"Вълци, вампири и ловци"

• 22 234
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
На мен ми хареса най-много от целия филм как актрисата си е изиграла ролята  Grinning

# 511
  • София
На мен пък Никълъс Кейдж като рицар от Кръстоносните походи Mr. Green

# 512
  • София
Пуци, нищо вампирско не бях чела... не ме привлича по начало.
Но никога не е късно  Mr. Green

# 513
Ир, да кажа само, че детето много се радва на твоя лемур. Досега го целуваше и сочеше hahaha

Сладуранка!  Laughing Знае тя кое животно да хареса, наистина са страшно симпатични, само за целуване.

МГМ, ако не се лъжа, мяркаше се доста често в кадър, ноп така и не разбрах точно какъв го играе.

Ангелче, верно ли не си гледала "Дракула" с Гари Олдман и Уинона Райдър? Аз си мислех,ч е тоя филм е гледан колкото "Интервюто"!  hahaha

А, Ване, мани ти днешните дето бълват на килограм. Стоукър е сред основателните на готическата литература, тежка артилерия.

# 514
  • София
МноУ ме е страх. Аз се вживявам в книгите... сънувам после, преживявам! Мани ти!
А иначе тез модерните... то пък такава гавра с милите зловещи същества! (е, не навсякъде)

# 515
Тук го има Дракула,ако имате очи за изтичане  Mr. Green

# 516
  • КиТ
Червената шапчица ща я видя с добро качество и аз да се разочаровам моШно,а как я чакахме само Пуци Tired

Сезонът на вещиците в началото честно да си кажа историята ми беше леко скучна ма след 20те минути грабва,за губене на време идеал Mr. Green

# 517
  • Разпиляна във въображението
"Сезонът на вещиците" е свален. Сега гледаме "Пърси Джаксън". Пърситу е съвършен Алек от "Реликвите". "Червената шапка" не горя от желание да гледам. Още повече, след като има слухове, че единият от главните герои се спряга за Джейс Shocked Shocked Shocked Ще го чакам с кристално качество Mr. Green

# 518
  • София
Кой бе, Мириел? Shocked

# 519
  • София
Ау Пърсито ли бе....неееее...егати лигнята е той Simple Smile

а за Джейс кой пореден спрягат? Гледам в IMDB само Лилито останала от слуховете и непотвърдените всички са махнали...

# 520
Аз пък съм гледала "Дракула" няколко пъти, Интервюто никога докрай а трябва.
Толкова филми съм насъбрала и те още излизат и излизат, ама това Свръхестествено ми обърка работата, сега не мога да наваксам  Mr. Green

ПП: Като казах Свръхестествено, вашия форум така ли изглежда или това специално за мене го сложиха  Joy

# 521
Йо, вЕрвай ми, днес като ми изскочи тая реклама се стреснах чак и си казах "Боже, тая кукувица е пипала рекламите тука."  hahaha hahaha hahaha

Ване, тя книгата не е толко страшна, бе. Филмът пък хич, много е либовен.  Mr. Green

Мириел, не знам за кой от двамата главни младежи са ти притесненията, ама мен и двамата ме издразниха, да ти призная.  Laughing

# 522
  • София
Пуци ми не съм го гледала...нещо не ми е присърце историята Simple Smile

# 523
  • КиТ
Йо, вЕрвай ми, днес като ми изскочи тая реклама се стреснах чак и си казах "Боже, тая кукувица е пипала рекламите тука."  hahaha hahaha hahaha

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha ох Йо виж хората вече почнаха да лудват покрай теб Mr. Green Joy Joy Joy
Но на мен не ми е излазала тая реклама,всичко друго да ма тая не  smile3516 #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Интервюто ще припомня и ремембър ме ще изгледам Peace,то и аз все гледам и все несъм изгледала нещо значи Crazy Mr. Green

# 524

Де тия правомощия  Joy

Общи условия

Активация на акаунт