригинално съдържание...
За узвочаването - има 2 японски имена, има и Джаред и още някой си непознат на мен...явно за англ. аудио....
Обаче аз Дийн без гласът на Дженсън не го щъ...

# 563
Пречупи се, а Плами Simple Smile Поне схвана края, нали? или и ти се учуди, що пък накрая тоя се самоуби? Whistling

За  анимацията, някакъв съвместен проект е, до колкото разбрах, първият сезон, ще включва най-доброто от първи и втори от игралният, плюс няколко епизода с оригинално съдържание...
За узвочаването - има 2 японски имена, има и Джаред и още някой си непознат на мен...явно за англ. аудио....
Обаче аз Дийн без гласът на Дженсън не го щъ...

Ерик Крипке движи проекта. Оригиналните серийки са с японско аудио, които излизат в момента. Джаред ще си озвучава неговия за англоговорящата аудитория, но не знам как и къде ще се излъчват сериите. Дженсън няма да озвучава неговия. Има клипове в ютюб, много е гаден тоя дето озвучава Дженсън....

# 564
  • София
Бе, аз да си призная - не бих го гледала. Нещо тая манга не може да ме грабне.
На който му се гледа нещо, да пробва с Интернатът, обаче е малко тежък, в смисъл, че няма хумор и т.н, а доста мистерия Peace

# 565
  • София
Ех, свърших с Бъфи! Сериала в по - голямата си част не е нещо кой знае какво (даже хич не струва), НО любовта между момиче и вампир е готино представена. А пък и вампирите са... Сори, ама Деймън има мнооооого дълго време да диша прахта на Спайк!
Да ви почерпя:

# 566
  • КиТ

Пречупиха ме тука тея маймуни Crazy hahaha hahaha hahaha hahaha,уби го самолета който се вряза в кулите близнаци в същност не се е самоубивал не ме хвърлял сега в шах и мат Crazy

# 567
  • София
хиххи, не бе...в замунда половината хлапета изобщо не разбраха за какво е филма, не знаеха аккво е станало на датата и питаха в недоумение що се самоуби  накрая младежа Simple Smile

та...само те бъзикам Simple Smile

# 568
  • София
хиххи, не бе...в замунда половината хлапета изобщо не разбраха за какво е филма, не знаеха аккво е станало на датата и питаха в недоумение що се самоуби  накрая младежа Simple Smile

Е, как ще се е самоубил! Тея па к`в филм са гледали  newsm78
Направо онемях!

# 569
  • София
Може да е карал самолета, бе Mr. Green. Малко черен хумор

Общи условия

Активация на акаунт