"Вълци, вампири и ловци"

• 22 218
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
Споко, Нели, и аз съм орео-девствена.  hahaha

Мури, даааа  smile3532. "Предисторията" на червената наметка също ме разкърти.  ooooh!

# 541
  • срещу двата комина :)))
Споко, Нели, и аз съм орео-девствена.  hahaha

Мури, даааа  smile3532. "Предисторията" на червената наметка също ме разкърти.  ooooh!
абе ,с чисто сърце мога да кажа ,че филма е пълен с бисери  Joy

# 542
И аз ще се съглася с теб.  hahaha

# 543
  • КиТ
Crazy hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Ох не Нели и ти ли бИ Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy

Йо, вЕрвай ми, днес като ми изскочи тая реклама се стреснах чак и си казах "Боже, тая кукувица е пипала рекламите тука."  hahaha hahaha hahaha

Де тия правомощия  Joy

А, не те знам, ти си навсякъде.  hahaha

Точно никога не се знае от де ще изкочи Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy
Гледай кви морални щети ми налага,па и Сам да съм включила Crazy Все едно Йо да избереш между Дейман и Дйин същото ме караш да направя hahaha hahaha hahaha hahaha

# 544
  • Разпиляна във въображението
Съжалявам, че не ви отговорих бързо, но снощи изгасих рано-рано компа.  За сина на Джеръми Айрънс става въпрос

Бляк, бляк. В устата е точно като баща си. Дори говорят по един и същи начин.

# 545
Съжалявам, че не ви отговорих бързо, но снощи изгасих рано-рано компа.  За сина на Джеръми Айрънс става въпрос
Бляк, бляк. В устата е точно като баща си. Дори говорят по един и същи начин.
въх,тоя бил син на Джереми Айрънс  ooooh! той баща му хич не е лош  Mr. Green

# 546
Попаднах на клипче от Червената шапчица, където този казва на онзи, че ще отидат след онази. Ама толкова тъпо ми се видя, играта де, все едно в Здрач я гледам ooooh!

Последна редакция: вт, 22 мар 2011, 15:46 от Miriel

# 547
Попаднах на клипче от Червената шапчица, където този казва на онзи, че ще отидат след онази. Ама толкова тъпо ми се видя, играта де, все едно в Здрач я гледам ooooh!
хахахахах,Здрач е в пъти по-добре  Mr. Green брей,много ме ядоса тоя филм,никога не съм плюла толкова...сигурно защото имах големи надежди  ooooh!

# 548
А аз се тюхках, че няма да го дават по пленевско. Вече не съжалявам. Ще прежаля малко хард за него.

# 549
  • София
aa, Джеръми го харесвам, и то много, но не мога да съдя за сина по бащата. Трябва да го видя този "Червена шапчица" като излезе на прилично качество

# 550
Пф, грозновато е момчето, не като татко си.

Мириел, Мури е права - Здрач е връх в сравнение с Шапката. От друга страна, наистина в доста моменти все едно гледаш същия филм - наистина е много ограничена Хардуик, много! Или си е харесала шаблончето "здрач' и дай всичко по него...  ooooh!

# 551
Превеждах статия за приликите между двата филма, но ми се струва, че може и да е спестено нещо. Върха беше като е използвала Биби Бърк за бащата и на двете момичета Crossing Arms

# 552
Превеждах статия за приликите между двата филма, но ми се струва, че може и да е спестено нещо. Върха беше като е използвала Били Бърк за бащата и на двете момичета Crossing Arms

Ъхъ, ъхъ и аз се потресох от факта. Тук татко Чарли, там татко Чарли, ама без мустак и на име Сезар. А пък тва с имената - манджа с грозде, няколко френски, останалите английски, пак добре, че не бяха сложили някой Вилхелм.  ooooh!

# 553
  • София
Я и тук да питам аз някой гледал ли е анимационният Supernatural?

http://rarbg.com/cat/p//t//g/Animation/a//o//t//d/

готин ли е? заслужава ли дърпането или е като игралният но просто анимация? въпреки че май са само 3 серии качени...

# 554
Я и тук да питам аз някой гледал ли е анимационният Supernatural?

http://rarbg.com/cat/p//t//g/Animation/a//o//t//d/

готин ли е? заслужава ли дърпането или е като игралният но просто анимация? въпреки че май са само 3 серии качени...

Гледах малко, но не ми хареса. Анимацията е гадна, не си падам по японските рисунки, че им забравих жанра. А езика ще те дразни много  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт