"Вълци, вампири и ловци"

• 22 977
  • 738
  •   1
Отговори
# 420
  • КиТ

Ох да леко ги омеших  Blush Joy Joy Joy

Деси(Маме)нямаме никви забележки,ся обеч като изпраскахме 2 анкети на първата тема,после има да го мислим за по нататък Crazy Mr. Green Joy Joy Joy Crazy

# 421
Ето какво намерих за Чародейките. Мен лично много ми харесва сериала и пак го започвам даже.

Charmed е сериал, чийто жанр е Фантастика с елементи на комедия. Разказва се за три сестри, които няколко месеца след смъртта на семейството си, разкриват, че притежават свръхспособности. Най-голямата Прю владее телекинезата, средната - Пайпър притежава силата да замразява времето в затворени пространства за определно време, а най-малката - Фийби, получава видения за бъдещето и миналото, с течение на времето способностите им прогресират. Става ясно, че те притежават The power of three, от която целия underworld се страхува, затова те се опитват да ги унищожат по всячески начини.
Сериaлът по никакъв начин не е блудкав и безинтересен, напротив интригата в него се задълбава все повече и с всеки сезон изненадите се увеличават.След трети сезон събитията поемат в драматична посока, която трябва задължително да видите, след финалния епизод на сезон 3 нищо вече няма да е същото....

# 422
  • София
Приказка за вампир явно е мноого хубав - има го два пъти Wink

Уоми - мерси ще си го адна към летният спсък Simple Smile

ама тази анкета не ми харесва...хич не мога да разгранича 1 филм от поредица само...

както и да е де - финале - Интервю с вампир, Подземен свят, Подземен свят Еволяция, Блейд, Здрач....

Последна редакция: чт, 17 мар 2011, 22:34 от Angel_Dust

# 423
Деси(Маме)нямаме никви забележки,ся обеч като изпраскахме 2 анкети на първата тема,после има да го мислим за по нататък Crazy Mr. Green Joy Joy Joy Crazy[/b][/i]

После ще му мислим  Hug Hug

Приказка за вампир явно е мноого хубав - има го два пъти Wink

hahaha hahaha Joy Joy hahaha hahaha Joy Joy Joy  hahaha Ужасен е  hahaha hahaha
Грешка човешка  Laughing Crazy

# 424
  • София
аз даже и не съм го чувала Simple Smile

# 425
аз даже и не съм го чувала Simple Smile

Още по добре,че ни си го гледала  hahaha hahaha hahaha аз една вечер се набутах  Simple Smile Simple Smile

Защо не ти харесва анкетата така,това е нарочно иначе ми се видя неизбежно че Здрач ще спечели  Wink ,макар че като гледам не е от първите  newsm78

# 426
  • срещу двата комина :)))
Аз гласувах на първо място с Дракула (стария),първия Блейд,първия Underworld и Интервю с вампир  Wink а тази приказка и аз не я знам Mr. Green

# 427
  • София
ми защото за мен поне това не са по 3 отделни филма, възприемам ги като един филм разделен на части...все едно ако бяха сериали да ме караш да избирам за всеки сериал само по една серия....
А който ще гласува за Здрач, така или иначе, бъди сигурна, че ще го направи именно за първата част.

# 428
  • Разпиляна във въображението
Аз за "Здрач" и "Подземен свят"

# 429
Angel_Dust и аз гласувах за първа част,но и някой е гласувал и за другите.Съгласна съм че ги смяташ за един,но на някои не са им любими пък другите части  Simple Smile Както и да е  Simple Smile

# 430
  • София
намен са ми любими и трите части, сигурно и на други но надали има някой който да избере новолуние пред първа част...по-точно според мен гласувалите са го направили просто и за трите части...

аз така и така нямам предвид да променята анкетата - само малко мрън-мрън...

# 431
Но проблемо  Simple Smile то без мрън-мрън няма да е интересно  Peace

Бая се посмях с тебе тази вечер заради таз Приказка с вампир,чак се разплаках  Joy hahaha hahaha hahaha hahaha

Някой нещо да ми каже за Remember me с Едьо става ли??

# 432
  • София
Аз гласувах за първата част на Здрач. Просто другите две ми се струват по - слаби.

Ама като гледам клипчетата в нета големи премеждия и драме ще има Бъфито с Ангел-чо! Големи мъки, голямо чудо. Мнооооого е готин!!! Много си падам по такива загадъчни мъже дето нищУ не казват, а само те гледат... така се харесахме със Светулката в първото Здрач, със Стефан още от първия епизод... и още мнооого подобни срещи имам  Heart Eyes

# 433
  • София
Remember me  - на мен много ми хареса. аз всъщност и него и кристен повече ги харесвам извън здрач.

# 434
Мерси,пускам си го да се тегли   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт