Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръките за хранене на кучета с гранули?
Как да се справим с куче, което усуква стомаха си?
Как мога да помогна на кучетата, които се нуждаят от храна, купички, каишки и нашийници?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръките за хранене на кучета с гранули?
-
Как да се справим с куче, което усуква стомаха си?
-
Как мога да помогна на кучетата, които се нуждаят от храна, купички, каишки и нашийници?
-
Как да се справим с изгубеното куче?
-
Какви са успокояващите таблетки Relax за кучета и как се използват?

, никак не е лесно с по-възрастно куче, отговорността и усилията са двойни, направо ти се възхищавам на смелостта и куража.
. Изведох го с повод до полянката, там две познати кучета и реших да го пусна да поиграе...да, ама не..излетя с 200 в едни храсталаци и оттам незнайно къде. Започна се едно обикаляне в кръг около периметъра, между блоковете, няма го, той и нали е дребен, има горичка, храсти, бурени..започна една паника да се надига у мен, защото поляната е обградена с блокове и няма улици с движение, ама като знам как всички инстикти им се притъпяват, като ги друсне хормона и започнах да си представям как е изкочил на улица, ...въобще ...
При едно от връщанията на полянката виждам отдалеч как стърчи една бяла опашка и ми падна камък от сърцето, викнах го и той с 200, щастлив , тича и си друсва дупето с отскок да се седне точно пред мен. А на работа отидох в 10 часа
.

. Болшинството и то с големи кучета, не осъзнават каква отговорност е отглеждането на такова животно, неглижират първите прояви на агресия с безумни оправдания и после става лошо. Това, че са ухапали мъжът ми или мен, не е толкова страшно, страшно е, че утре може да се случи на случаен човек или не дай си боже дете.

Джеси

Да си отдавате любов още много, много, много дълго време.