"Вълци, вампири и ловци"

• 22 047
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Аз го изгледах Бъфи  Mr. Green
Просто Спайк няма аналог - плени ме - бавно, но сигурно. Самия образ е направен без забележка, включително и русата тиква, която ако беше някаква друга нямаше да е същото. А и как да не обичаш вампир, който в повечето от сцените е гол  Blush

Аз за Дневниците си мисля, че печелят повече аудитория, защото са по - софт. ИК е за ценители, по - вампирски идва, та в едно такова сравнение може БилитУ и Сашо да са начело.

# 631
ceciliya Нещеше да се смени опцията за 5 гласа Simple Smile

Направо не е за вярване,че Деймън не е пръв,иначе аз и за Сашко си гласувах  Grinning

# 632
  • в сърцето на един мъж...
Аз като имам предимството да не гледам много вампири, ето ограничих се само до два - Стефчо и Блейд Mr. Green

# 633
  • София
Най - сетне някой да подкрепи Блейд! Заслужава го момчето, макар и тъмнокожо.

# 634
ceciliya Нещеше да се смени опцията за 5 гласа Simple Smile
Направо не е за вярване,че Деймън не е пръв,иначе аз и за Сашко си гласувах  Grinning

Мм, моята теза беше, че Дамяновите фенки ( Hug) сигурно имат и други "любими", и с една опция щеше да се види кой кого най-много либи  Mr. Green (съответно Дамян да загуби гласове  Mr. Green) Лошо няма, де  Peace

# 635
Най - сетне някой да подкрепи Блейд! Заслужава го момчето, макар и тъмнокожо.

Какво като е чернокож,аз си го чокам и него  Mr. Green

Ако беше станала опцията само за един,нямаше да гласувам за Ерик  Mr. Green  Hug

# 636
  • Срещу планината:)
като сте пуснали такава свобода за гласуване Wink Дамянчо,Стефчо,Ерик, Блейд и все още  неостаряваща ми любов Едко

# 637
  • София
Не си падам по чернокожи мъже. Принципно, не знам защо, не съм расист. Всъщност Блейд и Алая са единствените, които наистина ми допадат.

Едьо ми харесва много като образ, обаче не мога да го възприема съвсем като вампир...

# 638
  • Разпиляна във въображението
Твърдо Мик съм Whistling

# 639
Дъфи си е класика и преди го гледах от време на време, но напоследък гледам Vampire Diares и много ми харесва този сериал Simple SmileSimple Smile

# 640
  • Разпиляна във въображението

# 641
  • София
Дъфи си е класика и преди го гледах от време на време, но напоследък гледам Vampire Diares и много ми харесва този сериал Simple SmileSimple Smile
Това нарочно ли е Mr. Green
Аз съм твърдо Дамян. Съгласна съм за Спайк, че си е вампир, вампир си е, но не е мой тип мъж. Иначе го харесвам една идея повече от другия.
Мириел, не знам дали ме разбра преди - нали каза, че си като слънце над едни маймунки и затова ти казах за Еди, нали блещука Mr. Green

# 642
Вампско Деймън, Ловджийско Самско  Grinning

Уау! Някой е направил клип специално за моя шпагат на два клона  Joy Ти викаш Самско, ама пускаш клип с Дийн.

Нелито позна и за мен, пък и аз само за Деймън си гласувах Simple Smile

# 643
 hahaha mokka от после се усетих кви съм ги свършила  Mr. Green

Ерик и Деймън равни  Crazy

# 644
  • София
Изравниха се вече, да видим какво ще стане Simple Smile
Мокка, аз мислех, че си по-голяма стоножка Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт