"Вълци, вампири и ловци"

• 22 235
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Книги за вампири не бях чела докато не реших, че трябва да разбера кво става с Едьо и Бела в 4 книга. Имам още да дълбая в тази посока!

Ан Райс направо си е класикът на вампирската литература Simple Smile

# 496
  • в сърцето на един мъж...
Ване, аз пък не мога да разбера къф ти е проблема - тия дето са фенове на Джейкъб, що да не видят и нещо по-така? Аз пък искам всичко да е от негова гледна точка, не от на блещукащия Crossing Arms
П.С. В интерес на истината другарката Стефка е трябвало да спре на третата книга, но това е лично мнение...

# 497
  • София
на мен пък си ми харесват и със зазоряване.
само  Бри ми дойде в повече и така и не я изчетох.

аз всъщност си харесвам здрачната серия, въпреки, че я приемам като тийн-любовна книга, не като вампирска такава Simple Smile

# 498
  • София

аз всъщност си харесвам здрачната серия, въпреки, че я приемам като тийн-любовна книга, не като вампирска такава Simple Smile

Да, и аз така. И поради тази причина тръгнах да я чета.

Ан Райс ще я прегледам.

Гея на мен ми дойдоха много главите за него в Зазоряване. Иначе Намам против и от неговата гледна точка да са разказани нещата за феновете му!

# 499
  • КиТ
Плами ко стана маре гледа ли??  Grinning Hug

Ослушвам се Whistling Whistling Whistling Whistling Joy Joy Joy Joy,чекай имма тука един филм изтеглен за утре-вдругиден мое и да се прежаля,че нещо намаляха Crazy Joy Joy Joy Joy

# 500
  • София
Минавам да ви нагледам, мундита, и отивам да чета Mr. Green

# 501
А, Ване, как бе, ами 'Дракула' не си ли чела? Срам и позор, основата на всичко.  Mr. Green Да благодарите на бай ви Брам Стоукър и ръка да му целувате, че без него ни Едьо, ни Дамян, ни Луи или Лестат. Е, пресилвам нещата, разбира се, ама не е като да не е вярно.

В тази връзка - "Дракула" на Копола в личната ми класация бие "Интервюто" почти по всички показатели. И като съм тръгнала, не знам дали тука казах колко е глупав "Червената шапка"? Ако не съм, да кажа - много глупав филм.  hahaha

ПП Деси, какъв подпис, ох, какъв подпис!  Heart Eyes

# 502
Аз не съм го чела Стоукър  Embarassed се се каня...

На мен Шапцицата ми я похвалиха  Thinking ще видим

ПП Деси, какъв подпис, ох, какъв подпис!  Heart Eyes

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 503
Брх, мани. Добре, че беше Гари Олдман да внесе малко висока класа. И пейзажите бяха величествени, но тя Хардуик само това си може, явно. Адски постна режисьорка.

И да предупредя, че качеството на рилийза, излязъл в замунда, си е гадновато, макар и не чак колкото на първото "Новолуние", ако някой освен мен се е жертвал да го гледа тогава. Mr. Green

# 504
  • UK
Някой може ли да ми каже Майкъл Шанкс каква роля има в тоя филм? Този от сигнатурата ми.

# 505
Видях го аз още вчера,ама ще чакам  Mr. Green

Малката Госпожица Мърморана виж тук доста е надолу сигурно е някаква малка http://www.imdb.com/title/tt1486185/

# 506
  • София
Ир, да кажа само, че детето много се радва на твоя лемур. Досега го целуваше и сочеше hahaha

# 507
Сетих се какво сънувах  Mr. Green Джейсън Стейтън вампир  Crazy Crazy

# 508
  • София
уффф, горещ сън ще да е било Simple Smile

А червената шапчица за сега няма да гледам...поне да е добро качество...
А Дракула май само книгата съм чела...

а сезонът на вещиците как е?

# 509
  • София
Средна работа, става за губене на време, но не блести с нищо

Общи условия

Активация на акаунт