"Вълци, вампири и ловци"

• 23 023
  • 738
  •   1
Отговори
# 390
Това ми е другата мистерия  - как може да се харесва Спайк толкова много. Laughing Цветът на косата му и самата прическа ми бяха трън в очите през цялото време. Crazy
Не ме питай. Аз от начало като го видях си виках - тоя па какъв е смешник!Като го погледах обаче в още няколко серии го залюбих страстно  hahaha.

# 391
Мани ти, Злате, тез скули ръбати веднага ме подчиниха, въпреки че нямам навика да харесвам 'лошото момче'. Спайк така и си остана изключение.  Mr. Greenю

Какъв е тоя топ 50, съдържащ видни мои отвратняци като Марк Уолбърг и о, мили боже, Бен Стилър в първата 20-тица?!  Sick Май е някаква лична класация, нямам друго обяснение, колкото и да ми е мил брат Дийн.

# 392
  • в сърцето на един мъж...
Ох, Джейсън Heart Eyes Тоя мъж ми е много на сърце и всичките филми съм му гледала Embarassed Останалите мъже от класацията са ми странно наредени Confused
А Джейкъб си ми е най-голямото удоволствие от Здрач сагата. Не си падам по блещукащия. Даже ми се смяха, че аз с неудоволствие отидох на кино и почти бях заспала на втората част на Здрач, до момента, в който Джейкъб не се съблече Mr. Green След това филма привлече цялото ми внимание Joy

# 393
  • Разпиляна във въображението
Някой беше споменал, че ако Дийн срещне Деймън ще го утрепе. 100% верно. "Отма" както пише Изи. Като се има предвид нескопосания убиец, който е Деймън - още по верно Whistling

Като споменахте и други симпатяги, жалко, че не е участвал в някакъв вампиро-върколашки филм

# 394
Анкетата може да е само за любим филм ( не сериал, че пак ще е борбата между СПН и ДНВ). Погледни кои са предложени, имаше доста

Така е  Laughing ,ако е за филми,аз от сега знам "Здрач",пък и са 321505878708870 филмите с вампири и върколаци 100 на 100 пак ще имам пропуск.

Иначе почти всички филми съм гледала с  Джейсън  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Този "Гепи" не го бях мяркала  Grinning Мерси   bouquet

Тая класация не ми се хареса и какъв е тоя фъсльо дето са го пльоснали на 3 място  Rolling Eyes Rolling Eyes

почти бях заспала на втората част на Здрач, до момента, в който Джейкъб не се съблече Mr. Green След това филма привлече цялото ми внимание Joy

Joy Joy Joy Joy

# 395
  • София

За незапознатите - Адвоката Кол Търнър в Чародейки, който е и демона Балтазар Simple Smile влюбен в най - малката от трите сестри Фиби.
Актьора е Джулиан Макмеън Simple Smile Прекрасен е просто играе и доктор в Клъцни - Срежи.

Ех, тези Чродейки мноооого ми харесват, ама така и не можах да ги хвана всички епизоди по тв. Има ли ги качени някъде.
А пък Джулиан ако не се лъжа играеше в сериала "Профайлър" МНОГО любим мой сериал!!!!!
Ако е той - влюбена съм в него още от 7 клас!!!

Освен това тотално се побърках. Правех си планове да гледам Being human, обаче днес внезапно реших, че ще е Бъфи... И съм ЗАПЛЕНЕНА! Ангел-чо е просто...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Гледам по клипчета, че Бъфито се обича с него и със Спайк...  newsm78

Отивам да продължавам да гледам!!!

# 396
Ето ви един сайт в който има почти всички сериали и не се налага да ги теглите,някои имат и бг суб  Grinning

# 397
Мадър, кво се смееш, ако знаеш каква жертва беше това - отиваме на кино с две приятелки, прехласнати по Едьо светулката, аз на немски филми мразя, особено ако всичко е дублирано и няма субтитри. И скука, скука, тоз филм, те ахкат, охкат по Едьо и на мен ми се приспа. И изведнъж, идва Джейкъб и като разхвърля тая тениска, като отряза тая дълга коса, мамоуууу Heart Eyes

# 398
Geia   Laughing Да той Джейлъб като му отрязаха косата замяза на човек  Simple Smile Едьо не го харесвам ама от как пуснаха таз снимка у "Свръха" не мога да се спра да я гледам  Rolling Eyes Трябва да се ушамаря май... Laughing

# 399
Е че тука на Едьо кво му е хубавото? Замазаното дъно на дънките ли?

# 400
Е че тука на Едьо кво му е хубавото? Замазаното дъно на дънките ли?

smile3532 smile3532 И аз го забелязах дъното,ама незмам кое,затуй ще си бия шамари  Mr. Green

# 401
Хубаво си е момчето, идва ми малко в повече светлия фон-дьо-тен в Здрач, но иначе ше го взема, ако вие не го искате   Blush

# 402
Алоу! Що ще Мечо в Свръха, моля ви се? Ей, чиста тема не остана!

Хубаво си е момчето, идва ми малко в повече светлия фон-дьо-тен в Здрач, но иначе ше го взема, ако вие не го искате   Blush

А, няма нужда да се жертваш, взет е е той, взет е, ако и да си мълча напоследък.  Mr. Green

Гея, профила му е хубав, бе, профила!  hahaha Мадър, ошамари се, да не се хабя аз.

# 403
  • София

Ами то с тия мръсни мисли дето са ни обзели...

# 404

Ами то с тия мръсни мисли дето са ни обзели...

Joy Да де, ама Едьо на територията уинчестърова просто не си го представям, милия. Ох, трябва да намеря като се прибера един комикс с братята и него - много сладък. Ако някой се сеща за какво говоря, да го пусне.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт