"Вълци, вампири и ловци"

• 22 023
  • 738
  •   1
Отговори
# 705
  • София
За по-слабия тогава, или този с по-малко гласове newsm10 smile3521

# 706
Нели нея не можеш да я разубедиш Grinning от личен опит знам  Wink

# 707
  • София
ААА трябва да достигнем до сделка Mr. Green

# 708
Трябва и стимул  Mr. Green

# 709
И още един  Simple Smile

Edit:Снощи се рових Imdb-то и пак попаднах на класацията топ 50 дето я бяхте пуснали тука,явно е била от някой фен както смятахме,защото има такава опция  Simple Smile

Последна редакция: пт, 25 мар 2011, 21:23 от Mother 0f All

# 710
  • Разпиляна във въображението
Изначално тези класации с много отговори няма да бъдат до край честни. Трябва да избереш един за сметка от друг Whistling

Като анкета може да бъде кой срещу кого бихте искали да се изправи. Аз например веднага казвам Диймън срещу Дийн. Ха сега се сетете защо Mr. Green

NellyR, Алекс от аватара ми е много сладък, обаче... Дразни ме бе. Още малко и ще го махна от това място. Нещо не се държи здравомислещо.

# 711

Като анкета може да бъде кой срещу кого бихте искали да се изправи. Аз например веднага казвам Диймън срещу Дийн. Ха сега се сетете защо Mr. Green

И след това тези които сме избрали,да има отделна анкета и за тях ли  Thinking

# 712

За да ми докараш сърдечни проблеми, Мириел  Shocked

# 713
  • София
Ще има много опции така - само на Дийн трябва да му изброиме 10-15 вампира Mr. Green. Ма както решите, аз съм съгласна на всякакви интересни анкети
Мириел, що бе, какво е направил. Да не е заради отказа за Джейс Wink
ПС - Ти, Мокка, за кой ще гласуваш от Дийн и Деймън Mr. Green

# 714
  • София
абе направо една анкета Дийн срещу Деймиън и това е... то и без друго срещу който и дрег да е няма шанс...

# 715
  • София
абе направо една анкета Дийн срещу Деймиън и това е... то и без друго срещу който и дрег да е няма шанс...

Хм... аз съм съгласна за тази анкета. Интересно ми е и само с един отговор моля!
Като аз залагам на това, че Дийн ще води... той май няма оставил жив вампир след себе си  Mr. Green

# 716
  • София
И според мен Дийн. Аз предлагам да се пуснат и линкове и в двете теми, за да има повече гласове Peace

# 717
  • София
ммм да, и при Здрачните дами също. Там има момичета, които не срещам по другите теми.

# 718
Слушам и изпълнявам  Grinning Почвам да се мъча сега с новата тема,да видим този път каква ще я скупосам  Laughing

# 719
  • София
Ако гледат СПН или ДНВ може и при тях. Миналият път малко ги прецакахме Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт