"Вълци, вампири и ловци"

• 22 230
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
  • София
И при мен Орео няма! Пфу!
Аз заради Бъфи съм с около 5 - 6 филма назад имайки предвид, че гледам по един на ден Sad Но пък най - сетне стигнах до интересните сезони. Що превъртане беше във втори и трети. Почти няма епизод, който да съм гледала целия. Мноооого са им ретро демоните там! Влюбеният Спайк -  hahaha hahaha hahaha

# 526
Аз имам Орео точно преди да се логна ми излезе  Crazy hahaha

# 527
  • София
аз почнах един испански - Интернатът. Изглежда обещаващ, ще видим. Аз пък не знам каква е историята на Орео, нещо съм ви пропуснала newsm78

# 528
аз почнах един испански - Интернатът. Изглежда обещаващ, ще видим. Аз пък не знам каква е историята на Орео, нещо съм ви пропуснала newsm78

Преди един месец открих интересен факт за Свръхестествено. В епизодите, където момчетата трябва да са кални и мръсни за пръст използват натрошено Орео.  Mr. Green Отлеееепяш, облиииизваш и си мислиш за Дженсън  Joy
Иначе на една от конференциите Дженсън обяснява как са му влезли трохи в ушите и не може да ги изкара цяла седмица, а Джаред до него се прави, че си бърка в ушите и си облизва пръста  Joy

# 529
  • София
Ок, де, ама защо пък точно Орео, а не вафли Боровец, например Simple Smile

# 530
  • София
щото са много шоколадови и мажат прилично сигурно Simple Smile

# 531
  • срещу двата комина :)))
Йо, вЕрвай ми, днес като ми изскочи тая реклама се стреснах чак и си казах "Боже, тая кукувица е пипала рекламите тука."  hahaha hahaha hahaha

Ване, тя книгата не е толко страшна, бе. Филмът пък хич, много е либовен.  Mr. Green

Мириел, не знам за кой от двамата главни младежи са ти притесненията, ама мен и двамата ме издразниха, да ти призная.  Laughing
не знам за малдежите,обаче на момента на празнеството аз бях готово да се гътна...адската тъпотия просто  Crossing Arms

# 532
Мбахаха, Мури, да, то беше особено силен "връх" в цялата боза. Една подробност обаче ми хареса - сребърните нокти на Гари.  Mr. Green

Ангелче, историята във филма е страаашно романтична, сърца разбива. В книгата няма романтика  Mr. Green

Йо, вЕрвай ми, днес като ми изскочи тая реклама се стреснах чак и си казах "Боже, тая кукувица е пипала рекламите тука."  hahaha hahaha hahaha

Де тия правомощия  Joy

А, не те знам, ти си навсякъде.  hahaha

# 533
  • София
щото са много шоколадови и мажат прилично сигурно Simple Smile
ся ми разпали любопитството да си купя един пакет Mr. Green

# 534

Ми де ти в Хамериката вафли Боровец  Mr. Green Орео си ползват, че добре се трошат като пръст, пък както вика Angel вафлите мн ще мажат  Joy

# 535
  • София
NellyR - въх недей.... заради ракламата на детето съм ги взимала 1-2 пъти, после по 15 мин трябваше да му мия устата от тази гнус и реших, че повече това недоразумение бисквитено в къщи няма да влезе.

mokka - аз за ореото имах предвид, че много гадно маже.

# 536
  • срещу двата комина :)))
Мбахаха, Мури, да, то беше особено силен "връх" в цялата боза. Една подробност обаче ми хареса - сребърните нокти на Гари.  Mr. Green

Ангелче, историята във филма е страаашно романтична, сърца разбива. В книгата няма романтика  Mr. Green

Йо, вЕрвай ми, днес като ми изскочи тая реклама се стреснах чак и си казах "Боже, тая кукувица е пипала рекламите тука."  hahaha hahaha hahaha

Де тия правомощия  Joy

А, не те знам, ти си навсякъде.  hahaha
другия връх беше металния слон  ooooh!

# 537
  • София

Ми де ти в Хамериката вафли Боровец  Mr. Green Орео си ползват, че добре се трошат като пръст, пък както вика Angel вафлите мн ще мажат  Joy
има, има hahaha. Аз съм яла в Ню Джърси оригинални вафли Боровец, made in Bulgaria Mr. Green. Да не говорим за кебабчета и кисело зеле hahaha
Angel, аз само да ги пробвам, бе - как мажат Mr. Green

# 538
  • София
Нели да не си направиш сега една кална баня с орео Simple Smile

# 539
  • София
Не знам дали ще има толкова фафли в магазина Mr. Green. Най-много да се облажат ушите ми Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт