"Вълци, вампири и ловци"

• 23 106
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
  • София
хехехе еее като излезе филма ще разбереш...ако не ти се чете преди това Simple Smile
Ловец на сенки е...но не бих гласувла за него без реален фейс от илм...че после ще сложат някой като Алекс Wink(бъзинга) да го играе и ще ми убият кефа Simple Smile

# 61
  • София
Сега ми разпали любопитството - дай малко повече инфо. Филм ли е, сериал ли е, по книга ли е

# 62
Лукас Форд - а тоз кой е?

# 63
  • София
Сега ми разпали любопитството - дай малко повече инфо. Филм ли е, сериал ли е, по книга ли е
Реликвите на смъртните - трилогия, предстоят три филма, препоръчвам горещо - страхотни са Simple Smile

Има си нифелими, демони, вампири, върколаци, феи и каквото си искаш Simple Smile

Лукас Форд - а тоз кой е?
- Лукас - от Портите...

# 64
  • София
 а даже съм се записала в темата, ще взема да прочета книгите Peace

# 65
Ейнджъл, мерси, аз така не им запомних имената...

Един вълк младок от мен

# 66
  • Разпиляна във въображението
Мишето като се появи ще е ме обвини за нанасяне на вреди на зрението й поради четенето на "Реликвите" Whistling

Angel_Dust Naughty не така, Алексчу е сладък, НО... вече се примирявам всеки подходящ да играе ролята и да се почва да се снима, чееееее Crossing Arms

# 67
  • София
Мишето като се появи ще е ме обвини за нанасяне на вреди на зрението й поради четенето на "Реликвите" Whistling

щооо Simple Smile

за другото - дааа и аз искам да почват вече....

# 68
  • КиТ

Не го казвай така,че ми напомня на прякора на моя фаворит в един спорт,бе по аватаар се ориентирай Mr. Green

не мога да не забележа,че Зиса не се е веснала тук още  Mr. Green ама явно добре е наплашила тълпата,нейния Били никой не го е маркирал Joy

Аз щях,ма не посмях newsm43 newsm43 newsm43 hahaha hahaha hahaha

Реликвите на смъртните - трилогия, предстоят три филма, препоръчвам горещо - страхотни са Simple Smile

Има си нифелими, демони, вампири, върколаци, феи и каквото си искаш Simple Smile

О много интресно ще се гледа Sunglasses Joy Joy Joy Joy,къде има тема Нели дай и аз да вляза Crazy Flutter Flutter Flutter

# 69
  • София
сори за спама - Плами - скромничко http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=507417.0

# 70
  • UK
Протестирам срещу липсата на Спайк в анкетата. Недопустимо е, мен ако питате.

Гласувах само за Мичъл. Simple Smile

# 71
Спайк кой,не го познавам,покажи го ще го добавя  Simple Smile

# 72
  • Разпиляна във въображението
щооо Simple Smile

като се появи сама ще обясни Laughing

Спайк не е ли от Бъфи newsm78

# 73
  • UK
Мда, Спайк от Бъфи, първообраза на съвременния ТВ вампир. Simple Smile

Последна редакция: нд, 13 мар 2011, 00:05 от Малката Госпожица Мърморана

# 74
Готово е  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт