"Вълци, вампири и ловци"

• 23 042
  • 738
  •   1
Отговори
# 330
Дийни + Деймиън - битката е била гладиаторска  Crazy

Сега като го каза и в главата ми изниква сцена, тези двамата само по препаски и шлемове, държащи щитове в ръцете си се бият с мечове, целите са в прах и мръсотия (разбирайте натрошено Орео).

# 331

Много жален Сами Sad Да му подарим една алпака да си я язди   Joy

newsm62 то май ще трябва тя него да язди,че той ако седне отгоре, тя ще клекне  Joy Joy Joy Joy
Joy Joy Joy Joy Joy Ааа не не, разби ме Joy Ма тъй, как ще я язди той, тя е важна, до сватбената снимка седи  Joy

# 332
Дийни + Деймиън - битката е била гладиаторска  Crazy

Сега като го каза и в главата ми изниква сцена, тези двамата само по препаски и шлемове, държащи щитове в ръцете си се бият с мечове, целите са в прах и мръсотия (разбирайте натрошено Орео).

Мише ти какво искаш да ми причиниш?  Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

# 333
Дийни + Деймиън - битката е била гладиаторска  Crazy

Мише ти какво искаш да ми причиниш?  Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

hahaha hahaha Тя незнам,ама аз ще ти го причиня.И след като и двамата спечелиха са тръгнали насам,да им погомнем с чистенето от Ореото  Blush

# 334
И аз като едно видно рекламно лице на Орео съм вече smile3544

# 335
И понеже темата стана доста Дийн и Деймън (не че съм против  Mr. Green ) ето малко вампирско и вълчо  Wink

Пламито после да не каже нещо  Mr. Green че от сега знам какво мисли за анкетата  Grinning

# 336
  • София
Ти па, и сър Мечо си изтипосала сега
Иначе браво за Д2, нямаше как да стане по-добре
Айде, къде е новата анкета Grinning

# 337
Айде, къде е новата анкета Grinning

Неска от както съм спряла другата мисля...ама..нищо не измислям  smile3538 трябва ми тласък  Grinning

# 338
  • Разпиляна във въображението
Поздравявам достойния първи заедно с първия Дийн

За анкета - може да се изброят различните видове вампири и ние да изберем кой смятаме, че е вампира, ако съществува де. Ох, дано да ме разбрахте.

# 339
За анкета - може да се изброят различните видове вампири и ние да изберем кой смятаме, че е вампира, ако съществува де. Ох, дано да ме разбрахте.

Ммм не съвсем  newsm78

# 340
  • София
Че то колко вида вампири има newsm78. Абе тая книжка "Реликвите на смъртните" е яка, днес прочетох около 150 стр.

# 341
Че то колко вида вампири има newsm78. Абе тая книжка "Реликвите на смъртните" е яка, днес прочетох около 150 стр.

Много! http://twifun-bg.com/?p=102657 Ама не мисля, че Мириел говореше за това, по-скоро я разбрах, че кой от нашите видове вампири (екранните) е най-вероятно съществува.

# 342
  • София
Аз не мисля, че някой съществува наистина Shocked. Ама тя да обясни дали това има предвид
 hahaha hahaha, нещо се разминахме и ми стана смешно

# 343
В голям филм ме вкарахте,наистина най-добре Miriel да обясни  Grinning Аз отивам да чета за вампирите  Mr. Green

Измислих:Кои от сериалите са ви любими? с право на 3 отговора примерно. Доста тъпо,но наистина не мога да се сетя...??? И ест. да са само с вълци,вампири и ловци.

Miriel ще изчакам и за твоето предложение  Simple Smile

Последна редакция: чт, 17 мар 2011, 00:05 от Mother 0f All

# 344
  • Разпиляна във въображението
Съжалявам, че съм го казала така объркано. Пуснете друга анкета Hug

Имах предвид следното

- вампир, който блести и хапва животни
- вампир, който не блести и хапва хора и т.н.

Както и да е Laughing

Общи условия

Активация на акаунт